05 Noiembrie, 2025, 03:06:23 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: VANT LA PUPA - SARUTUL MARILOR  (Citit de 324070 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Ianuarie, 2007, 06:56:48 p.m.
Răspuns #75

desdemona

m-am prezentat la post.!
ce onoare!ce onoare de a avea o asemenea responsbalitate
simandicos,imi fac plecaciunea in fata dragei Diana.

Il cer neaparat,neaparat pe furia la bord. ;D

aa...si am gasit asta in cabina cand faceam curatenie.

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

27 Ianuarie, 2007, 07:18:35 p.m.
Răspuns #76

diana_nistor

Vizitator
Vad ca iti iei misiunea in serios dupa multimea de carti si dictionare pe care ai adus-o cu tine, asa ca, daca nu stiu unde esti, stiu unde sa te gasesc! ASta cel putin pana vine Furia pe corabie! :)
Harta pare interesanta, atat cat ma pricep. Cand o venii comandantul de pe unde s-o fi "ratacit", cu siguranta ca se va grabi sa o buchiseasca. Si apoi o sa o explice oricui va dori sa o inteleaga. O incredintam secundului, lui Catty, deocamdata.

27 Ianuarie, 2007, 08:42:28 p.m.
Răspuns #77

catty

am studiat harta...hmmm....intradevar interesanta...dar din pacate starea in care se afla si tehnologia care imi sta la dispozitie nu imi permit sa zic prea multe despre ea...

am inceput sa caut capitanul peste tot...

o fi necesar sa anuntam politia ??? poate cineva a aflat de intentiile noastre frumoase si vrea sa ne impiedice sa plecam.... :'(

27 Ianuarie, 2007, 09:45:32 p.m.
Răspuns #78

|ngerMorT

Fiti fara grija dragii mei, caci eu veghez neincetat asupra voastra si va spun negresit ca nimeni nu ne va impiedica plecarea. Capitanul nostru este in siguranta. A dorit sa-si ia ramas bun de la familia sa, caci pentru o vreme nu o va mai vedea. Sa-i acordam aceste clipe.  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

27 Ianuarie, 2007, 11:33:08 p.m.
Răspuns #79

Paul

A revenit si  capitanul... Abia scapat din lanturile celor care-l iubesc. Am stat legat cu catuse 2 zile, pana mi-am dat seama ca aveam o agrafa in buzunar... Noroc cu caty... ca-mi daduse in ziua respectiva un teanc de harti maritime pentru consultatie...

Secundule': Iti dau urmatoarea misiune...

1.Vei alcatui un grafic... cu numarul total al persoanelor din echipaj, nume si functie... pe care vei specifica si ce posturi mai sunt inca vacante...
2. vei citi urmatorul manual de utilizare, care descrie foarte detaliat modul de intrebuintare al aparaturii de bord... pentru ca noi nu mai navigam cu instrumente rudimentare, avand computere de bord si gps.
3. In momentul in care matelotii, pescarii si masinistii se vor fi strans... Le vei prezenta indatoririle si obligatiile pe care ti le voi arata intr-un dosar...
Atat pe moment... revin cu completari
4. 
Iubesc, deci exist.

28 Ianuarie, 2007, 12:06:19 a.m.
Răspuns #80

catty

da sa traiti! am inteles.. ;D

acum ma apuc sa fac lista cu echipajul :)

28 Ianuarie, 2007, 12:25:41 a.m.
Răspuns #81

Paul

Diana, trebuie sa ma asigur ca si Capitan ca toate proviziile au fost incarcate la bord din timp, si sunt bine inventariate, asa ca te rog sa gasesti pe cineva care sa se ocupe de asta...  :-* :-*
Iubesc, deci exist.

28 Ianuarie, 2007, 12:48:09 a.m.
Răspuns #82

diana_nistor

Vizitator
Poate ca ar trebui ca fiecare sa isi faca inventarul propriu, lista clare cu ceea ce are, si apoi, lista cu ceea ce ii lipseste asa incat aprovizionarea in porturi sa nu fie cu batai de cap! :)
Sa fim linistiti! Echipajul LoveTime e cel mai bun si cel mai unit!

28 Ianuarie, 2007, 01:07:13 a.m.
Răspuns #83

Paul

Mangalia, o frumoasa seara in care vom ridica ancora
« Ultima Modificare: 28 Ianuarie, 2007, 01:20:03 a.m. de Bllue »
Iubesc, deci exist.

28 Ianuarie, 2007, 01:08:28 a.m.
Răspuns #84

catty

Echipaj:

Comandant : Bllue
Comandant secund : Catty
Amfitrioana : Diana
Bucatar : Escu (si doar el  :P )
Paharnic : Charlie
Babysiter : LoverGirl
Ajutor babysiter : just_a_tear
Stilist : OnlyU
Consilier vestimentar : Evangeline
Poet : Lorelei
Cantaret si bufon : crocantzel
Translator : Desdemona
Doctor : Semiramis
Inger pazitor : IngerMort
Pazitorul de nadejde : Bruno
Merloti : Alia, Cruella si Luli

Sunt neocupate urmatoarele posturi:

Mateloti: 2 posturi
Ingineri motoare: 2 posturi
Pescari: 4 posturi
Croitor : 1 post
Cizmar : 1 post
Asistenta medicala : 1 post

Traseul va avea urmatoarele destinatii : Mangalia-Istambul-Creta-Palermo-Tunis-Palma de Mallorca-Lisabona-Insulele Canare-Bahamas-Miami si inapoi... cu popasuri in aceleasi destinatii...

Din surse sigure va anunt ca in curand vom primi si imagini cu principalele locatii in care vom ajunge  ;D

valyusck, din cate intelesesem seful bucatar il desemnase ca paharnic pe Charlie…discuta cu el si spuneti-mi va rog concluziile

Cruella si Luli pentru ca nu ati precizat exact postul dorit v-am numit eu…sper ca totul e ok si va astept sa semnam contractul :P

Pokemon, timpul nu e tocmai o problema, plimbarea e pentru a ne juca si relaxa in primul rand…asa ca…daca vrei…avem nevoie urgenta de un inginer

Rog pe fiecare sa treava in revista proviziile pe care le-au facut si ceea ce le mai lipseste…cum zicea si diana…
sa stim ce avem de facut :)

Inscrierile inca sunt deschise...va asteptam... ;D

plecare este in 2 zile 15 ore si 50 min  ;D

28 Ianuarie, 2007, 09:56:09 a.m.
Răspuns #85

Luli

OK,am cumparat haine,adidasi,crema de soare 30 protectie ptr copii si blonzi,ochelari de soare.
Aduc si storcator de fructe ptr sucuri si cocktailuri.
Cu...banii ...tre '  sa iau mai multi,ca daca ne oprim la Miami cum am zis,va cinstesc pe toti cu Bahama Mama,care costa la el 13 usd/paharul.
Buun.Mai aduc una bucata plod razgiiat de 4 ani jumate plus 5 saci de jucarii.Pot sa iau si una bucata sot iubitor pina la prima?
Sau il trimit cu ia-ma nene? :-h :-h 
E voie cu animale la bord?As echilibra situatia pasarelelor de la propria mansarda cu un motanas dragut si degraba torcatoriu prin paturi nevinovate.
Opreste trecera.
Stiu ca unde nu e moarte,nu e nici iubire,si,totusi te rog:opreste, Doamne,ceasornicul cu care ne masori destramarea.

28 Ianuarie, 2007, 01:17:15 p.m.
Răspuns #86

Escu

Global Moderator
La bucatarie e ordine si disciplina. proviziile pana la urmatorul port sunt asigurate, bauturile inclusiv.Bruno pazeste intrarea...iar daca prind coada de matz la bucatarie...zboara peste bord si o sa isi gaseasca rudele din apa...pisica de mare...

PS: poetul are nevoie de 2 calimare cu cerneala, 2 topuri de hartie si 2 tocuri.
Let's put a smile on that face!

28 Ianuarie, 2007, 01:42:34 p.m.
Răspuns #87

Luli

Good,good,eu iau caiete,creioane,foi ptr capitolul creatie.
Mitul sta pe punte,sus,daca nu,in cala cu el!Sau in primul port,insurat cu prima pisica! :laugh: :laugh: :laugh:
Opreste trecera.
Stiu ca unde nu e moarte,nu e nici iubire,si,totusi te rog:opreste, Doamne,ceasornicul cu care ne masori destramarea.

28 Ianuarie, 2007, 01:43:31 p.m.
Răspuns #88

B3b3

:cheers: m , un dj ceva :bounce: :happydance:  dj ceva...karaoke :whistling:
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

28 Ianuarie, 2007, 01:50:27 p.m.
Răspuns #89

catty

Bun escu...nici nu ma asteptam ca la bucatarie sa fie ceva in neregula...doar tu esti sef acolo ;D

cu proviziile poetului se rezolva cat de curand...

iar de Bruno...hmmm...eu m-am imprietenit deja cu el...si i-am povestit si de Nero...chiar crezi ca nu reusim sa ii imprietenim? :-\

Adina...avem pe cineva responsabil de muzica si buna noastra dispozitie...cred ca trebuie sa vorbesti cu el daca e deacord sa organizeze si karaoke...