05 Noiembrie, 2025, 02:36:30 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: VANT LA PUPA - SARUTUL MARILOR  (Citit de 324009 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Ianuarie, 2007, 12:37:47 a.m.
Răspuns #135

Iosif

SALUT LUME  :D. Sunt noua pe aici ... nu imi ureaza nimeni bun venit?  :-*
Iti urez eu un calduros Bine ai venit! Propun sa deschizi un nou subiect in Nou veniţi unde sunt convins ca iti vor scrie si altii.
Sedere placuta pe LoveTime.Ro ;)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

31 Ianuarie, 2007, 05:32:13 a.m.
Răspuns #136

Evangeline

Dragii mei dupa cum v-am anuntat ieri...azi nu am fost prezenta la despartire (sau ce-l putin nu in vazul lumii ;) Am stat si am privit din camaruta mea, i-am facut din mana lui Iulian si celor dragi. Sunt atat de fericita ca fac aceasta calatorie alaturi de voi. Am sa privesc valurile si apa limpede ca sa ma linistesc, sa-mi fac ordine in ganduri. Nu o sa cer prea multa atentie, caci fiecare are treaba lui/ei. Am sa va astept la mine in camera ori de cate ori aveti nevoie de un sfat in ceea ce priveste vestimentatia.

Sa avem parte de o calatorie minunata :-*
« Ultima Modificare: 31 Ianuarie, 2007, 05:57:31 a.m. de Evangeline »
Never, never quit!

31 Ianuarie, 2007, 07:26:14 a.m.
Răspuns #137

catty

prima dimineata pe mare!!!
m-am trezit putin dezorientata...dar imediat am inteles ce se intampla...marea ma legana, valurile cantau, soarele aparea timid ridicnduse  din ape...o dimineata cu adevarat superba...

m-am ridicat din pat...si m-am dus la geam...priveam afara...priveam in sufletul meu...culorile cerului se imbinau cu albul norilor si cu razele jucause ale soarelui...sperantele in noile lor culori se imbinau cu visele proaspete si revigorate, cu fortele redescoperite si cu o dorinta din ce in ce mai puternica de viata...

m-am imbracat repede si am urcat pe punte...parca lumea se trezea o data cu mine...valurile se jucau...pescarusi cantau...vasul plutea linistit si ferm...

am stat asa...nemiscata pret de cateva minute...nu stiu exact cate pentru ca timpul...ahhhh...in sfarsit timpul nu mai este asa important...

m-am indreptat spre bucatarie in cautarea mirosului de cafea proaspata apoi spre cabina de comanda pentru a-mi afla primele sarcini din aceasta ... calatorie...

31 Ianuarie, 2007, 07:32:15 a.m.
Răspuns #138

diana_nistor

Vizitator
Buna dimineata Catty!  ce-ti pasa?! Pe corabie esti ca la tine acasa! :)
A fost grea aceasta prima noapte? Avem ceva probleme?
Justulet, Lovergirl, cum au dormit copiii?
Escu, poate te incumeti si faci si un borcanas - doua de zacusca...mor dupa ea!
Dragii mei dragi...a trecut prima noapte pe corabie...Cum va simtiti? Cum ati dormit? Eu sunt odihnita...nu stiam ca imi va prii asa de mult leganatul valurilor.
Suntem aproape de Insula Serpilor. Acum doua ore am fost somati de Patrula de coasta, a nu-stiu-cata-suta armata ex sovietica! Fiind ca insula e baza militara acum, nu ne vor lasa sa debarcam, nici macar sa aruncam ancora. totusi, vazandu-ne stindardul LoveTime, ni s-a dat voie sa ne apropiem mai mult decat altora ;).
Asa stand lucrurile, mi-e teama ca singura sansa sa scapam de inhibitiile de care ne spunea comandantul, e sa le aruncam cu putere pe mal. :)

Evangeline, am luat cu mine cadoul pe care cu atata drag mi l-a facut cineva anul trecut de ziua mea: vreo 10 metri din matase suava si diafana...ca florile de primavara, de un turcoaz ametitor! Uite-o! Inca nu am gasit un croitor caruia sa i-o las cu incredere ca o va transforma in ceva pe masura finetii ei. Ce zici? te incumeti sa o croiesti si sa o cosi? Ce imi propui?
Apoi, te rog sa ne spui din timp, cand ne apropiem de un obiectiv sau altul, ce se poarta in zona, ce tonuri, ce culori, ce tinute, ce coafuri, etc, ca sa ni le pregatim sau chiar sa ai timp sa ni le faci, impreuna cu  ONLY U. Va trebui ca ochii vostri critici sa fie mereu asupra noastra, sa aratam bine, sa nu ne facem de rusine pe unde mergem! ;)
Nu va sfiiti de la cumparaturi pe unde mergem! Sigur, nu e bine nici sa exagerati! Dar aici e deja vorba de bun gust si spirit practic, pe care le aveti din plin! :)

Toate decontarile si platile se fac la intorsul nostru acasa, unde vom face un bilant economic cu toata lumea pentrua  vedea cat a costat aceasta aventura! :)
« Ultima Modificare: 31 Ianuarie, 2007, 07:54:25 a.m. de diana_nistor »

31 Ianuarie, 2007, 08:34:18 a.m.
Răspuns #139

B3b3

Placerea a fost si va ramane de partea mea :D ...... Hey Capitane :angel: ai uitat sa ma adaugi pe fisa de posturi  ::)
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

31 Ianuarie, 2007, 01:06:44 p.m.
Răspuns #140

crocantzel

Vizitator
When Im alone
I dream on the horizon
And words fail;
Yes, I know there is no light
In a room
Where the sun is not there
If you are not with me.
At the windows
Show everyone my heart
Which you set alight;
Enclose within me
The light you
Encountered on the street.

Time to say goodbye,
To countries I never
Saw and shared with you,
Now, yes, I shall experience them,
Ill go with you
On ships across seas
Which, I know,
No, no, exist no longer;
With you I shall experience them.

When you are far away
I dream on the horizon
And words fail,
And yes, I know
That you are with me;
You, my moon, are here with me,
My sun, you are here with me.
With me, with me, with me,

Time to say goodbye,
To countries I never
Saw and shared with you,
Now, yes, I shall experience them,
Ill go with you
On ships across seas
Which, I know,
No, no, exist no longer;
With you I shall re-experience them.
Ill go with you
On ships across seas
Which, I know,
No, no, exist no longer;
With you I shall re-experience them.
Ill go with you,
I wïth you.

I thought I loved a tailor man,
Until I saw the sailor man
About twice the size of me, and also strong
He put my heart in such a mess
Until I heard myself say yes
When he asked me if I will sail along

Chorus:
Ay, ay sailor, or my my sailor
You sure done something to me
Bye, bye tailor, goodbye bye tailor
Let go I've got to be free

I wanna sail away with him,
That's where I love to be
Along with my, my sailor
So ay, ay sailor
You know I joined you at sea

I used to leave a normal day
And always walked the easy way
And I have planned to spend my life assure
He'll take me to another world
Of which I've only read and heard
And we will sail what's left for ever more

Ay, ay sailor, Or my my sailor
Bye bye tailor, Goodbye bye tailor

I wanna sail away with him
Along with my my sailor
So ay ay sailor
You know I joined you at sea

Oh, oh, oh, oh, oh, oh, ohohohoh
A sailor or tailor
A tailor or sailor
A sailor or tailor
A tailor
Ayy say
Ay, ay sailor!

Ay, ay sailor, or my my sailor
Bye bye tailor, goodbye bye tailor

Out on the lonely sea
To tiny isle that's in the sun

Ay ay sailor, or my my sailor
Bye bye tailor, goodbye bye tailor

upon the lonely sea
to tiny isle that's in the sun
That's where I love to beeeeeee

Ay ay sailor, or my my sailor
my, my sailor, so ay ay sailor
You know I joïned you at sea.

« Ultima Modificare: 31 Ianuarie, 2007, 01:09:24 p.m. de crocantzel »

31 Ianuarie, 2007, 01:08:28 p.m.
Răspuns #141

Lady Allia

Mulţumesc Diana... Aş spune mai multe cuvinte, dar uneori îmi zac neputincioase...Nu mereu poţi spune câte ai vrea să se simtă... Nu am fost niciodată chemată şi aşteptată...cu atât mai puţin nu aşa... Frumoase versuri...frumoase... Mulţumesc încă o dată!

În larg o corabie şi atât...ar spune unii scrutând depărtarea,dar nu e o corabie oarecare...se vede după catarge..., se simte după căldura cu care trece fiecare val...şi strălucirea care o lasă în urma sa...asemeni unui ghidaj către cei pierduţi..
E corabia iubirii...!
Este corabia ce poartă pe valuri cele mai frumoase gânduri şi sentimente...un buchet de suflete...albe, albastre, roşii, roz..., iar soarele deşi departe ar trebui să fie acum...în fiecare zi le zâmbeşte încălzindu-le obrajii, mânuţele...şi sclipirile din privire...
Eu sunt..un gând şi atât! Un gând care uneori vrea să dispară..., alteori vrea să rămână..., dar rostit sau nerostit sunt şi voi fi mereu un gând "îndrăgostit" de voi şi de sufletele voastre...Către voi mă aduce uneori câte o pală de vânt, alteori o rază de soare, dar sunt aici mereu...de câte ori zâmbiţi sau sunteţi fericiţi...Sunt un vers care încă nu s-a citit...şi-mi pierd ochii pe valuri albastre şi înspumate...poate, poate într-o zi am să-mi rostesc cu putere cuvintele...până atunci mă port cu mine şi în mine...
Sunt un gând obosit..., obosit de multe lucruri pe care nu aici am să le rostesc...aici trebuie cântate cântece de drum, cântece de dor..., aici trebuie în serile reci să se stea la foc...şi să se depene gânduri...alte gânduri..., poveşti, zâmbete, iubiri...
Acum am venit cu o rază întârziată de soare...Îmi pare rău dacă v-am făcut să mă aşteptaţi..., dar nu am lipsit nici o clipă...
Când aveţi nevoie de gânduri...sunt aici..

31 Ianuarie, 2007, 05:31:05 p.m.
Răspuns #142

desdemona

desdemona la post!
in insula serpilor intalnim un dialect.nu o sa-mi fie prea greu.alia o sa ma jute daca este draga! ;D

semiramis ce spui ai nevoie de ajutor?ca furiosul meu de inger m-a bombardat cu o valiza de medicamente si tot felul de leacuri ca sa fiu in siguranta,dar cred ca mai bine le-as folosi pentru dragii nostri oaspeti.
shhhh! sa nu auda ca inoata dupa mine! :laugh: :laugh: :laugh:
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

31 Ianuarie, 2007, 05:50:43 p.m.
Răspuns #143

Semiramis

Global Moderator
bazele militare pot fi vizitate...noi ca un grup de "turişti" bine intenţionaţi şi iubitori am putea face o cerere. desdemona să o traducă şi să o trimitem într-o sticlă de la Crocănţel... ???

cum să ratăm insula lui Ahile şi să nu plecăm fiecare, în buzunar, cu o părticică din marmura templelor care, cândva se semeţeau către soare! în aceste pietre s-au strâns atâtea frânturi de legende, de stăpâniri şi de visuri. inspiraţie pentru ovidiu, poet exilat la tomis, această insulă a  fost muză pentru  ptolemeu sau strabon. cine ştie, poate o va face şi pe sirena noastră Lorelei care, bănuiesc a fi în elementul ei aici pe mare şă ne bucure cu versuri aici, pe insula leuce (insula albă).
alte legende spun că insula este înrudită cum mult căutata atlantidă, fiind şi locul unde sufletele celor dispăruţi se adunau.

hai să coborâm, ne plimbăm pe faleze, uite, prindem şi apusul! să ne grăbim! pe vremuri, aici trăia şarpele de apă (care a dat numele insulei), avea cam 2 metri şi era complet nevinovat şi inofensiv, dar sărăcuţul era cam urâţel... :( a dispărut de pe insulă, undeva pe la mijloc de secol XX, în urma unor ample lucrări secrete pe insulă.
desdemona, o să facem echipă bună...tu vino cu valiza :D

« Ultima Modificare: 31 Ianuarie, 2007, 07:05:54 p.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

31 Ianuarie, 2007, 06:23:52 p.m.
Răspuns #144

George Ene

Minunată Semiramida, mă bucur ori de câte ori te citesc! Tu eşti prima pe care o întâlnesc (o citesc) azi, la revenirea-mi acasă. Eu socot această revedere un semn prielnic - "vânt la pupa!" - de bun augur. Să ştii că văd în tine Zieţa Inspiratoare şi Călăuzitoare, Steaua din Înalt atât de necesară navigatorilor pe mările şi oceanele inspiraţiei. Nu-s vorbe mari, e realitatea - cea care s-a decantat ani buni, însăilată de tine cu migală de giuvaergiu, dar mai ales cu modestie (cu modestia ta proverbială), de fapt zidită la temelia tuturor temelor majore lansate aici, pe sait. Şi ca să închei, nu pot trece cu uşurinţă peste faptul că alături de tine se află buna noastră Sirena, fata de aur a poeziei înalte, înaripate, la fel de sensibilă, ca tine, la marile teme care se aştern cu nişte covoare fermecate înaintea noastră, ori, şi mai bine spus, întru întâmpinarea noastră...
Felicitări, te îmbrăţişez!
E cantu dinoscitur avis

31 Ianuarie, 2007, 06:34:34 p.m.
Răspuns #145

Semiramis

Global Moderator
te îmbrăţişez la rândul meu Geo  :D şi îţi mulţumesc pentru cuvintele frumoase, atât de...proprii ţie. sper ca "citirea" mea să-ţi fie de bun augur şi să te călăuzească pe acest vas, ori de câte ori vei vrea să poposeşti aici.  :-h
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

31 Ianuarie, 2007, 07:04:08 p.m.
Răspuns #146

George Ene

Mă înclin în faţa ta, şi-ţi promit...
E cantu dinoscitur avis

31 Ianuarie, 2007, 07:16:05 p.m.
Răspuns #147

Lorelei

Daca tot ai urcat pe corabie, George, cu ce te vei ocupa si ce responsabilitati iti revin, ia sa ne spui!  ;)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

31 Ianuarie, 2007, 07:24:11 p.m.
Răspuns #148

George Ene

Nu prea ştiu... Aş ţine Jurnalul de Bord, la zi. Aş nota coordonatele navei, oră de oră...
O rog pe Diana să-mi dea unele atribuţii, ori sarcini, să mă simt integrat, mai bine spus util.
E cantu dinoscitur avis

31 Ianuarie, 2007, 07:37:16 p.m.
Răspuns #149

diana_nistor

Vizitator
Geo, fii binevenit! Tare sunt curioasa cum ai reusit sa ne ajungi!Ce submarin sau salupa de mare performanta te-a adus in mijlocul nostru, in mijlocul LoveTime?
Dupa cum sugereaza si Lorelei, aici se munceste, si se munceste din greu. Asa ca, trage-ti sufletul, bea un ceai verde sau o cafea, mananca sa iti recuperezi fortele (vorbeste cu Escu, el e bucatarul nostru neintrecut!) siii...la treaba! :)
Geo, cred ca ar fi minunat sa tii jurnalul de bord, desi presupun ca nu e vorba de cel tehnic, intocmit, bineinteles de prea-tacutul nostru comandant! :) In aceste conditii, te invit sa te familiarizezi putin cu corabia si echipajul. Programul ti-l faci singur! :)
 Curand plecam de pe Insula Serpilor.
Mai pe seara o sa ne adunam cu totii in sala de mese, in sala povestilor, si vom sta cu totii in jurul tau ca sa ne povestesti pe unde ai fost si ce ai trait cnad "te-a luat valul" (chiar! Care val?!  :D)
Atentie la Bruno! E destul de sceptic cu noii veniti! :)

Crocantzel, ne mai canti odata cantecelul ala?

Semiramis, ai vorbit despre Insula Serpilor "ca un doctor in problema"! :)