Draga mea 
lorelei...
sunt absolut convinsa ca pana la urma se va gasi si cine sa dea minus..., deoarece pe acest site sunt persoane care stiu si pot aprecia corect, fara obiectivitate asa cum au mai facut-o si pana acuma, doar ca exista sansa ca multi dintre cei care deja luasera minus sa se fi indreptat. Ex: burn_to_hell si girl...
Mai mult ca si sigur sunt si lasii care au dat minus si care acum stau ca si soriceii (sa nu zic alt rozator...  

) neputinciosi ca nu mai au "mantia anonimatului"...
Cat despre faptul ca la justificari plusam sensibilitatea, sufletul, caracterul, iubirea..., oare nu e normal?
De unde as stii eu ca: tu, sunshine, semiramis, un_suflet, escu, viulian, desdemona, furia_ingerului, only_u, Bllue, pokemon, just_a_tear, serenity, evangheline, charlie, Mr. Phoenix, wanderer, stejara, andrada, strumfita...(si...nu ma apuc acuma sa ii insir pe toti...ca ocup toata pagina.. 

)...sunteti niste suflete minunate, calde, sensibile, ca sunteti oameni adevarati, de mare caracter daca nu v-as fi citit inainte creatiile, posturile, topicurile...? Toate aceste calitati la uram urmei reies din ceea ce scriem noi aici pentru ca suntem foarte putini  cei care ne cunoastem personal.
Si...sunt doar 11 cuvinte pe care le putem scrie acolo cand justificam + - ul.... Crezi tu ca mie de exemplu imi ajung  

...Niaaa, nici gand!!!
Bun, dar sa revin...sunt doar 11 cuvinte si eu consider ca este clar..., absolut clar ca toti apreciaza valoarea literara si opiniile de prin topicuri...a celor care scriu aici...
Eu de exemplu la tine...mi-ar trebui jumatate de pagina sa insir pentru ce iti dau +... 

...Tot ce scrii imi place...absolut orice creatie...fie ea proza, fie ea poezie...Esti minunata! Apoi...imi place felul in care iti expui opiniile, gandurile, parerile... Cum sa scriu eu astea acolo la justificari? Dar..., cand spun ca imi place valoarea sufleteasca..., sufletul de exceptie...consider ca le cuprinde pe toatre acestea...
Dar...asta este doar parerea mea... 

!