Eh, nu prea sunt eu omul cuvintelor...Nu stiu de cate ori am spus "te iubesc" pana acum, dar sunt sigur ca pot sa numar pe degetele de la o mana. Cat despre de sentimentul de iubire, nu stiu ce grad de comparatie are. Ca sa zici "te iubesc mai mult sau mai putin"....trebuie sa ai un etalon de comparatie, nu? Cum vrei sa zici? Te iubesc mai mult ca pe...mine....ca pe aia de am stat acum un an cu ea? Te iubesc mai mult ca ieri si mai putin ca maine...Suna bine. Totusi..."cea mai puternica flacara arde prima". Creste azi, creste maine....poimaine....peste catva timp ajunge la apogeu si...se stinge...De ce nu iubin constant? Sau de ce credem ca nu iubim constant. Da, intr-adevar, trebuie sa mentinem...spontaneitatea, scanteia, sa nu permitem rutinei sa intervina, dar...Dar! Dar cred ca iubim cu adevarat cand cunoastem pe cineva cu adevarat, atunci cand nu mai putem spune"in fiecare zi descopar lucruri noi despre ea si asta ma face sa o iubesc si mai mult". Asta inseamna ca nu cunosti in totalitate persoana respectiva. Poate fi vorba de dragoste aici? Iubeste cu o constanta ardoare si atunci vei simti iubirea adevarata. Nici nu mai e nevoie de cuvinte, de banalul "te iubesc". Pentru mine nu conteaza cuvintele. Conteaza tonul. Si cand stii cum sa vorbesti, poti sa spui "te urasc" si sa fie cea mai frumoasa si profunda declaratie de dragoste facuta vreodata.
Cat despre "a: Te iubesc! b: Cat de mult? a:Enorm de mult! b: Doar atat?" be serious, please!!! Nu stiu cum as reactiona la o asemenea replica, dar frumos nu ar fi.
NU, IUBIREA NU ARE GRAD DE COMPARATIE!