11 Octombrie, 2025, 09:09:11 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: unde este egalitatea ta Doamne?  (Citit de 13628 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

10 Mai, 2007, 10:33:07 a.m.
Răspuns #15

marialm

Vizitator
Citeam ieri o carte in care se spunea ca cei cu sindromul Down nu se simt niciodata inhibati si au o dragoste profunda pentru aproape, ceea ce m-a facut sa ma intreb oare ce este mai frumos pe lume decat sa-ti iubesti aproapele, tu ai un suflet curat, un suflet pe care as dori si eu, am atatea de invatat de la tine, tu traiesti orice clipa cu iubire, cu recunostinta, eu urasc viata aproape in fiecare zi, oare cine este neindreptatit tu care iubesti sau eu care urasc?. te rog invata-ma sa traiesc, sa zambesc, sa iubesc

10 Mai, 2007, 10:45:47 a.m.
Răspuns #16

Lady Allia

...ştii deja să iubeşti, să fi bună, să zâmbeşti!
 Trebuie doar să îţi aminteşti toate acestea, să priveşti adânc în sufletul tău...toţi trebuie să facem asta şi să regăsim acea putere de dragoste şi bunătate profundă! Bunătatea, iubirea şi frumuseţea stă în fiecare dintre noi...doar că apoi trebuie să vină acceptarea!
 Acceptarea că a fi mai bun înseamnă a suferi mai mult!
 Acceptarea că a iubi înseamnă şi a fi trădat!
 Acceptarea că a merge pe un drum ca om bun...e mult mai greu şi mai anevoios decât a merge pe un drum ca şi om indiferent!
 Sentimentele le avem, înţelepciunea o avem, puterea de a alege o avem...rămâne însă acceptarea fiecăruia!