"Gradina risipea mireasma de frunza,de praf,de pamant,umede.Dialogul vantului cu marea lumii tulbura vazduhul ca o muzica .Picaturile de ploaie tot mai iuti scufundau tacerile in oceanul cerului.Era intaia noapte de septembrie a anului ce se infrigura.Va cadea bruma peste intensitatea culorilor,peste incendiul de dragoste al culorilor calde mai ales,sfasiindu-le,suprapunandu-le,golindu-le unele de langa altele,pecetluite toate cu nuantele respiratiei omenesti.Crestea timpul strigarii luminii interioare a omului.Si iar totul parea o liniste armonioasa ,o liniste cosmica stand la piatra vrajita,poate,la temelia miscarii universale,a cautarii tainice de rost al lumii,vesnic nou,sau uitat si regasit,mereu minune."
1999-cred ca m-am indragostit.Nu stiu daca el tine la mine sau daca simte ceva pentru mine,dar inima asta bat-o vina ravneste dupa cineva,dupa o jumatate.Nu mai vreau sa sufar,lasa-ma iubire,da-mi pace .
1999-e noapte.Sufletul imi e gol.Atat de singura si pustie.Iubirea m-a parasit(gresit,iubirea este aici)si totusi cel caruia eu i-am oferit sufletul meu,nu mi-a apreciat gestul.Am suferit,sufar si acum sunt singura.Singuratatea este pretutindeni.Pe strada,prin parcuri ,ma simt la fel de singura,chiar daca in jurul meu sunt oameni.Aceasta singuratate nimicitoare ma taraste catre neant,catre vidul absolut;ma sfarma-n mii si mii de crampeie de viata."Viata m-a purtat ca pe-un rau involburat de munte",din treapta in treapta (iubire,suferinta),din greseli in pareri de rau...si pentru ce toate acestea?Cui ii trebuie atata suferinata,cine se hraneste cu ea?
Tristete,suferinta,singuratate,nu ma mai tem de voi.
Stiu ca exista ,ca ma asteapta una din miile de bucati de fericire harazita mie.E undeva in univers.Ma asteapta,stiu ca am sa o gasesc.
8.04.1999-"Ai venit ca un abur si de atunci imi insotesti pasii pe poteca iubirii precum aerul viata.Sarutul tau il simt mereu,amprenta lui e in mine,pulsand odata cu inima mea ce-si canta dorul cand nu esti langa mine."
M-as contopi cu urmele pasilor tai.M-as transforma in aer,ca tu sa poti respira;in apa-sa ma poti bea.Asa voi sti ca tu esti doar iubitul meu.