05 Noiembrie, 2025, 12:08:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce ai face daca ...?  (Citit de 28325 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Ianuarie, 2007, 01:36:11 p.m.
Răspuns #15

desdemona

ce ai face daca te anunta ca ai castigat  o suma fabuloasa,iar apoi te suna si iti spune"ne cerem scuze am gresit"? 8) ;D ;D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

10 Ianuarie, 2007, 01:48:44 p.m.
Răspuns #16

Just

M-as enerva la culme,as fi dezamagita,trista si apoi as avea in gand RAZBUNARE,dom'le,razbunare!

Eu:Alo!? Loteria Nationala? Domnul Popescu este la dansul in birou?
Secretara:Da,va fac legatura?
Eu:Da(aaa!)
Popescu:Spuneti ,va rog.
Eu:Domnule,aveati masina parcata in fata biroului?
Popescu:Da,e vreo problema?
Eu:Una foarte mare.
Popescu:Ce s-a intamplat?
Eu:A fost distrusa in intregime.Cauciucuri sparte,parbrizul la fel,bara nenorocita.Tot!
Popescu:Glumiti!
Eu:Nu(inchid telefonul).
Peste cateva secunde suna telefonul domnului Popescu
Eu:Ba glumeam(inchid,Popescu rasufla usurat).
Peste alte cateva secunde
Eu:Ba nu glumeam(inchid).

Ps: Domnul Popescu este cel care a facut greseala in Loterie.
 Pps:Masina nu a fost distrusa,dar Popescu a transpirat putin pana a ajuns sa verifice masina.

Ce ai face daca cei de la Renel ti-ar taia curentul pe motiv ca ai o factura de 50 milioane neachitata.Cum ii convingi ca e vorba de alta persoana?

Mentiune:E grav pentru ca lipsa curent inseamna lipsa internet si lipsa internet inseamna lipsa viata :D.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

10 Ianuarie, 2007, 09:29:42 p.m.
Răspuns #17

desdemona

:D :D iar lipsa de internet insamana lipsa de lovetime..iar eu o dependenta..valei!
pai...eu sunt o persoana care uraste nedreptatile...deci as intra in culmea enervarii.
dar i-as arata carnetelul pentru lumina si ar vedea unde s-a ajuns cu consumul luna trecuta si calculand matematic ar fi iesit ca nu e posibil :) :D ;D
merje?sau platesc? ;D ;D

ce ai face daca dupa ce ai udat florile de la fereastra,din greseala ti-a cazut un ghiveci iar o pesoana aflata in zona te da in judecata pentru atac,si de ce nu tentativa de crima? ;D ;D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

13 Ianuarie, 2007, 05:33:43 p.m.
Răspuns #18

burn_2_hell

mi-as cere scuze...as incerca sa explic cum s-a intamplat totul....si ca nu a fost nimic intentionat..daca nu m-ar intelege am merge la tribunal..incercand sa imi dovedesc nevinovatia... ;D...
                ce ai face daca ai putea sa te intorci in trecut?ce anume ai schimba?si de ce..
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

13 Ianuarie, 2007, 06:10:54 p.m.
Răspuns #19

Evangeline

As schimba multe dar cel mai important nu l-as mai refuza, l-as accepta de prima data si nu as mai pleca departe de el. As trai iubirea atunci cand mi se ofera nu as amana nimic din cauza unei alte persoane.

Ce ai face daca trebuie sa spui "la revedere" celui care te iubeste si stii ca si pe tine o sa te doara foarte mult?

:-*
Never, never quit!

13 Ianuarie, 2007, 06:20:57 p.m.
Răspuns #20

Lorelei

nu exista "trebuie", exista doar nu vreau sa lupt. atat. deci nu-i spun. si daca chiar hotarasc sa-i spun...inseamna ca o merit si n-am decat sa suport consecintele. n-am stiut sa-l pretuiesc.

ce ati face daca iubitul/iubita v-ar pune sa alegeti intre el/ea si cel mai bun prieten care e de sex opus din gelozie. "ori el/ea, ori eu!" ?  :D
« Ultima Modificare: 13 Ianuarie, 2007, 06:24:37 p.m. de Lorelei »
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

13 Ianuarie, 2007, 06:26:30 p.m.
Răspuns #21

pokemon

pai...n ar avea cum sa ma puna sa aleg...caci el imi este si cel mai bun prieten.si daca totusi ar fi nevoie,as alege iubitul ;D

ce ai face daca ar trebui sa alegi intre a avea o cariera undeva departe de familie si cei dragi,sau a ramane acasa..insa...mai sarac...
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

13 Ianuarie, 2007, 06:27:01 p.m.
Răspuns #22

Evangeline

As alege iubitul pentru ca prietena mea la un moment dat va avea si ea viata ei, insa iubitul meu va fi cu mine mereu ;)

Ce ai face daca simti ca nu il mai iubesti pe cel care te iubeste foarte mult? Te-ai desparti sau ai continua in speranta ca poate te inseli si de fapt il iubesti ???

Never, never quit!

13 Ianuarie, 2007, 06:30:54 p.m.
Răspuns #23

Evangeline

Am ales sa plec departe de iubitul meu pentru a avea o cariera insa daca ar fi vorba de sotul meu nu as pleca de langa el, eventual l-as lua cu mine :)

Ce ai face daca nu te poti trezi dimineata si chiar de te trezesti pana la urma iti este somn toata dimineata si nu te poti concentra la nimic ???

Never, never quit!

13 Ianuarie, 2007, 11:37:15 p.m.
Răspuns #24

Semiramis

Global Moderator
ceea ce fac în fiecare dimineaţă...dorm pe mine până pe la 8 jumate... :-[

ce ai face dacă te-ar mînca de nu mai poţi în zona inghinală şi ai fi într-o şedinţă...? :laugh:
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

19 Ianuarie, 2007, 12:14:23 p.m.
Răspuns #25

desdemona

:laugh: :laugh: :laugh:
ce simpatica faza
"of Mihaela ce secretara zapacita mai este,ma duc sa aduc eu personal dosarul"

clever,nu?

ce ai face daca in timp ce astepti la un restaurant pe partenerii tai de afaceri,chelnerul varsa ditamai bolul cu ciorba de burta(tot cu mirosul imputit de usturoi si alte alea) in capusorul tau,facandu-si loc prin noul tau costum? :laugh: :laugh: :laugh:

19 Ianuarie, 2007, 01:22:22 p.m.
Răspuns #26

black rose

hm..........simplu...apelezi la suna un prieten...care nu va intarzia cu garderoba...in acest timp esti la baie si lasi mesaj pt ceilalti parteneri ca ii vei onora imediat!!
     Ce ai face daca fiind cu iubitul/a intr-o scena mai fierbinte...si...oupsss te-ai scapat cu un avion(partz)...ce ai face?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

21 Ianuarie, 2007, 10:40:18 a.m.
Răspuns #27

burn_2_hell

doamne ce ma amuza intrebarea ta...=)) nu mi s-a intamplat niciodata...probabil ca as vrea sa intru in pamant... :-[
   ce ai face daca prietena ta se da la iubitul tau...il place...? :'( (mereu patesc asta..)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

21 Ianuarie, 2007, 02:04:29 p.m.
Răspuns #28

|ngerMorT

As sta linistita pentru ca stiu ca iubitul meu ma iubeste mult si nu s-ar uita la altcineva. Cat despre prietena.. daca se da la el, nu prea e prietena si deci o "detronez"... daca doar il place... nu prea am ce sa-i fac, ii sugerez sa nu se mai gandeasca la el pentru ca isi face singura rau si sa se uite in alta parte.  :)

Ce ai face daca ....  ai fi seara pe strada si ai observa ca doi tineri incearca sa violeze o fata?
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

21 Ianuarie, 2007, 03:04:52 p.m.
Răspuns #29

Semiramis

Global Moderator
sun la 112 şi aştept să vină poliţia. eu una n-aş putea să mă lupt cu ei. poate că aş face zgomot ca să îi sperii, să creadă că sunt mai multe persoane în apropiere.

ce ai face dacă ai afla că nu ar mai ninge niciodată... :( ?
« Ultima Modificare: 21 Ianuarie, 2007, 03:58:38 p.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!