05 Noiembrie, 2025, 12:31:17 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: VANT LA PUPA - SARUTUL MARILOR  (Citit de 323886 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Februarie, 2007, 07:02:39 p.m.
Răspuns #210

Semiramis

Global Moderator
până se vindecă dragul de escu, pun eu de mişte sarmale in foi de viţă că bălesc aici după ele... nişte iaurt deasupra şi gata. aaa şi mai fac şi nişte baclavale.
cât despre Tarkan, de nu comentez...o să îmi fac în schimb de cap cu el... :D
diana dragă, jos pălăria...
ne-ai dat gata cu poezia.  :woot:
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

17 Februarie, 2007, 07:15:17 p.m.
Răspuns #211

Evangeline

Asa-i draga Diana ne-ai dat gata cu poezia. Am incercat si eu sa o descifrez aseara dar nu am inteles nimic, acum ma bucur ca ai sarit in ajutor celor care nu cunosc limba. E tare frumos aici pe punte, desi nu suntem prea multi. Imi place sa privesc marea si sa o ascult...imi da o stare de liniste :)
Pentru tine Alia am o rochie albastra ca cerul si croiala cred ca ti se potriveste numai bine. Vino sa o probezi si de trebuie sa o mai ajustam se rezolva imediat. Perle am de toate marimile. Cred ca ti s-ar potrivi niste perle micute ca sa arati finuta si rafinata ;)
Cine mai are nevoie de ajutor eu sunt aici sa o/il ajut :-*

P.S. Dragii mei imi este cam foame. Semiramis astept sa faci sarmalele alea cat de repede ca salivez deja  :P
Never, never quit!

17 Februarie, 2007, 07:44:47 p.m.
Răspuns #212

diana_nistor

Vizitator
Draga mea Semiramis, nu stiu cat de priceput e Tarkan la bucatarie, insa cred ca e placut sa gatesti pe ritmul muzicii lui! Te invidiem! :) Sunt curioasa cum vor iesi mancarurile dar... ai cel mai bun ajutor de bucatar: foamea noastra! Succes garantat! :D

Evangeline, care sunt piesele traditionale de imbracaminte la Istanbul? Sau poate ca s-a "emancipat" si aici lumea adoptand moda de la Paris?

17 Februarie, 2007, 08:12:59 p.m.
Răspuns #213

Just

Buna seara !!! am evadat si eu putin de printre micuti sa va spun ca ne distram de minune.Eu ca eu ,dar micutii...Le place muzica lui Tarkan si oricat ne-am stradui noi sa ii adormim ,ce vorbesti? dau din manute si din picioare de n-ai mai vazut ,zambesc si se distreaza spre disperarea noastra .Nu stiu ei ca somul ii creste marisori. Ce, numai cei mari sa se distreze? Hehe.Toata lumea,de la cel mai mic la cel mai in varsta.

Eu,in ceea ce priveste vestimentatia as alege o pereche de pantaloni sport ,lejeri ca sa pot alerga de colo, colo mai usor.

Pana mai tarziu,am disparut.V-am pupat !ma cheama datoria. ::) 
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

17 Februarie, 2007, 08:42:47 p.m.
Răspuns #214

Alia

Vreti sa ma ofer a ajuta un pic la....bucatarie? De infasurat sarmale....mai greu, dar va pregatesc repede Patlican Musakka (compusa din vinete si carne tocata) , si...mercimek...o supa de linte rosie, iar pentru cei mici o prajitura Tatli....sa simta si ei gustul bucatatiei turcesti, iar pentru adulti.....cred ca vom savura o cafea turceasca la nisip, stand pe punte si...privind orizontul intunecat. De fumat....doar cand nu ne vad cei mici, sau poate s-au culcat deja?! :)

17 Februarie, 2007, 08:50:44 p.m.
Răspuns #215

diana_nistor

Vizitator
Alia, chiar te rog sa dai o fuga la bucatarie si sa vezi ce se petrece acolo, daca mancarea promisa de Semiramis e la foc, sa afli cat mai dureaza pana va fi in burtile noastre! Eu salut cu bucurie initiativa ta de a ne face de mancare! Ah! folosesc cuvinte mari, acum pe stomacul gol si lipit de sira spinarii!! Sa ma iertati! Cand nu e hranit, creierul o ia pe cai ciudate! :)
Si, da, o cafea merge, langa o tigara fina... dar numai duuupa masa!

17 Februarie, 2007, 09:02:14 p.m.
Răspuns #216

Alia

Semiramis se descurca de minune cu sarmalele  ;), eu acum....ma tin de cuvant si pregatesc ceea ce am promis, dar.....cam greu cu spalatul vaselor.... ::)...ne va dojeni escu ...intrucat i-am cam devalizat bucataria......

17 Februarie, 2007, 09:11:57 p.m.
Răspuns #217

Escu

Global Moderator
bai semi, sa imi pui condimentele la locul lor, si sa nu te atingi de "ordinea" mea de acolo.
Let's put a smile on that face!

17 Februarie, 2007, 10:12:46 p.m.
Răspuns #218

diana_nistor

Vizitator
Ajut eu la spalatul vaselor, asta nu ca m-as da in vant dupa munca asta, dar nu vreau sa ii dau ocazia lui Escu sa ne ia in tabarca!
Justulet, ii voi ruga pe Tarkan sa cante ceva de adormit copiii. Poate asa sa scapi si tu de grija lor. :) Se pare ca ii prieste lui Tarkan sederea cu noi de sta asa mult, chiar peste programul initial! Nu ma mir, caci cu asa companie si miresme de mancare... Deh! :D se simte ca-n sanul lui Alah! :P
« Ultima Modificare: 17 Februarie, 2007, 10:15:47 p.m. de diana_nistor »

17 Februarie, 2007, 10:44:58 p.m.
Răspuns #219

Semiramis

Global Moderator
Escule, bucătăria e ca nouă. ţi-am pus şi ţie în frigider nişte mâncare...ţi-o fi foame la cât ai muncit.
tarkan ne cântă nouă mult şi bine, chiar a cerut să fie lăsat aici pe vas să rămână. alia îţi şade tare bine cu rochia croită de Eva. Diana, ştii ceva d ceilalţi pasageri? am văzut că şi-au pus burţile la cale şi p-aci le-a fost...calea... 8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

18 Februarie, 2007, 10:17:37 a.m.
Răspuns #220

diana_nistor

Vizitator
E vreun psiholog printre noi? As vrea sa imi explice de ce ma obsedeaza cantecelul "Ala-bala, portocala/ Ce-ai mancat de te-ai umflat?" si sa imi spuna cum pot scapa de obsesia asta si de tiuitul din urechi! Geo, ma poti ajuta? :woot:  :-&

Semi, nu stiu unde au disparut dragutii nostri prieteni! Unii din ei au incercat sa imi spuna, probabil, dar avand acest tiuit infernal nu am inteles nimic, dar, din politete am dat din cap afirmativ. Poate ne spune IngerulNostruPazitor mai multe, ca ne-a asigurat mai deunazi ca situatia e sub control.
Alia, bebelasa mea e topita dupa supa de linte! Iar de prajitura nu se mai satura! Poate imi spui si mie retetele!  :baby:

Va doresc o dimineata superba!

Maine-o sa mancam urzici
Si-o s-avem burtile... mari.
O sa coacem si-un ludău ;D ;)
Ca s-o ducem si mai... bine! :hmmm: :happydance:

Ma duc dupa leacuri pentru suferintele mele! Eh...batranete, haine grele...ce n-as da sa scap de ele! Batranete, batranete... ce n-as da sa scap de creţe...!  :bop:

18 Februarie, 2007, 10:36:20 a.m.
Răspuns #221

Alia

Multumesc Semi, drept sa-ti spun...cred ca mi s epotriveste mai bine dacat ...sortul de bucatarie, oricum mi-a facut placere sa ajut  :) Diana cat dorm copii....mai schimba si tu muzica....poate asa vei scapa de acordurile obsedante.....ce-ai spune de Shayne Ward....sau de ce nu de Tarcan, ca tot este prin preajma....ca cum arata, sigur te va face sa uiti de "orice tiuit"..... ;) Este o vreme superba pentru scufundari, eu, imi iau echipamentul si plec catre adancuri, poate, cine stie....gasesc ceva interesant ...... macar de vazut.....

18 Februarie, 2007, 06:12:53 p.m.
Răspuns #222

Just

Draga Alia,celor mici le-a placut tare mult prajitura si cand s-a terminat ,sa vezi si sa nu crezi,mai vor! Adevar spunea Diana ,parca nu se mai satura cand vine vorba de prajitura.Trag la dulce ca si mine de altfel.
 Cat despre muzica.Le priesc catecele de leaga ale lui Tarkan ,dar cred ca ar adormi instantaneu daca ar auzi harpa Ingeritei corabii.Poate tratam cu ea si se angajeaza sa le cante inainte de culcare copiilor,ar fi incantati.
 Astazi ce mancam si ce muzica mai ascultam ?
 Alia,ai gasit ceva frumos in adancuri ?Poate ca ne iei si pe noi intr-o zi la scufundari.Asta numai daca voi avea o clipa ragaz ca pe prichindei nu-i putem lua si Lovergirl ma lasa de tot pe fundul marii daca nu o ajut cu treburile.Poate ca la urmatoarea scufundare iei camera de filmat cu tine ca sa pastram cateva imagini frumoase.
 V-am lasat!Am disparut la datorie.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

20 Februarie, 2007, 06:10:49 a.m.
Răspuns #223

diana_nistor

Vizitator
Se adunau în nouri văpaile din larguri,
Întâile hublouri clipeau în luciul marii,
Un vuiet de izvoare înfiora catarguri
Şi aripi moi de astre pe urmele cărării…

Cum vin pe ceruri stoluri săgetătând văzduhul,
Aşa zburăm cu toţii spre urme de-asfinţit.
Spre necuprins lăsăm în pragul nopţii gândul,
LoveTime-ul nostru râde de valul cel zdrobit…

IUBIRE – răsarit din tainele albastre de lumină -
Te-am regăsit în mine torent viteaz, străjer.
Cutezător, mi-ai năpădit a inimii grădină
Strivind tot albul petalelor de cer.

Cu tine de-astă dată umblăm pe căi de îngeri
Plutind pe neştiute prin porturi fără grai.
Ne-ar trebui tot visul de nuferi albi al serii
Visând la visul nostru de pe Ocean spre Rai.

Peste mărimi, de ape, de focul din mărgele
Când doar amurguri cheamă efodul violet
Un echipaj priveşte spre licăriri de stele
Şi valuri dupa valuri ne leagănă încet…

Cu lacrimi de cometă sau cânt de curtezană
Acelaşi vas vă cheamă, acelaşi asmodeu:
Luaţi în palme stropi de-amfitrioană
Un snop de flori v-aşteaptă… acelaşi josnic zeu!

20 Februarie, 2007, 04:50:21 p.m.
Răspuns #224

Zantiala

Dar marea-i o femeie, inalta-n idealuri,
Cazuta prin pacate, vorbindu-ne prin valuri...
Simtindu-ne prin briza, lovindu-ne prin vant
Si odioase lacrimi - intr-un acord preasfant.
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"