Eu capitan

Nu stiti in ce va bagati

Diana..nu stiu daca e cea mai buna idee sa ma lasi pe mine la "conducere"
Deocamndata voi incerca sa fac fata dar sper sa se mai ofere cineva sa ma ajute...cel putin la datele tehnice...

plsss

Intre timp...
in primul rand...buna Eve...incantata de cunostinta si fi binevenita pe vasul iubiri!!! Cam pustiu cei drept actualmente dar...speram la o revenire in forta a echipajului...si daca nu o petrecere il va aduce inapoi atunce ce

Vasul nostru nu este prea mare dar este foarte spatios si primitor nu? Sunt si cateva reguli pe aici...fiecare are responsabilitatile sale, bucataria e de neatins(domnul escu e stapan acolo

), si cel mai important...trebuie sa ne simntim cat mai bine si mai ales sa SIMNTIM...Fiecare are cabinuta sa...mica dar intima ... si marea e a tuturor

Sper sa iti placa pe la noi pe aici si sa te simnti bine in "mica" noastra calatorie...Cand revi te voi conduce in cabinuta ta...sa te poti face comoda...dupa aceea te voi conduce sa iti prezint unul dintre cei mai importanti membri ai echipajului si unul dintre cei mai statornici...BRUNO...paznicul nostru de nadejde

Petrecerea...pai eu zic sa fie pe 1 martie...sa avem si mai multe pretexte "nenecesare"

ce ziceti? pe la 20:00 reusim sa ne adunam???
Daca ma uit un pic pe intinerarul stabilit la inceputul calatoriei urmatoarea pe lista ar fi Frumoasa Insula Creta
Creta (greacă Κρήτη - Kríti) este cea mai sudică insulă greacă la Marea Egee.
Cu o suprafaţă de 8.261 km², Creta este cea mai mare insulă din Grecia şi a cincea cea mai mare din Marea Mediterană. Linia de coastă are o lungime totală de 1.040 km.
Capitala insulară este Heraklion cu 115.124 locuitori (anul 1991). Alte oraşe importante sunt Rethymnon (23.355 loc. în 1991) şi Chania (50.077 loc. în 1991).Cea mai timpurie civilizatie europeana a luat nastere in bazinul oriental al Marii Mediterane, pe insula Creta.
Dupa declinul civilizatiei cretane locul ei in acest spatiu a fost preluat de cultura poporului micenian "bogat in aur" si primul vorbitor de limba greaca.(ro.wikipedia.or)
Cam asta este ceea ce am reusit eu sa aflu despre urmatorul popas...sper ca punand "mana de la mana" sa ne facem o parere mai cuprinzatoare pana ajungem acolo.
Si poate propune cineva si o tema pt petrecere? Ce ziceti de un bal mascat

Mie mi-ar placea multtttttt....Mereu am vrut sa am ocazia sa merg la asa ceva... Si as fi foarte curioasa fiecare in ce s-ar costuma...
Imi cer scuze lui Evangeline si lui ONLY_U daca le voi da prea mult de lucru