11 Octombrie, 2025, 01:10:15 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Despre "voi"  (Citit de 28056 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Ianuarie, 2007, 04:04:41 p.m.
Răspuns #30

Lorelei

Nu-i asa, bllue, ca am avut dreptate?

"pentru ca scriem aici cu toata convingerea ca parerea noastra e cea mai buna si ca restul nu pricep totul pana la capat...  "

;D ;D ;D

hai ca imi deveniti din ce in ce mai dragi cu totii... maine poimaine o sa ma trezesc ca va iubesc  :P :P
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

22 Ianuarie, 2007, 04:06:08 p.m.
Răspuns #31

Escu

Global Moderator
Mda... vad ca sumbrele mele previziuni s-au adeverit, ne-ar mai trebui doar o casa de bilete si un Coliseum ca sa intram in atmonsfera... Astfel de topikuri nu duc decat la antipatii... DE CATE ORI SA MA REPET???? Ca ma dor mainile de acuma, de ce nu incercam sa evitam pricinile de antipatie??? De ce nu folosim PM pentru exprimarea nemultumirilor? Tu, Escu, crezi ca omul vine aici ca sa arunce cu reprosuri in stanga si in dreapta? Crezi ca omul normal, tu spre exemplu, vrei sa fii judecat de necunoscuti, sau vrei sa judeci necunoscuti? Aici... in primul rand nu ne putem citi decat inspiratiile sau emanatiile intelectuale, Escu... De ce nu ne limitam la judecarea acestora??? De ce sa extindem caracterizarea la intreaga persoana, pe care nu o cunoastem? DE CE?

Bllue... Pentru ca gandesc, pentru ca spun ceea ce gandesc...pentru ca sunt EU, pentru ca POT!!!

Spre deosebire de altii mai mult capabili decat mine...
Let's put a smile on that face!

22 Ianuarie, 2007, 04:08:50 p.m.
Răspuns #32

Paul

Da Lorelei, ai avut dreptate, dar... ma dezamageste faptul ca sustii astfel de posturi... Pentru ca ... fireste daca nu iubesti pe nimeni de aici, nici de antipatizat nu ai cum, pentru ca sunt sentimente oarecum asemanatoare ca intensitate... Dar.. Trebuie sa-ti dai seama ca unele subiecte mai ales cele de genul asta... sensibilizeaza negativ pe multi... Escu, cine vrei sa se atace? Pe cine tintesti?

"Fericiti aducatorii de pace, pentru ca a lor va fi Imparatia Cerurilor"..
Iubesc, deci exist.

22 Ianuarie, 2007, 04:13:45 p.m.
Răspuns #33

Lorelei

Bllue, dezamagirea ta ma lasa rece. Si pe mine ma dezamageste faptul ca tot ceea ce zgandere putin amorurile proprii iti suna a instigare la lupta. Dar dezamagirea mea nu te va ataca nicicum, ca doar nu ma iubesti  ;D ;D
Mie imi place insa ca forumul capata viata si culoare si ca suntem atat de frumos diferiti. Acolo unde tu vezi cearta, eu vad sinceritate, unde tu vezi atacuri, eu vad ironie numai. Dar... suntem diferiti.
Si da, ai dreptate, foarte rar antipatizez pe cineva, si nu vad nimic rau in asta  ;)

22 Ianuarie, 2007, 04:15:45 p.m.
Răspuns #34

Paul

Mai copii... cine crede ca m-am atacat cumva pentru acest subiect... sa stea la coada... ca se vand acadele in parc... Eu incerc sa calmez spiritele si Escu zice ca-s in deriva... Lorelei, Lorelei... si tu-mi sari in cap?
Iubesc, deci exist.

22 Ianuarie, 2007, 04:17:32 p.m.
Răspuns #35

charlie

poate ar trebui sa faceti un topic gen "head2dead" sau "x vs y".
You believe but what you see
You receive but what you give

22 Ianuarie, 2007, 04:18:22 p.m.
Răspuns #36

Lorelei

Nu, bllue, nu-ti sar in cap, mie doar imi place sa trivializez un pic lucrurile, atunci cand voi le luati prea in serios. Si tu si Escu. Atata tot.  :)

22 Ianuarie, 2007, 04:19:37 p.m.
Răspuns #37

Escu

Global Moderator
creeaza dependenta man...o guma orbit daca vrei...si sunt foarte relaxat...in 2 ore scap de la munca...

poate ar trebui sa faceti un topic gen "head2dead" sau "x vs y".

grupul bautorilor de ceai, te saluta respectuos charlie !

22 Ianuarie, 2007, 04:21:52 p.m.
Răspuns #38

Paul

Grupul bautorilor de ceai si a fumatorilor de pipa... la rece... Saluta aceasta minunata initiativa... Tot respectul Escu...
Iubesc, deci exist.

22 Ianuarie, 2007, 06:32:45 p.m.
Răspuns #39

ONLY DESIRE

nu cred ca e vorba de cine se ataca si cine nu.eu cel putin mi-am spus doar parerea...caci nici nu am aruncat cu "te iubesc" in stanga si-n dreapta,nici nu am filozofat,nici nu am incercat sa ma dau mare...pentru ca sincer,nu am cu ce.asa cum spunea si lorelei...suntem atat de frumosi pentru ca suntem diferiti si ar trebui ca fiecare dintre noi sa accepte asta,sa ne acceptam cu bune si cu rele.nu inseamna ca atunci acnd cineva e diferit de noi e prefacut.si eu sunt sceptica in ceea ce priveste existenta sentimentelor frumoase in oameni,dar am convingerea ca o buna parte din noi suntem pe forum cum suntem si in realitate.am avut placerea sa cunosc persoane de pe acest forum si nu m-au dezamagit...ba din contra
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

22 Ianuarie, 2007, 06:53:58 p.m.
Răspuns #40

viulian

Administrator
Mie nu-mi prea plac discutiile de acest gen.. Au tot aparut in ulima vreme, insistent, si ma stanjeneste aproape prezenta lor..
Asa ca hai sa rupem pisica odata si sa ne vedem de viata noastra.

Boon.

Legat de "iubire" si de "te iubesc".

Iubirea, din cate am vazut eu la mine si la altii, nu exista niciodata in forma pura, nealterata de egoism/narcisism. E suficient ca persoana iubita sa insele odata asteptarile, sau sa faca un lucru nechibzuit, si egoul lezat urla din toti rarunchii. Deci nema iubire de fapt. Sunt doua universuri care se imbina, si ca in povestea cu Narcis si lacul - oferi pentru ca ti se ofera si celalat ofera pentru ca ii oferi. Cand se 'rupe' putin acest ciclu, relatia incepe sa scartie, apar reprosuri, frustrari, si totul se duce dracu.
Concluzie: iubire, in 99.5% din cazuri, vine si cu narcisismul ca esti iubit, esti recunoscator pentru asta satisfacand si narcisismul celuilalt. Si cat o tine vraja, e bine. Cat nu mai tine, ghinion.
Totusi, 'celalalt' nu e musai sa fie o persoana. Celalalt poate fi o idee, un autor, un animal (caruia ii satisfaci nevoia de papa/caldura/adapost si el e recunoscator si 'te iubeste' si da din coada, probabil nu musai asteptand iubire, ci un os ? fiecare cu nevoile lui).

Dat fiind aceasta definitie a iubirii - atasamentul intre doua 'surse' conectate reciproc - nu vad nici o problema in a spune cuiva pe care nici nu-l cunosti ca de fapt il iubesti. Si Pamantul se iubeste cu Soarele, nu ? Atata timp cat exista niste dorinte/asteptari satisfacute, si ambii sunt ok cu asta - de ce nu ? Si soarele.. e ca un taur comunal. Se iubeste cu toate planetele :D si eventual si cu o amanta de cometa  :P
E adevarat ca eu, ca barbat, nu sunt adeptul dulcegariilor - imi mai ingadui din cand in cand o tachinare poate, sau sa ma alint, dar nu ma exteriorizez atat de dezinvolt.. Si chiar ma simt putin stanjenit si de ele, sau poate sunt invidios ca mi-as dori si eu sa mi se vorbeasca asa, doar mie, etc.

Pe scurt insa, nu incerc sa 'comunic' ceea ce eu inteleg prin iubire si sa pretind ca altii sa adopte punctul de vedere, cat si atitudinea. Respect alegerea fiecaruia, daca n-am chef nu postez (cred ca la Varful cu Dor am doar 2 sau 3 posturi..). Nu m-a atras niciodata ideea de lume mirifica, dar efortul depus acolo (mii de posturi al multor altor membri) dovedeste ca pasiunea a fost mare. Asta e.. De ce stric ce altora le pare frumos ?

Revenind la topic, cam care ar fi scopul intreb si eu. Trebuie sa facem un dosar de conduita, cat e ok sa te manifesti, ce trebuie sa reprimi ? N-ar insemna asta oare si mai multe masti ?
Bon, altceva.

Escu ziceai ca nu intalnesti subiecte care te incanta :) si uitandu-ma pe ultimile 6-7 pagini din lista ta de 'recent posts', majoritatea sunt de o line - tachinari sau 'zis verde'n fata'. Si cum imi doresc ca si tu sa te simti bine pe forum, propun sa te gandesti la ce subiecte ti-ai dori si ce teme ti-ar place sa se discute, si data viitoare cand ne vedem la ceai discutam pe indelete. Sau! Vad din afirmatia ta
Citat
nu gasesc subiecte care sa ma incante
ca iti place sa astepti sa 'gasesti'; ei bine o sa devin eu 'activul' si sa te chestionez  :P. Sau daca nu gasesti pe forum, o idee ar fi, de ce nu, sa cauti alte surse, si sa ridici teme de dezbatere aici pe forum..
Solutii sunt..
O idee ar fi sa vizitezi de exemplu www.thinkexist.com, gasesti un citat/paragraf/ceva care te starneste, vii si postezi aici si asta e..

Despre dat mare, de ce nu ? Cand Furia Ingerului discuta cu Lorelei despre nu stiu ce scoli, curente, puii mei, nu intelegeam nici jumate din cuvintele care le foloseau  :-[ am incercat si eu o replica la acel topic, si probababil mai mult de 'of, se straduie, ce dragalas e..' nu cred ca le-am starnit  ::)
Nu ma deranjeaza sa vina cineva care intr-adevar intelege despre ce e vorba, cunoaste si e documentat. Adica noah, sunt invidios, il urasc pentru cata siguranta de sine da dovada, dar pana la urma eu sunt cel care am calcat pe bec. Omu vine doar sa faca ordine. Si eu cand postez pe forumurile de programare mai gasesc cate un topic unde 'habarnistii' discuta si ei si-si dau cu parerea, si din cateva cuvinte le explic 'exenta' si le dau si un link cum sa se convinga. Da, ma dau mare. Si nu e normal :D ? Sufera putin, ca la injectie, da brusc vor intelege mai multe. Castigul e si pentru ei, satisfactia mea fiind punctuala ca noah, sunt 'valoros'.
Si poate nici nu le zic incat sa ma dau mare, ci explic frumos sa inteleaga! Dar oricine e mai 'bazat' starneste reactii de invidie cumva, oricat ar incerca sa para un domn. Fiindca nu doar el e de vina in interactiune, si lipsurile celorlalti alimenteaza reactiile.

Atitudinea mea, vizavi de lovetime, este ca "eu nu strivesc corola de minuni a lumii"  :)

22 Ianuarie, 2007, 07:21:11 p.m.
Răspuns #41

Escu

Global Moderator
Imi pare rau iulian ca am creat astfel de discutii.Am patat gradina, nu se va mai intampla.Tu esti mai calm, nu prea iti plac discutiile de acest gen.
In ceea ce priveste crearea de posturi noi..prefer sa le creez din cap, nu din alte inspiratii...
Am spus ceea ce gandesc despre unii dintre voi...nu am dat nume, si nici nu voi da.Unii au iesit singuri la suprafata, altii...care sunt putin mai destepti inca tac.Cinste lor, stiu ei ce stiu.

O seara buna in continuare,
Ma inclin.

22 Ianuarie, 2007, 07:32:44 p.m.
Răspuns #42

viulian

Administrator
Pai continua, mai bine rezolvam acum decat sa deschizi un nou topic asemanator maine  :)

22 Ianuarie, 2007, 07:37:45 p.m.
Răspuns #43

Escu

Global Moderator
Pai continua, mai bine rezolvam acum decat sa deschizi un nou topic asemanator maine  :)

nu e nimic de rezolvat, si te asigur ca nu mai deschid nici un topic maine...

22 Ianuarie, 2007, 07:40:46 p.m.
Răspuns #44

viulian

Administrator
Ok, o sa adun toate topicurile acestea la o zona noua, ceva de genul Pareri Critice.. Si cine are un of sa-l zica acolo, daca are chef (cu toate ca e putin redundant, '-'urile pentru asta sunt).
Am sa modific baza de date sa 'incapa' descrieri mai lungi pentru justificari..

Concluzia/Indemnul e ca nu e rau sa dai '-' daca un post nu-ti place  8)