10 Octombrie, 2025, 12:29:27 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: O bucăţică din sufletul meu...e a voastră!  (Citit de 9829 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Aprilie, 2007, 08:54:32 a.m.
Răspuns #15

amelie

multumesc pentru gandurile tale frumoase...pentru caldura sufletului tau si pentru tot ceea ce esti!O viata minunata iti doresc!
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

17 Aprilie, 2007, 12:06:32 p.m.
Răspuns #16

Lady Allia

« Ultima Modificare: 27 August, 2007, 03:23:33 p.m. de Lady Allia »

24 Aprilie, 2007, 03:48:14 p.m.
Răspuns #17

Lady Allia

Şi aşa cum spuneam...prietenii sunt rari sau nu ştiu să existe...! Eu însă îţi mulţumesc dragă Iulian pentru că ai ştiut mereu să fi un prieten atât de bun şi minunat! Am zis odată că am să răspund la topicul acela cu ... "aş scrie ceva, dar..." la..."Si eu am atatea sa zic... dar cand ajung seara acasa obosit dupa atata munca, atata trafic, atatea pus in lista ce trebuie facut mai intai cu banii, sa am grija ce mananc (vreau sa slabesc), schimbat serviciu, reparat masina, dileme legate de viitor, de varsta, de "the meaning of the purpose" - scop in viata, ce compromisuri sa mai fac, daca vreau sa am o relatie ok, sa sa astept una magnifica, oooooof." - am să îţi răspund ...probabil astăzi..., ca să ştii cum te văd cu adevărat cei cărora le pasă de tine... şi...în acest fel am răspuns... :) :-* :)!

« Ultima Modificare: 24 Aprilie, 2007, 05:04:59 p.m. de Lady Allia »

20 Iunie, 2007, 09:27:18 a.m.
Răspuns #18

Lady Allia

Când îngerii plâng lacrimile lor sunt îmbrăţişări, ţipătele le sunt mângâieri, dorul le este praf de stele.. când îngerii plâng...

am adormit acum...,iar luna jucausa si trista ne saruta cu aceeiasi raza. luna e a noastra...oriunde esti, oriunde sunt. da. si soarele. rasar pentru noi in orice colt de tristete si putem sa le trimitem sarutari pe palme de dor. cobori acum inger drag si tine-ma de mana uite...ce zambet larg imi trezesti si cate flori de iasomie mi-au crescut in priviri. din fiecare lacrima de asteptare mi-au crescut brate de drag si dor. in vis esti alaturi si toate visele ni-s casa noua. fiecare perete bate...sunt sufletele noastre, iar noi traim in ele. lumea are portile inchise. uneori stau langa ele si sper sa se deschida. alteori te tin de mana printre barele mari si reci de fier. nu sunt porti unde este iubire. sunt doar ferestre uriase de cristal care daca se deschid...se pot sparge. noi nu le vom deschide. poate nu acum, dar poate intr-o zi sau in alta lume. sa nu ne mai gandim acum...uite visul nostru se deschide a nu stiu cate oara. hai sa intram tu si eu in lumea noastra neinterzisa unde pot sa te ating cu palma gandului si sufletului meu, unde pot sa iti aud vocea si sa ma cuibaresc in bratele tale. ma stii cat esti de frumos ingerul meu si stii cat de frumoasa ma simt in bratele tale? dragul meu...cand voi deschide ochii in diminetile mele reci sa nu iti uiti aripile. imi face bine sa stiu ca esti in preajma mea chiar daca nu te vad. ingerii nu se vad ziua. poti doar sa le simti falfairile si rasuflarea pe chip. sa ma ti de mana inger drag...clipele vor trece mai usor. acum, mai tine-ma un pic in bratele tale...soarele sta sa rasara. poate azi va rasari un pic mai tarziu. macar cu o clipa.

.....................................................

am vrut să scriu altceva, dar altceva draga mea nu îmi vine în minte şi în suflet. când mă gândesc la tine simt un înger, simt dor şi regăsire, simt durere şi fericire, simt deziluzie şi împlinire... aş vrea să te descriu, dar îngerii nu pot fi descrişi... mi-eşti dragă şi o ştii, mi-eşti prietenă şi o ştii, aş vrea să descopăr cheia imposibililului şi...o ştii...
 din pocalul tău de lacrimi desfrunzite...am să gust şi eu de fiecare dată câte una...pentru că unde este prietenie...sufletul se împarte... :-*

prietenei mele...andrada,
cu multă dragoste şi apreciere

20 Iunie, 2007, 10:42:27 a.m.
Răspuns #19

andrada

Iti multumesc prietena draga de vorbele minunate care izvorasc din sufletul tau cald...iti multumesc ca esti acolo ..si iti simt imbratisarea calda cu care imi mangai sufletul ...am sa scriu acum o poveste scurta...

Cerem mult si ne este frica sa daruim.

Doi calugari cultivau trandafiri. In timp ce primul se pierdea contemplandu-le fumusetea si imbatandu-se de mirosul lor, cel de-al doilea taia cei mai frumosi trandafiri si îi dadea trecatorilor.
"Ce faci?!" il certa primul . "Cum de te poti lipsi astfel de bucuria si de parfumul trandafirilor tai?"
"Trandafirii parfumeaza mult mainile celui care ii daruieste ", raspunse impaciuitor cel de-al doilea.

(Bruno Ferrero)

sufletul meu stie inca de cand te-a cunoscut ca mainile tale imprastie o aroma divina ...iti multumesc pentru bunatatea sufleteasca

cu dragoste ..andrada...( nici nu stii ce cadou minunat mi-ai facut...) :-* :-* :-* :-*

.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

22 Iunie, 2007, 11:02:24 p.m.
Răspuns #20

no_matter

Lady.. Meriti atat de multe lucruri frumoase incat bogatiile lumii nu ajung sa se masoare cu ceea ce meriti.. Sper ca Cel de Sus a scris cu atentie destinul tau..

Din partea mea ai tot respectul, nu pentru cine esti, pentru ca fara privat nu pot sa aflu mai multe, ci pentru ceea ce esti.. Un ocean de iubire sfanta.. Si nu credeam ca exista astfel de oameni.. Iti trimit o calda imbratisare pentru simpla apreciere a luminii din inima ta.. Ma intreb ce ochi ai?
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

23 Iunie, 2007, 09:04:17 a.m.
Răspuns #21

Lady Allia

Adi  :) :-[ :-* :-[ :)! Mulţumesc..., doar atât!
 Am primit îmbrăţişarea caldă şi ţi-o dăruiesc din suflet şi cu multă prietenie şi pe a mea! Mânuţa prietenească ţi-am întins-o deja şi sper să o apuci dacă vreodată va fi nevoie, iar dacă ai apucat-o ţine-o strâns...promit că nu las pe nimeni în urma mea...decât pe mine!
 Ai să mă cunoşti dragă prietene şi fără privat...vei vedea. Nu sunt altfel deloc decât alţii, ba mai mult...uneori sunt mai rea decât alţii. Nu sunt perfectă şi nici nu aş vrea să fiu...aş pierde lucrurile grele şi întâmplările dureroase din care pot să învăţ să fiu mai bună, aş pierde suprafaţa lină a lacului unde câteodată...ca orice om mai dau cu bâta şi fac valuri..., iar apoi...rămân cu lecţia! Nu ştiu să fiu întotdeauna unde trebuie, dar mă străduiesc! Nu spun mereu doar lucuri minunate...pentru că uneori şi eu mă îndoiesc de ele! Ar fi multe de spus despre mine..., dar te las să le descoperi şi tu...o parte din ceea ce sunt ca şi persoană dincolo de cuvinte.
 Dacă vrei să mă cunoşti...caută-mă mereu în spatele cuvintelor. Niciodată nu sunt altfel!
 Iar ochii...au culoarea oamenilor dragi, a vieţii, uneori a voastră... îmi place să mi-i colorez în fericirea altora pentru că sunt o egoistă! De ce? Fericirea altora mă face şi pe mine fericită!

cu drag şi prietenie,
   Ramona Sandrina

http://www.lovetime.ro/community/index.php?topic=4039.0

aici la poze utilizatori...ai sa ne cunosti mai bine :)!

23 Iunie, 2007, 10:23:03 a.m.
Răspuns #22

no_matter

Lady, suflet atat de drag si luminat,.. nu-ti umple inima cu teama ca vei ramane in urma.. Noi te vom purta cu noi in sufltetele noastre, pentru ca ale noastre ganduri au nevoie de prezenta unui inger ca tine.. Indiferent cat de departe vom fi unii de altii, am invatat demult sa folosesc distanta in favoarea unei relatii stranse de prietenie, amicitie sau iubire..

Azinoapte mi-am consumat tot creditul explorand cu opera sa vad si partea frumoasa a acestui forum pe care versiunea WAP nu mi-o ofera. Te-am vazut intr-o poza.. Si am vazut si îngerul care te pazeste.. Sunteti 2 porumbei intr-un cuplu perfect.. Nu cred ca altul se potrivea mai bine.. Sunteti adorabili si va doresc toata fericirea din lume..

Pe mine m-a ocolit, dar dupa cum simti si tu.. sunt fericit cand vad oameni fericiti.. Asta imi da puterea sa cred..
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

29 Ianuarie, 2008, 02:03:56 p.m.
Răspuns #23

Lady Allia