Desdemona, curajul tau ma impresioneaza dar, vorba cantecului: "Iubirea se cere pazita/De oarba ispita!"

... Vezi tu, apusuri fermecatoare, crepusculi, rasarituri sfioase... Deci, de-ar fi sa trecem riscand chiar naufragiul printre Scila si Caribda, iti promitem ca vom aduce Furia Ingerului cu un charter sau elicopter pe punte, atunci cand te vei astepta mai putin!
Alia, bine ai venit intre noi! Iti propun sa faci o prima scufundare, asa de antrenament, si sa il cauti vasnic pe perla noastra de comandant al nostru dupa care striga secundul si noi toti. O fi cumva prin Regie, dupa ingineri si noi il cautam in ape tulburi?

Poate ca lucruri mult mai urgente il tin legat de poezii! Oricum, daca il gaseste cineva, sa-l aduca pe punte ca sa ii fie legate ranile de catre asistenta medicului.
Semi, in disperarea mea, nu e decat "izbanda strigatului tau"!
"Se cauta o asistenta medicala! Asiguram salar bun, transport de la si la domiciliu, masa, casa si spaga, daca e nevoie.
Asistenta trebuie sa dea dovada de rabdare si intelepciune, sa fie "nemofturoasa si profesionista!" Asteptam provincia! "
Ingerito, spune tu ce e mai important pentru un copil: pampersii sau povestile? Eu cred ca ambele, dar asteptam cuvantul tau!

Evangeline, nu uita de stofe si materiale groase pentru haine potrivite zonelor mai reci.