05 Noiembrie, 2025, 10:09:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Despre "voi"  (Citit de 29756 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Ianuarie, 2007, 08:12:38 p.m.
Răspuns #45

Escu

Global Moderator
tu sti cel mai bine...
Let's put a smile on that face!

22 Ianuarie, 2007, 08:55:55 p.m.
Răspuns #46

desdemona

lorelei te apreciez si imi esti draga,dar da..de data aceasta nu suntem pe aceasi lungime de unde,se pare ca nu sunt cu mai multi.
sper ca suntem oameni rationali si nu luam din aceasta discutie o ofensa pe plan personal si scoatem cutitele.

1.
chiar nu ne ducem cu ganduri de aici?dar prieteniile care s-au legat?pe ele cui le lasi?sau le arunci un cuvant-virtuale?
eu nu le numesc asa-am gasit aici ce nu am gasit in toti anii pe care ii am,si mai mult,ocupa locuri dintre cele mai importante in viata mea.

2.si daca noi tot nu ne culcam cu gandul la problemele altora, de ce  ne mai pasa daca au sau nu masti?daca el este doar asa aici si nu si in realitate?
poate aici el este cel care vrea sa fie,si poate.

sunt un om al dracului ;D

3.ce va este atat de greu de crezut ca iubirea nu inseamna doar el si ea?
pentru un om iubirea inseamna si altceva.
eu iubesc zborul unui fluture.insaman ca sunt ipocrita si superficiala daac spun asta?

scuzati-ma,dar daca voi cereti deschidere,asta cer si eu,haideti s anu fim incuiati,ca nu ne sta bine!

4."ce inseamna posturile de aici ma plictisesc?"
aruncam "bombe" si "privim din colt" cum astia se zbat in argumentari.
escule sincer nu te inteleg.nu vreau sa te inteleg.
cine se plictiseste are dreptul sa plece.
cui nu place ce este aici are libertatea de a pleca.
toti am plecat de multe ori-in gura mare sau tacut-toti ne-am retras pentru ca ne plictiseam,nu aveam timp,dar am revenit.Locul acesta are o frumusete a sa.
si daca forumul este atat de puternic prin aceste lucruri de ce sa ii facem analiza.
cand bagi un om la analiza cu bariu,este al dracului de urat-i vazandu-se doar oasele.
nu este nicio diferenta intre asta si ceea ce facem noi aici.

5."Fiti voi insiva" "Aratati-va adevarata infatisare" "fara masti"-striga multimea furioasa!

si de ce atunci cand suntem noi suntem criticati,ca in cazul de fata?

frumoasa intrebare(mai ales eu modesta ;D )

« Ultima Modificare: 22 Ianuarie, 2007, 09:22:00 p.m. de desdemona »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

22 Ianuarie, 2007, 09:40:42 p.m.
Răspuns #47

catty

urmaresc de cand s-a deschis acest post dar nu am avut timp sa scriu...
azi am reusit sa citesc aproape tot(si sincer...ca despre asta era vorba...am ras de una singura  ::) :))

escu...din nou sinceritatea ta este prost inteleasa...e a nu stiu cata incercare a ta de a sublinia in mare aceeasi idee...nu prinde...nu zic ca eu te inteleg pe deplin dar in mod cert putini reusesc sa te inteleaga...

lorelei...din nou mi-ai dat ocazia sa citesc niste pareri atata de frumos conturate si argumentate...ms :-*

nu ma numar printre cei care citeaza din mari autori...nici printre cei care scriu cu un talent deosebit...niciodata nu am scris poezi...nu ma laud pentru ca...nu am cu ce...dar am pareri care imi place sa le sustin...si de aceea atunci cand simnt ca am ceva de zis incerc sa o fac...si in acelasi timp imi place sa citesc pe cei cu talent...

ca in spatele acestor posturi se afla de fapt masti sau nu...in forte multe cazuri nu cred ca e foarte important atata timp cat avem ceva de invatat sau ne face placere ceea ce citim...

ce ma amuzat a fost ca si aici...ca si in viata de zi cu zi...orgoliile nu inceteaza sa isi spuna cuvantul...o parere nu poate fi acceptata ca...o parere si atat...

nu ne place sa fim judecati...nu ne place sa fim criticati...mai ales de persoane care nu ne cunosc...nimic mai adevarat...dar cati dintre noi nu judeca?...cati dintre noi nu si-au format o oarecare parere despre cei de aici?...fara sa ii cunoasca...de ce trebuie pus la zid doar cel care isi spune parerea???...doar pentru ca nu este una favorabila???

daca atata lume e impotriva acestui gen de posturi...daca atatia sunteti de parere ca nu sunt constructive...de ce posturile de acest fel se intind mereu pe pagini intregi? :o

22 Ianuarie, 2007, 09:51:27 p.m.
Răspuns #48

Lorelei

Des, le-ai intors din condei...

1. eu nu m-am refer la prieteniile care s-au legat, evident... ci la ceilalti 1430 si ceva de membri.
2. nu ne pasa la modul real, ci doar pledam pentru sinceritate, atata tot. sau cel putin eu pledez.
3. am afirmat raspicat ca nu ma refer strict la relatia de cuplu, am zis deja ca pot spune ca iubesc vreo 5 persoane in viata asta (oare crezi ca am devenit brusc poligama?) Aaaaa, ca iubim rasaritul, apusul, fluturii? Minunat. Dar ca iubim toti oamenii cu care interactionam... de asta ma indoiesc la modul cel mai sincer.
4. ok, probabil cel mai bine e sa ascundem gunoiul sub pres, ce nu se vede nu exista!
5. pai ca nu suntem "noi", suntem niste altii, mult mai... si mult mai...

In fine, poate ca raspunsurile mele sunt un pic acide (nu poate, sigur!), m-ai starnit, pentru ca mi-ai rastalmacit vorbele. Eu am pledat doar pentru sinceritate, ba am mai si spus ca e posibil sa fie subiectivitatea mea, acceptand ca pentru mine te iubesc / va iubesc inseamna mult mai mult decat pentru altii, deci nu masuram cu aceeasi masura. Am mai incercat sa subliniez ca nu e nimic rau in faptul ca suntem cum suntem, ca asta arata umanitatea din noi etc etc, ca frumusetea locului astuia vine din diversitatea oamenilor lui, iar tu reduci toate astea la ideea ca cine indrazneste sa critice (nici macar nu am criticat, uf!) de fapt vrea sa aduca nu stiu ce ofensa personala nu stiu cui. Nu vorbesc in numele celorlalti, nici in numele lui Escu (e treaba lui daca vrea sa spuna mai mult decat am intentionat eu), dar in ceea ce ma priveste ai inteles totul pe dos.

PS. In timp ce scriam a postat catty... catty, nu pot sa zic decat un sincer bravo, imediat iti schimb si karma, si asta nu pentru complimentul pe care mi l-ai facut, ci pentru ca in sfarsit cineva pare ca a inteles ceva din ceea ce s-a scris aici. Si da, si eu cred ca orgoliile intrec niste limite... dar... si asta e atat de profund uman incat nu pot decat sa zambesc  :)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

22 Ianuarie, 2007, 09:55:09 p.m.
Răspuns #49

|ngerMorT

De ce se intind mereu pe astfel de pagini?  ;D Pentru ca nu-ti cere sa-ti pui mintea prea mult la contributie.  ;D

"Parerea care e doar o parere" spunem doar cand avem noi chef, cand ne convine. Parerea mea   ;D. Adica de multe ori criticam parerile altora, de alte ori o bagam pe asta cu "a fost doar o parere".

Mie-mi place sinceritatea lui Escu, si i-am spus-o si lui, dar nu-mi place cand este tensiune pe forum. Sincer va spun ca intru aici ca sa ma destind, sa ma linistesc. Probabil ca pe oricine amuza putin si sagetile veninoase aruncate uneori, mai ales ca ele nu sunt chiar asa de veninoase precum par. Dar starea de tensiune creata in unele post-uri chiar nu-mi place. Si nu e neaparat vina creatorului topicului ca se ajunge la asta, ci si vina celor care scriu aici, evident. Cum am mai spus, putini se cunosc cu adevarat bine intre ei pe acest site. Eu sunt printre cei care ii critica doar pe cei care ii cunoaste bine, altii critica oricum. Dar cei criticati stiu cel mai bine cum sunt ei cu adevarat, si chiar nu are rost sa se supere/intristeze/enerveze.

ps: referitor la treaba cu iubirea, chiar tu Escu, cand ti-ai exprimat punctul de vedere ai zis: "Te iubesc!!! ii spun doar lu' Lorelei.Pentru ca simt.Dar pentru voi...nu simt.Si mi se pare ciudat cum va spuneti "te iubesc". Una inseamna sa iti pese, sa asculti, sa vii cu niste solutii alta e sa spui "va iubesc".
Asa va vad eu..." Asa vad eu...  :) Ei bine, altii vad altfel... si e bine sa respectam felul in care vede fiecare.

Inainte de toate suntem toti oameni... si aici suntem o comunitate.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Ianuarie, 2007, 10:00:32 p.m.
Răspuns #50

Escu

Global Moderator
In afara faptului ca nu am atacat pe nimeni anume, nu am dat nume, oamenii care s-au simtit atacati...au aruncat cu pietre.Nu m-au nimerit..ca stiu sa ma feresc bine...Ideea e simpla...Azi am ras toata ziua din cauza celor care s-au simtit atacati.Prin faptul asta...ceilalti useri or sa isi puna intrebari "uite ca prostu de Escu a avut si el dreptate"..Multumesc, fara voi nu as fi reusit.Am reusit sa arat lumii si cealalta parte a "voastra".

VA IUBESC!!!! -- doar nu ma credeti nu ? ;D  ;D  ;D sa fim seriosi...sa lasam glumele proaste...

One Heart
One Soul
All Yours
All to Lorelei.
Let's put a smile on that face!

22 Ianuarie, 2007, 10:49:45 p.m.
Răspuns #51

Miss M.

Mi-am exprimat o parere pe la inceput , dupa care lucrurile au devenit ceva mai acide si am preferat sa stau sa vad pana unde se poate ajunge ... Eu inteleg substratul atitudinii lui Escu , motiv pentru care nu m-am simtit atacata in nici un fel de replicile lui problema cred ca este alta ... s-ar putea ca Escu sa nu-fi expus parerea sub cele mai potrivite cuvinte ceea ce a facut ca lucrurile sa poata fi interpretate foarte usor de catre oricine ...

Cum zicea si Catty , am umplut pagini intregi cu subiectul asta ...  ehhhhh macar suntem uniti la ceva   :D ;) :D Oricum ceva atmosfera s-a facut caci senzationalul prinde bine la public ... priviti-o si altfel fratilor , poate ca palma asta de apa rece pe care ne-a dat-o Escu ne-a trezit la viata  ;D ;D ;D

In final , umila mea parere ar fi sa incheiem totusi aceasta discutie care provoaca orgolii grav lezate si panica printre utilizatori  ... hai sa facem cu totii pace pana nu se transforma totul in al III-lea Razboi Mondial - Escu contra tuturor  ;D :D ;D
« Ultima Modificare: 22 Ianuarie, 2007, 10:58:09 p.m. de lovergirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

23 Ianuarie, 2007, 05:03:52 a.m.
Răspuns #52

Evangeline

Citat
In afara faptului ca nu am atacat pe nimeni anume, nu am dat nume, oamenii care s-au simtit atacati...au aruncat cu pietre

Eu nu am aruncat cu pietre ci am vrut sa spun ca mesajul tau nu e de ajuns. Nu e de ajuns pentru ca ne-ai cerut sa fim noi insine si pe urma ai ras toata ziua de noi. Cum poti tu numi asa ceva?

Citat
Multumesc, fara voi nu as fi reusit.Am reusit sa arat lumii si cealalta parte a "voastra".

Adica cei care au postat aici se ascundeau sub o masca si acum si-au aratat adevarata fata?????? Sau vrei sa spui ca toti avem 2 fete:una buna si una rea? Cu asta sunt total de acord. Depinde de noi cand si cum le aratam pe amandoua si da-mi voie sa spun ca prin acest topic mi se pare ca te crezi tu insuti superior ca si cum tu ai reusit sa faci ce nimeni nu a reusit sa faca pana acum pe acest forum.
Escule nu inteleg de ce iti provoaca atata satisfactie faptul ca provoci astfel de posturi care dupa tine sunt pline de ura si dupa mine sunt scrise de oameni care sunt mai sensibili si au fost loviti de tonul tau prea direct.

Mesajul meu era sa incercam sa nu ne judecam pentru ca nu ne cunoastem. Mai ales pe mine nu ma cunosc decat 2-3 de pe site dar Escu care nu ma cunoaste si nu stie ce simt imi spune ca arunc cu pietre. Frumos, foarte frumos.

Ma bucur ca a intervenit Iulian dar se pare ca interventia lui nu l-a oprit pe Escu sa rada de sinceritatea noastra cand el insusi ne-o cere. Parerea mea e ca pe majoritatea care au postat aici i-a deranjat astfel de topic iar cei care nu au postat sunt total indiferenti sau poate nu vor sa-si arate si cealalta fata (asta e concluzia pe care Escu a scriso). Dupa parerea mea acest topic ar trebui inchis pentru ca situatia a devenit destul de tensionata. Dar asa cum multi nu ma inteleg ma vor lua in ras probabil (asa cum a facut si Escu)...

Va doresc numai bine prieteni si sper ca astfel de topicuri nu o sa mai apara prea curand :-*

Never, never quit!

23 Ianuarie, 2007, 05:35:01 a.m.
Răspuns #53

Evangeline

Am mai revenit cu o adaugare...Escule noi toti suntem unici si o mare parte din nou suntem noi insine chiar asa mai iubareti sau mai putini. De ce nu incerci sa apreciezi asta si incerci sa critici cu mesajul "fiti voi insiva"??? Daca Lady (e doar un exemplu, poate fi oricine altcineva de pe forum) e mai iubareata si ii place sa ne pupaceasca de ce ii ceri ei sa fie ea insasi??? Dupa parerea mea pe undeva te contrazici singur. De ce critici felul in care ne manifestam?...lasa-ne sa fim noi insine ;)
Never, never quit!

23 Ianuarie, 2007, 06:55:00 a.m.
Răspuns #54

Miss M.

Mi-a trecut prin capshor un gand si m-a bufnit rasul asa , de la prima ora ... Vad cum , incet-incet , in Escu asta al nostru se naste un mic Rudy Valentino  ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: ... Lasati-l frate sa se simta si el bine , poate are si EL un pitic acolo ;D ... Mie in general imi place sinceritatea lui debordanta , cu toate astea m-am riscat si i-am dat un minus la topicul asta , nu de alta , doar ca nu mi s-a parut prea interesant dar acum i-as da un plus pentru ca a dat ceva culoare atmosferei de pe aici ... s-a strans lumea sa dea din gura , si-au pus capu' la contributie sa zica cat mai bine , cat mai tonic  ;D - asta e bine , inseamna ca reactionam ...

Cu toate astea discutia nu se va incheia atata timp cat venim cu noi replici la cele spuse aici , replici care pana la urma nu vor schimba nici gandirea lui Escu si nici a multimii ... ma intreb ce satisfactie ar mai fi avut dr.Escu daca nimeni n-ar fi dat-o vreo replica la topicul asta controversat   ::) .

... HAI SA FACEM PACE ! ...
« Ultima Modificare: 23 Ianuarie, 2007, 07:05:51 a.m. de lovergirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

23 Ianuarie, 2007, 07:27:03 a.m.
Răspuns #55

Paul

Iubesc, deci exist.

23 Ianuarie, 2007, 07:39:57 a.m.
Răspuns #56

Miss M.

BESTIAL BLLUE ... BRAVO !

23 Ianuarie, 2007, 08:35:07 a.m.
Răspuns #57

Lorelei

Eu cred ca tre' sa te hotarasti: sau minus sau plus. Sau "hai sa facem pace" sau "bestial bllue" (atunci cand il deseneaza pe escu vanzand pietre si rosii cu care se arunca in lovetime). Pai ori facem pace ori instigam la lupta. Nu cumva te contrazici? Dam minus dar apoi ne razgandim si dregem busuiocul pentru acelasi topic dand plus? Oare doar mie mi se pare ca ceva nu se leaga?  ::)

Sa nu mai vorbim de bllue care pozeaza in pacifist dar are grija sa arunce cu pietre mai prin spate asa. O curiozitate mica mica, bllue, le-ai cumparat de la Escu?  :laugh:
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

23 Ianuarie, 2007, 08:53:15 a.m.
Răspuns #58

Miss M.

Ma gandeam ca e mai bine s-o luam in spirit de gluma decat sa mai aruncam replici taioase la adresa unuia sau altuia ... Poate reusim sa facem haz de necaz pana la urma  ;D ... ca s-o tinem asa nu cred ca e in beneficiul nimanui . Acum nu stiu cat de bine m-am facut inteleasa  ::)... Nu-l aplaud pe Bllue , nu-l acuz pe Escu ... si daca i-am dat un minus asta nu reprezinta atitudinea mea permanenta fata de el , i-am dat minus pentru ca la momentul ala nu mi s-a parut tocmai interesanta discutia asta , ca topic ... dupa alte discutii i-am dat plus pentru ca totusi aceasta discutie iscata de el a colorat putin atmosfera pe aici  :) , dupa cum am mai spus ... Asta-i tot !

23 Ianuarie, 2007, 08:56:11 a.m.
Răspuns #59

Paul

Eu nu am dat decat plus... Si daca tie ti se pare ca astea sunt pietre Lorelei...
O sa ma inscriu la clubul pensionarilor, poate acolo... umorul inca mai e gustat.

P.s. Da, Lorelei, de la Escu... Diferenta e ca eu aruncam dinspre Lovetime, nu inspre Lovetime.
« Ultima Modificare: 23 Ianuarie, 2007, 08:59:23 a.m. de Bllue »
Iubesc, deci exist.