10 Octombrie, 2025, 10:47:13 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Sex la prima intalnire?  (Citit de 39379 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Mai, 2008, 12:15:36 a.m.
Răspuns #15

In Love

Vizitator
Nu am o parere despre acest"fenomen"!Pur si simplu se intampla daca femeia are incredere in "barbat"!Bine dar cam 40% din femei vor sex de la prima intalnire!ESTE ceva asociat cu "Dragoste la prima vedere" "Sex la prima vedere" si mie nu imi place !

13 Mai, 2008, 08:45:38 a.m.
Răspuns #16

Escu

Global Moderator
Nu am o parere despre acest"fenomen"!Pur si simplu se intampla daca femeia are incredere in "barbat"!Bine dar cam 40% din femei vor sex de la prima intalnire!ESTE ceva asociat cu "Dragoste la prima vedere" "Sex la prima vedere" si mie nu imi place !

si tu de unde sti ca 40% vor sex de la prima intalnire?
Let's put a smile on that face!

13 Mai, 2008, 09:07:24 p.m.
Răspuns #17

inda

Dar tu de unde stii ca nu-i corect procentul?
Si ce te tot iei de bietul copil? N-are si el dreptul la o opinie? Spre deosebire de marea majoritate a celor din noua generatie, macar el scrie in limba romana (cu mici exceptii bineinteles :D )
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

14 Mai, 2008, 08:56:22 a.m.
Răspuns #18

Escu

Global Moderator

Si ce te tot iei de bietul copil? N-are si el dreptul la o opinie? Spre deosebire de marea majoritate a celor din noua generatie, macar el scrie in limba romana (cu mici exceptii bineinteles :D )

am zis eu ca nu-i corect? l-am intrebat de unde stie..atata tot...

14 Mai, 2008, 12:24:39 p.m.
Răspuns #19

amelie

mda....o sa incerc sa raspund si eu asa cum ma duce capul si din experienta proprie...
am doar o lamurire de facut
nu cred ca femeia vrea doar ea sex de la prima intalnire
daca e sa fie....inseamna ca isi doresc amandoi. Din cate stiu eu sex se face cel putin in doi...asa ca trebuie sa fie amandoi de acord sa se intample asta de la prima intalnire...
si dupa parerea mea, atunci cand se intampla asta nu se pleaca de acasa cu aceasta idee, ci se face ce se simte pe parcurs...
ce-am spus e valabil pentru oameni care se gandesc la o relatie de dragoste nu la una de sex doar
in cel de-al doilea caz....e si normal sa faci ce ai nevoie si-apoi sa-ti vezi de drum....de ce sa te complici cu mai multe intalniri si tatonari daca ceea ce urmaresti este doar sex si-atat? spui clar ce vrei, rezolvi problema si-apoi....la revedere,drum bun vb lui Andrei Gheorghe... :P
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

14 Mai, 2008, 11:15:02 p.m.
Răspuns #20

In Love

Vizitator

am zis eu ca nu-i corect? l-am intrebat de unde stie..atata tot...
Cred ca asta este procentajul!Dar sunt pe aproape daca este sa ma iau dupa studii mai mari!

17 Mai, 2008, 08:19:58 p.m.
Răspuns #21

Escu

Global Moderator
mentin ce am scris mai jos...

altfel vezi sexul "la prima intalnire" la 14 ani, si altfel vezi la 35.experienta isi spune cuvantul..."

28 Mai, 2008, 09:52:41 p.m.
Răspuns #22

digitty

nu mi se pare nimic anormal sexul la prima intalnire...cand vad la altele ;D  nu-mi fac o parere proasta sau buna...daca asta simte ea, felicitarile mele, dar daca face sex de la prima intalnire aproape cu fiecare barbat pe care pune ochii, am dubii in ceea ce priveste moralitatea ei. Insa, raman la dubii, nimic mai mult. e treaba ei.

eu una nu as face asa ceva...sunt prea multe in joc  :) in primul rand BTS'urile (cu tot cu prezervativ...se poate intampla un inccident) si in al doilea rand chiar nu am vreo garantie ca dau de un om intreg la cap (sunt atatia psihopati pe lumea asta... ;D ). nu poti cunoaste pe cineva dintr-o singura seara.
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

28 Mai, 2008, 10:30:58 p.m.
Răspuns #23

inda

Ma intreb, de ce se spune " sex la prima intalnire" si "dragoste la prima vedere" ?
Adica nu poate sa fie "dragoste la prima intalnire"?
Sa presupunem ca prima intalnire se intampla dupa multe luni de discutii, de tatonari, dupa o cunoastere prealabila, tot sex se numeste ceea ce se intampla atunci?

28 Mai, 2008, 10:35:16 p.m.
Răspuns #24

Escu

Global Moderator
da..e dusa putin spre partea fiziologica..cand se refera la sex. diferenta intre oameni isi spune cuvantul. sunt oameni de "one wild night" si a doua zi..au uitat totul...si sunt oameni...care stau de vorba mult timp..inainte de a avea parte de "dragoste la prima intalnire". acum depinde de fiecare in ce categorie se incadreaza. am evoluat ca specie, si unii considera ca nu mai e la moda ca la prima intalnire..sa te multumesti doar cu un sarut sau cu o imbratisare.

28 Mai, 2008, 11:52:21 p.m.
Răspuns #25

viulian

Administrator
dupa o cunoastere prealabila, tot sex se numeste ceea ce se intampla atunci?

Cred ca se numeste ca se cunosc mai bine ?

29 Mai, 2008, 12:21:47 a.m.
Răspuns #26

inda

dupa o cunoastere prealabila, tot sex se numeste ceea ce se intampla atunci?

Cred ca se numeste ca se cunosc mai bine ?

O fi de vina ora inaintata sau mintea mea obosita? Ca n-am prea inteles  :D

29 Mai, 2008, 04:51:55 a.m.
Răspuns #27

Switty

Multe tiparuri s-au modificat in timp, unele idei preconcepute, rigide ale societatii - chiar daca mai exista si azi - au fost oarecum "indulcite". Este, ca si in multe alte imprejurari, un aspect ce tine de alegerea proprie -  in cazul acesta poate mai mult de cea a femeii decat a barbatului, deoarece ea este aceea care, in cele din urma, va da sau nu "tonul", "unda verde", barbatul respectand in final alegerea ei.(nu-i asa?):)
Faptul ca totul are loc in cadrul primei intalniri (gest etichetat a fi de calitate morala ..mm..indoielnica de catre unii) are de-a face cu instinctul primar, de baza, insa nu mereu lipsit si de o atractie puternica intre cei doi parteneri dincolo de cea fizica.
Este adevarat, de cele mai multe ori fetele/femeile vor refuza sa "consume" o relatie incipienta in prima seara - sunt multe motive pentru care ar face-o..si pe buna dreptate..:P (parca aud comentariile in surdina ale colegilor nostri..sau nu? ) ;D ..fiecare cu alegerea sa -  generalizari nu se pot face.. "To each its own" la urma-urmei..
« Ultima Modificare: 29 Mai, 2008, 04:54:00 a.m. de Switty »
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

29 Mai, 2008, 09:13:09 a.m.
Răspuns #28

sic

Vizitator
Tind sa cred ca datorita unora din aceste "idei preconcepute, rigide ale societatii" rasa umana nu a disparut inca de pe fata pamantului, cinste generatiilor pe care le cosnsideram perimate acum! Si, totodata, cred ca "aspectul" asta (a face sau nu sex la prima intalnire) nu tine atat de imprejurari sau de alegeri proprii, cat de educatie, de valorile care au fost sadite in noi de catre parinti, bunici, etc., adica... tot de astia depasiti... ;) :(

« Ultima Modificare: 29 Mai, 2008, 09:18:27 a.m. de sic »

29 Mai, 2008, 11:47:45 a.m.
Răspuns #29

Escu

Global Moderator
Tind sa cred ca datorita unora din aceste "idei preconcepute, rigide ale societatii" rasa umana nu a disparut inca de pe fata pamantului, cinste generatiilor pe care le cosnsideram perimate acum! Si, totodata, cred ca "aspectul" asta (a face sau nu sex la prima intalnire) nu tine atat de imprejurari sau de alegeri proprii, cat de educatie, de valorile care au fost sadite in noi de catre parinti, bunici, etc., adica... tot de astia depasiti... ;) :(

Ei..lasa valorile. Putini dintre noi stim ce inseamna valori. Acum cand toata lumea nu mai are timp sa transmita valori catre copii lor, acestia actioneaza dupa cum cred ei de cuviinta. Cateodata bine...cateodata rau. Cine suntem noi sa ii judecam?
Sex sau dragoste...conteaza ce simt amandoi, la prima...sau la a 9'a intalnire.