06 Noiembrie, 2025, 12:38:35 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Despre "voi"  (Citit de 29781 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Ianuarie, 2007, 09:00:50 a.m.
Răspuns #60

Lorelei

bllue, daca era in spirit de gluma, nu mai era cazul sa-ti stearga iulian postul de dinainte, de altfel postat cu cateva minute inaintea "operei de arta"... dar daca tu zici ca asta e spiritul de gluma... poate n-am eu simtul umorului suficient de dezvoltat. sau poate "deparazitarea" lui Escu e tot o gluma? Dar nuuuu, tu esti pacifist dom'le! Fie...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

23 Ianuarie, 2007, 09:04:57 a.m.
Răspuns #61

Paul

Auzi... Pana la urma cine-i al mai pacifist Lorelei? Eu de la bun inceput am atras atentia asupra efectelor unui astfel de subiect... E... fir-ar sa fie, mi-am editat singur post-ul cu deparazitatul, stai fara de grija... Ca am vazut ca te macina... Dar nu asta era problema... Problema mare, ramane, ca el isi rezerva dreptul sa judece alti utilizatori dar nu accepta sa fie judecat, chiar daca in cazul meu... destul de voalat... Si ... fata de caracterizarea pe care mi-a facut-o nu de mult, pot zice ca am fost destul de domn... Nu ma mai zugravi in culori de scandalagiu Lorelei, ca nu sunt... Mereu am incercat sa aplanez certurile... Si stii ca nu e doar o vorba-n vant..
Iubesc, deci exist.

23 Ianuarie, 2007, 09:12:49 a.m.
Răspuns #62

Lorelei

Eu am senzatia ca tu vrei sa pari cel care aplaneaza conflicte, dar de fapt le atati, asta ma roade, nu deparazitarea aia copilareasca. si nici nu ma intereseaza ca e escu la mijloc, putea sa fie oricine. adica eu ii sterg postul lui, lumea pare sa se calmeze si apoi vii si scrii aberatiile din cos pe care insa intre timp le-ai sters de acolo si nu mai pot sa te citez. si mai stai sa construiesti "frumusete" de desen cica "in gluma". Haida de, bllue, vinzi gogosari la gradinar? Si daca ceea ce ai scris si a sters iulian e voalat... Sa nu crezi ca sustin ca Escu n-are nici o vina sau ca e vreun ingeras... ii stiu cornitele mai bine ca oricine, dar macar el isi recunoaste cornitele...

23 Ianuarie, 2007, 09:15:55 a.m.
Răspuns #63

Paul

Ah... Turbez... Si asta cum crezi ca se cheama Lorelei? Bun... mi-ai sters posturile, sunt in cos... Acu daca le-am sters continutul inseamna ca am fost de acord cu decizia voastra, ca erau deplasate...
Ca veni vorba de atatat conflicte... Ah... prin sine putere acest subiect atata conflicte, asa ca nu il mai plange pe bietul Escu... A lansat bomba... acum sa culeaga laurii...
Iubesc, deci exist.

23 Ianuarie, 2007, 09:17:38 a.m.
Răspuns #64

Paul

Si daca tot veni vorba de aplanat conflicte... De ce nu blochezi tu acest subiect? Nu crezi ca ar fi mai eficient decat sa combati alte poate zeci de mesaje care sunt sigur ca vor veni tot sub forma de dezaprobare?
Iubesc, deci exist.

23 Ianuarie, 2007, 09:20:31 a.m.
Răspuns #65

Lorelei

pentru ca daca il blochez pe asta se vor deschide altele. mai bine sa se sparga o data toate "bubele", sa se spuna deschis ce e de zis si sa terminam cu toate! ajunge!

23 Ianuarie, 2007, 09:21:45 a.m.
Răspuns #66

Paul

Pentru prima data ... in acest subiect...  eufemistic zis... deplasat... cadem de acord...
Gata... Pentru mine... s-a terminat... Nu mai scriu nici un cuvant aici.
Iubesc, deci exist.

23 Ianuarie, 2007, 09:24:21 a.m.
Răspuns #67

catty

ma uit la voi cum va enervati de la prima ora...si...pentru ce...pentru ca cineva a expus o parere??? pentru ca trebuie neaparat contrazis???
bllue...nu imi vine sa cred...calmeaza-teeeeee...nu te mai ataca din orice...nu te mai simnti ranit daca nu te doare...nu vezi ca nu faci decat sa dai satisfactie persoanelor carora in nici un caz nu vrei asta... din cat am apucat sa te cunosc chiar nu credeam ca ai reactiona la astfel de provocari...in nici un caz asa...eu te apreciez pentru cum scrii si cum gandesti...dar...aici... :(

voi va enervati...altii rad...si vi s-a spus asta...si tot continuati...

vorbiti de pace...continuand sa postati si sa va enervati crede-ti ca se va rezolva ceva?...eu cred ca doar se vor amuza alti si mai mult...

eu de mult am inteles ca fiecare are dreptatea sa si parerile sale...de ce nu putem sa respectam asta????

lasati-l pe escu cu parerile lui...voi...ramaneti cu ale voastre...unde e problema???

23 Ianuarie, 2007, 09:36:15 a.m.
Răspuns #68

catty

in nici un caz nu vreau sa te superi si pe mine acum sau sa incepem o discutie in contradictoriu...in nici un caz...
dar...nu ma pot abtine sa nu te intreb...daca asta e parerea ta despre acest topic...de ce ai postat atata in el ??? si daca consideri ca ar trebui spuse parerile in privat...tu de ce ai facut-o in public???
si...poate nu cunosc eu prea bine obiceiurile tiganilor...dar...cine s-a "tiganit" aici ???

ce tot incerc eu sa va amintesc este....daca nu va place...nu cititi!!!!!!!!!!
nu tre sa postam la orice topic si nu orice idee tre sa aibe replici...mai ales in care sa ne contrazicem singuri ::)

pupici bllue...chiar sper ca nu te-ai suparat pe mine :-*

P.S. : vad ca ti-ai sters postul si pare ca vb singura...in fine...e alegerea ta :-X
« Ultima Modificare: 23 Ianuarie, 2007, 09:38:34 a.m. de catty »

23 Ianuarie, 2007, 03:53:41 p.m.
Răspuns #69

|ngerMorT

Cred ca topicul asta a ajuns sa fie mai mult un schimb de plusuri pe aceeasi idee si unii se mai trezesc din cand in cand sa fie de acord cu cele spuse, fie de-o parte, fie de cealalta parte a "arenei de lupta" pentru ca au vazut ca renteaza... este foarte amuzant si trist in acelasi timp ce se intampla.  :D

Pana la urma de ce criticam? Vrem sa-l ajutam pe celalalt sa se schimbe sau pur si simplu e o placere personala? Intreb... daca o facem pentru a-l ajuta celalalt de ce nu o facem altfel? De ce nu ii spunem intr-un mesaj privat: "ma omule, uite cam ai figuri in cap, trezeste-te!" Iar daca nu vrem sa-l ajutam, de ce nu-l ignoram pur si simplu? 

Oricum... s-a cam deviat de la subiect. Cam mult as putea spune. Da, Escu, o sa fim sau poate n-o sa fim noi insine de acum inainte. Dar esti atat de sigur ca iti vei da seama daca suntem sau nu? ( Probabil ca nici nu te intereseaza daca iti dai tu seama sau nu si a fost doar un indemn. Cel putin asa sper.  ;) )

« Ultima Modificare: 23 Ianuarie, 2007, 03:56:36 p.m. de |ngerMorT »
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

23 Ianuarie, 2007, 08:48:23 p.m.
Răspuns #70

Escu

Global Moderator
Acestea fiind zise...sper ca ati invatat ceva din toate astea.
Pana data viitoare...
Ma inclin...
Let's put a smile on that face!

11 Martie, 2007, 09:13:29 p.m.
Răspuns #71

Escu

Global Moderator
Redeschid acest topic, pentru toata lumea.Daca aveti ceva de spus fata de un alt membru lovetime, faceti-o aici.Nu are sens sa mai deschidem alte 23423423 de topicuri.
Despre bune, despre rele...sa invatam din greseli si sa ne indreptam greselile cu ajutor celorlalti.

Let's put a smile on that face!

12 Martie, 2007, 01:00:28 a.m.
Răspuns #72

Dedeiu

Imi dau un minus. De ce? Fiindca sunt un nesimtit!

12 Martie, 2007, 10:12:34 p.m.
Răspuns #73

katya1886

poate ca nu ar trebui sa-mi spun opinia, datorita faptului ca sunt mai... recenta,dar care e problema daca asta e modul de a fi al lui escu? fiecare se exprima intr-un mod diferit, chiar daca e putin mai acid si parca spuneati ca fiecare e acceptat cu bunele si cu relele lui iar cea ce am observat e ca escu e mereu criticat pentru modul lui de abordare a oricarui subiect e in discutie; imi cer scuze daca deranjeaza pe cineva opinia mea, am incercat doar sa fiu obiectiva :-*
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."

12 Martie, 2007, 10:26:44 p.m.
Răspuns #74

Semiramis

Global Moderator
katya, te înşeli. Escu nu este mereu criticat. s-a creat o legendă locală cu chestia asta. mai apar discuţii, dar asta nu înseamnă că dumnealui este oaia neagră a site-ului.  :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!