11 Octombrie, 2025, 08:46:58 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Comunitatea Lovetime...  (Citit de 4207 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Ianuarie, 2007, 10:46:05 p.m.
Citit de 4207 ori

Paul

Suntem o comunitate, am fost o comunitate si vom ramane o comunitate. Indiferent de inevitabilele hartuieli, nu ne vom impiedica de nimic, pentru ca o comunitate este unita, solidara si trece usor peste probleme. Escu... de dragul celorlalti utilizatori(desi unii se distreaza de minune cateodata din cauza asta :D) sa incercam sa comunicam de acum inainte prin pm daca avem obiectii unul fata de altul. Parerea mea este ca m-ai inteles gresit, mai judecat gresit si fireste m-ai caracterizat gresit. Sper ca ti-ai dat seama ca nu sunt aici sa incerc sa te eclipsez pe tine, sau pe oricare altul. Fiecare suntem indivizi diferiti, dar ceea ce ne leaga este ca incercam cu totii sa alcatuim ceva frumos, in ciuda diferentelor. Fiecare dintre noi are ceva special are acel ingredient lipsa care adaugat, completeaza gustul acestui forum.

Si am sa dau cateva exemple.

Furia ingerului e sarea si piperul acestui site... Cu gandurile sale acide dar bine directionate a reusit si nu ma indoiesc ca va reusi in continuare sa ne aduca inapoi pe drumul cel bun de fiecare data cand incepem sa deviem de la cursul corect...

Lorelei... plina de talent, bun simt si simtul umorului oricand ne poate sensibiliza, amuza, descorda si chiar impaca daca este nevoie si iata ca a si fost.

Iulian, "stapanirea" cum va place sa-l numiti, este cel care ingrijeste aceasta curte frumoasa in care fiecare, ca un copilas(sa stii Escu, aici nu e rau sa fii copil) danseaza, zburda si se simte acceptat.

Desdemona, Semiramis, C.v.,Diana, Lovergirl, Lady Allia, Sunshine... nucleul feminin al acestui site, coloana vertebrala la capitolele creatie literara, psihologie, credinta, totul despre iubire... sunt catalizatoarele frumusetii acestui forum...

Escu... imi place de tine, pentru ca pe undeva ai aceleasi intentii ca si mine, incerci sa faci forumul atractiv si apreciez asta...

Rudy_valentino, cu turmele sale de fane sunt ingredientul potrivit fie pentru un ras pe cinste, fie pentru un scandal pe cinste... Si desi majoritatea l-ati pune la zid eu sunt sigur ca tot majoritatea l-ati dori in continuare pe acest site... Intindeti-i si voi o mana, poate va reveni si el in discutiile noastre...

Am uitat sa mentionez cateva nume: Pokemon, Caty, Strumfita, Digity, Only_you, Evangeline... si voi aveti o contributie deosebita la calitatea acestui site...

Va multumesc tuturor, daca mai sunt persoane care ar avea ceva sa-mi reproseze, va astept cu drag, pe mesageria privata, nu in vazul tuturor, ca ati vazut ce iese.

Va multumesc si voua... Valiusk, crocantzel, zuzu, Continuum, Alexia, Charlie... pentru ca existati si pentru ca dati valoare acestui site.
Sa continuam sa facem treaba buna.

Paul.

Daca am omis pe cineva, imi cer iertare, dar sa stiti ca va apreciez pe toti, buni sau rai care faceti parte din aceasta comunitate.
« Ultima Modificare: 13 Ianuarie, 2007, 11:27:25 p.m. de Bllue »
Iubesc, deci exist.

13 Ianuarie, 2007, 11:52:45 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
aşa e, buni sau răi ăştia suntem şi fiecare aducem un prinos de cuvinte, patimi sau dorinţe în paginile astea...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

14 Ianuarie, 2007, 02:05:30 a.m.
Răspuns #2

Lady Allia

"am invatat sa pasesc, iar printre pasii sufletului m-am oprit aici..." unde "...IUBIREA... pluteste si se simte pulsand din versuri, din cuvinte, din voi..., iar asta mi-a incalzit sufletul si m-a facut sa ma opresc...
...sper sa raman cat mai mult si sper sa ma primiti in familia voastra caci tare mi-ar placea sa plang, sa rad, sa ma bucur si sa simt alaturi de voi... "

Aşa a început călătoria mea către această lume de vis..., către tărâmul unde privirea se mai poate opri pe petale de Nu Mă Uita şi poate să le culeagă fără să le frângă... Aici am învăţat că Iubirea poate învinge, că o mână niciodată nu stă întinsă...mereu este cine să o prindă şi să o susţină... Aici am învăţat că basmele nu mor...ci le ucidem noi atunci când uităm să le mai visăm..., să le mai clădim..., când orgoliile ucid creaţia şi liniştea..., dar tot aici am cunoscut zâne minunate şi prinţi plini de magie care picură flori de iasomie alungând discordia şi reânviind povestea...
 Păşind în această lume nu am putut să nu remarc copii orgolioşi, copii bosumflaţi..., copii răniţi, copii trişti, copii puşi la colţ..., dar şi copii care se dăruiesc fără limite, copii fericiţi, copii vindecaţi, copii veseli, copii îmbrăţişaţi... Toţi suntem copii aceştia...! Toţi suntem uneori lipsiţi de bun gust, plini de noi, egoişti, făţarnici, certăreţi, necumpătaţi..., dar cine a spus că acest loc este frumos doar dacă suntem perfecţi???
Perfecţiunea e dezgustătoare...Mie personal nu îmi inspiră nimic decât plictiseală..., un stadiu în care odată ce te afli...nu faci altceva decât stai şi...aştepţi! Ce? probabil greşeala..., deoarece ea este cea care ne ajută să învăţam să fim mai buni, mai frumoşi şi să mulţumim vieţii pentru ce avem!
Toţi greşim...şi e bine că o facem...! Avem din ce învăţa şi uneori ştim să învăţam frumos!
Toţi avem lapsusuri de creaţie şi bine că le avem! Mereu ştim să ne revenim prin creaţii mult mai bune şi mai frumoase!
Toţi ... suntem aşa cum suntem şi...deşi Bllue ne-a descris foarte frumos...aş spune că suntem...o familie adevărată...nu doar o comunitate...!
Suntem o familie şi trebuie să respectăm fiecare felul de a gândi şi de a fii al celuilalt!
Nu trebuie să ne vedem greşelile..., de greşit greşim toţi!
Trebuie să vedem dincolo de greşeli, dincolo de semnături care uneori ne scot din sărite..., dincolo de certuri şi dispute, dincolo de copilării, dincolo de egoisme, dincolo de dulcegării...şi înainte de toate acestea...trebuie să vedem...OMUL..., calitatea fiecăruia, creaţiile care defapt ne-au făcut să rămânem pe acest site, felul individual de a fii şi de a gândi...sufletul!!!
Când cineva greşeşte...putem să îl ajutăm să se îndrepte discutând nu atacând... A ataca înseamnă a te pune în gardă...! A te pune în gardă înseamnă dispută...! Nu trebuie să ajungi la dispute ca să legi o rană...E mai simplu să...bandajezi decât să creezi o altă rană nouă!
Eu...poate uneori enervez prin atât de multă iubire (vi se acreşte de la atâta dulce... :) :laugh: :)), dragoste, căldură...poate uneori sufoc..., poate devin chiar utopică..., dar...asta sunt eu şi aşa şi atât de mult vă iubesc!!!
Nu mă va schimba în felul meu de a vă iubi pe fiecare în parte nici micile împunsături, nici marile certuri, nici minusurile, nici ... nimic!
Vă iubesc şi vă apreciez enorm indiferent de ce simţiţi voi pentru mine, indiferent dacă voi avea 100 de -, indiferent dacă o să daţi cu "bâta" după mine uneori...(glumesc... ;))..., indiferent dacă uneori fiecare dintre voi (şi eu deasemenea) o daţi în bară...., iar acest sentiment pentru voi îl am deoarece sunteţi minunaţi şi faceţi ca lumea să fie mai bună şi mai uşor de digerat...!
Daţi lumină, culoare, gust, melodie...unei lumi care uneori uită să fie altceva decât...alb-negru!

P.S:
Aş încerca să vă descriu pe fiecare, dar...nu pot...mi-ar trebui enorm de mult timp şi enorm de mult spaţiu...însă...poate am să deschid un topic...în care să nu vă uit pe niciunul... ;D :-* ;D..., nici macăr pe Rudy....alias YAGO...care pentru mine lăsând gluma la o parte a fost, este şi va fi mereu un suflet frumos, o minte cu adevărat creativă, o mână cu un penel deosebit de buclucaş şi magic...
O fi el uneori cactusul dintre rondurile de iasomie, liliac, lăcrămioare..., dar creaţia sa îl iartă de toate şi nu uitaţi...şi cactuşii tot flori sunt chiar dacă sunt incomode!

cu multă dragoste şi prietenie,
Lady Allia

14 Ianuarie, 2007, 07:51:32 a.m.
Răspuns #3

ONLY DESIRE

lovetime e locul unde ne retragem,unii mai des,altii din ce in ce mai rar....pentru a fi noi insine.aceasta comunitate a oferit fiecaruia dintre noi posibilitatea de a fi el insusi,de a nu se ascunde in spatele mastii pe care o poarta in viata de zi cu zi.societatea ne-a creat aceste masti.ea ne-a invatat cum sa le folosim,cum sa ne ascundem mai bine in spatele lor...atat de bine incat uneori uitam ca le purtam si ne identificam cu ele.asa cum am mai spus-o si in alte randuri,aici,pe lovetime nu trebuie sa purtam aceste masti...putem fi noi insine fara retinere.cred ca acest lucru ne face atat de uniti dar si datorita faptului  ca suntem fericiti sa aflam ca inca mai sunt oameni carora le pasa de cei din jur,care iubesc si carora nu le este rusine sa ascunda acest lucru.asa cum spunea si bllue,fiecare e special in felul lui...insa toti avem ceva in comun:ne e drag sa ne intalnim aici...prin intermediul poeziilor,discutiilor,glumelor si chiar a micilor divergente,care au si ele farmecul lor.
« Ultima Modificare: 14 Ianuarie, 2007, 07:54:07 a.m. de ONLY U »
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

16 Ianuarie, 2007, 05:05:01 p.m.
Răspuns #4

Paul

Va astept pe fiecare aici, dragii mei... sa punem lumea la cale...
Iubesc, deci exist.

21 Ianuarie, 2007, 06:59:04 p.m.
Răspuns #5

Paul

Va astept... eu mult si bine... ca vad ca nu vreti sa-mi calcati pragul...
Iubesc, deci exist.

21 Ianuarie, 2007, 07:08:43 p.m.
Răspuns #6

|ngerMorT

Pai eu intru, desi vad ca nu ma asteptai  :P dar te iert pentru ca m-ai omis  ;D. Dar acum ca am intrat... care e continuarea?  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

21 Ianuarie, 2007, 07:11:20 p.m.
Răspuns #7

Paul

Propun infiintarea unui Logo Lovetime... Chiar ne trebuie unul, un fel de drapel...
Asa ... ca ... cei talentati la desen... asteptam propuneri...
Iubesc, deci exist.

21 Ianuarie, 2007, 07:43:54 p.m.
Răspuns #8

|ngerMorT

Am propus si eu la un moment dat, si ramasese ca o sa deschida Iulian un topic separat. Iulian zicea pe atunci ca un logo ar ocupa spatiu pe pagina, dar ca ramane de vazut.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

21 Ianuarie, 2007, 07:45:26 p.m.
Răspuns #9

Paul

Nu cred ca ar mai fi o problema,... Se posteaza puzderie de poze si vad ca nu e nici o problema... Asa... ca postati aici manoperele voastre...
O sa incerc si eu in inimaginabila-mi stangacie sa trimit un logo...
dupa 10 propuneri, vom supune la vot..
OK?
Iubesc, deci exist.