05 Noiembrie, 2025, 10:10:57 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: VANT LA PUPA - SARUTUL MARILOR  (Citit de 323775 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

26 Februarie, 2007, 09:24:22 p.m.
Răspuns #240

|ngerMorT

Nu mai trimite barca Diana draga. Ma duc indata si o port chiar eu pe aripi pana aici. Asta desigur.. daca nu are rau de inaltime! Si o s-o rog sa-mi mai cante si mie pe drum incoace... imi face bine la aripi! Intreab-o Diana, intreaba-o daca sa ma duc dupa ea! Si spune-i ca noi o asteptam cu drag!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

26 Februarie, 2007, 09:28:34 p.m.
Răspuns #241

diana_nistor

Vizitator
IngeruleDrag, ideea ta e minunata! O intreb numaidecat:
Fata cu chip bland, vrei sa vii la noi pe aripi de inger?

27 Februarie, 2007, 12:03:36 a.m.
Răspuns #242

valentina

Da  vin .Iubesc ingerii,cu chip bland.Ador sa zbor pe aripi de inger.Raul de inaltime nici nu-l voi simti.Multumesc ca mi-ati auzit chemarea.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

27 Februarie, 2007, 12:19:52 a.m.
Răspuns #243

|ngerMorT

Sa mergem Valyusca! Urca-te cu grija pe aripile mele... sunt mai sensibile, o data mi-au cazut... si acum le ingrijesc cu mare drag pentru ca ele sa nu mai cada vreodata... Hai, curaj! Urca-te, canta-mi si sa ne indreptam spre corabie! Abia astept sa te cunoasca si ceilalti! Sunt sigura ca te vor indragi de'ndata!

Priveste stelele... parca ne zambesc.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

27 Februarie, 2007, 08:50:17 p.m.
Răspuns #244

diana_nistor

Vizitator
Cu cat se apropie mai mult, cu atat mi-e mai cunoscut chipul fetei ce zboara cu IngerasulNostru! Si vocea...parca am mai auzit-o undeva... Catty, cum era cantecul ala cu "Batranete, batranete..." ? :)  ::)

27 Februarie, 2007, 10:00:56 p.m.
Răspuns #245

catty

wowwww...ingerasule ce priveliste minunata....ce aripi superbe si ce zbor lin....superbbbbb...iar acele stelute...in mod cert zambesc pentru voi....

iertata sa imi fie ratacirea...sau regasirea...nu stiu cum sa o numesc...chiar daca nu am mai putut sa fiu prea mult printre voi mereu am fost in apropiere si am incercat sa am grija ca totul sa fie ok...

vad ca numarul calatorilor se mareste ceea ce nu poate decat sa ma bucure ....   bine ai venit printre noi si sederea sa iti fie cat mai placuta...
sa imi iau un pic rolul de secund si sa te indemn la ati asuma si niste responsabilitati ??? asta ramane la aprecierea ta si sper sa iti gasesti cat mai repede locul printre noi...

"batranete, batranete.." hmmm...draga diana sper sa nu te dezamagesc prea tare dar..."batranetile" astea probabil nu ma lasa sa imi amintesc  :-[

mai incercam un strigat catre scumpul nostru capitan??? poate ne zice si noua macar care este urmatorul popas??? si cam pe cand se anunta el???

oricare ar fi si oricum ar fi sunt sigura ca ne-a pregatit ceva frumos...si...oricum cat suntem impreuna...putem petrece nu??? chiar si pe mare...

chiar diana???  facem o petrecere de bun venit ???  :happydance: (ca pretext asa pt inca o mica distractie.. ::) )

27 Februarie, 2007, 11:12:29 p.m.
Răspuns #246

diana_nistor

Vizitator
Pentru petreceri pe corabia noastra nu cred ca e nevoie de pretexte, dar daca le avem...cu atat mai bine ! :D Asa ca, eu vin cu bucurie, insa va rog nu ma mai lasati doar pe mine sa ma ocup de partea artistica! Am vazut eu cum unii din voi cascau, altii iti tineau, finuţ, ce-i drept, degetele in urechi, altii isi tineau privirile atintite pe ceasul de pe mana sperand sa ia sfarsit odata toata tarasenia de pe scena. Asa ca, de data asta va invit sa ne simtim BINE cu totii! Si va rog sa faceti o lista cu bucatele pe care le vreti la masa, altfel iar il punem la incurcatura pe bucatar.

Draga mea Catty, pana apare (daca mai apare!) comandantul nostru, esti "in charge"! Concepe planurile de calatorie, stabileste indatoririle matelotilor si ale tuturor celor din subordinea ta, fa tot ceea ce trebuie sa faca un "lup de mare"! Esti libera sa iei decizii! Daca ai nevoie de ajutor, stii unde ne gasesti! Cat despre Comandantul nostru, daca nu apare in cateva zile, propun sa il declaram mort si sa rugam soborul de preoti sa ii faca slujba de inmormantare prin corespondenta! :D 

Dragii mei, o cunoasteti cumva pe fata care vine cu IngerulNostru?

27 Februarie, 2007, 11:19:37 p.m.
Răspuns #247

Eve

Petrecere? Ma inscriu sa ajut la decoratiuni!
Faceti ceva cu acele coji de la nucile de cocos? Visam niste ghivece pentru plantutele pe care le-as aduna din calatorii :) Am boala gradinaritului. Putem avea verdeata proaspata cand suntem departe de porturi. Ce zice bucatarul?

Nu am avut placerea sa cunosc echipajul. De fapt abia se intoarce din cate observ. Diana, sper sa mi-l prezinti si mie. In ce ma priveste e simplu: sunt eve si am sosit de cateva zile de pe batranul Yam, care a ancorat sa-si traiasca ultimii ani la Istanbul. Cred ca l-ati vazut dar nefiind prea aratos nu l-ati luat in seama.
« Ultima Modificare: 27 Februarie, 2007, 11:28:58 p.m. de Eve »
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

27 Februarie, 2007, 11:29:42 p.m.
Răspuns #248

diana_nistor

Vizitator
Draga mea Eve, cu mare placere ti-as face cunostinta cu echipajul nostru, insa dupa cum vezi, mare parte din el e zbanghiu tare! Si jocul lui, al echipajului, e, cum ar zice Eminescu, un fel de "azi il vedem, si nu e!". :D
Uite, abia ne-am apropiat de o insula pustie si au si plecat cu totii in "expeditii"! Ce-or fi sperand sa gaseasca?! Sunt curioasa ce ne vor povesti la intoarcere!
Deocamdata, iata, Catty, fost ajutor de comandant, actual comandant cel - putin - interimar! Catty, ea e Eve si e noua aici. Te rog sa ii faci un tur al corabiei si daca mai intalnesti pe cineva din echipaj, te rog sa le faci cunostinta! Si sa ne spui cand e cheful ca sa le dam timp lui Evangeline si lui ONLY_U sa ne faca toaletele necesare!

...Cum era cantecul ala cu batranetile?! ... Batranete, batranete... aaaa...Unde o fi Geo?! ...
Cezara, mama! Nu-l mai chinui pe Bruno! Se supara nenea Escu pe tine!
« Ultima Modificare: 27 Februarie, 2007, 11:33:44 p.m. de diana_nistor »

27 Februarie, 2007, 11:35:05 p.m.
Răspuns #249

Eve

:) Ma bucur sa cunosc oameni noi.Insula pustie? Cu ingaduinta voastra tocmai o sa acostez si eu. O sa aduc plantute cum am spus, vesti si... povesti. Scuze, scuze. Revin :-*
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

27 Februarie, 2007, 11:55:07 p.m.
Răspuns #250

catty

Eu capitan ??? ??? ???
Nu stiti in ce va bagati :-[
Diana..nu stiu daca e cea mai buna idee sa ma lasi pe mine la "conducere"
Deocamndata voi incerca sa fac fata dar sper sa se mai ofere cineva sa ma ajute...cel putin la datele tehnice... :-\ plsss  ::)

Intre timp...
in primul rand...buna Eve...incantata de cunostinta si fi binevenita pe vasul iubiri!!! Cam pustiu cei drept actualmente dar...speram la o revenire in forta a echipajului...si daca nu o petrecere il va aduce inapoi atunce ce ???  ::)  :P

Vasul nostru nu este prea mare dar este foarte spatios si primitor nu? Sunt si cateva reguli pe aici...fiecare are responsabilitatile sale, bucataria e de neatins(domnul escu e stapan acolo :P ), si cel mai important...trebuie sa ne simntim cat mai bine si mai ales sa SIMNTIM...Fiecare are cabinuta sa...mica dar intima ... si marea e a tuturor :) Sper sa iti placa pe la noi pe aici si sa te simnti bine in "mica" noastra calatorie...Cand revi te voi conduce in cabinuta ta...sa te poti face comoda...dupa aceea te voi conduce sa iti prezint unul dintre cei mai importanti membri ai echipajului si unul dintre cei mai statornici...BRUNO...paznicul nostru de nadejde ;D

Petrecerea...pai eu zic sa fie pe 1 martie...sa avem si mai multe pretexte "nenecesare"  :P ce ziceti? pe la 20:00 reusim sa ne adunam???

Daca ma uit un pic pe intinerarul stabilit la inceputul calatoriei urmatoarea pe lista ar fi Frumoasa Insula Creta
Creta (greacă Κρήτη - Kríti) este cea mai sudică insulă greacă la Marea Egee.
Cu o suprafaţă de 8.261 km², Creta este cea mai mare insulă din Grecia şi a cincea cea mai mare din Marea Mediterană. Linia de coastă are o lungime totală de 1.040 km.
Capitala insulară este Heraklion cu 115.124 locuitori (anul 1991). Alte oraşe importante sunt Rethymnon (23.355 loc. în 1991) şi Chania (50.077 loc. în 1991).Cea mai timpurie civilizatie europeana a luat nastere in bazinul oriental al Marii Mediterane, pe insula Creta.
Dupa declinul civilizatiei cretane locul ei in acest spatiu a fost preluat de cultura poporului micenian "bogat in aur" si primul vorbitor de limba greaca.(ro.wikipedia.or)

Cam asta este ceea ce am reusit eu sa aflu despre urmatorul popas...sper ca punand "mana de la mana" sa ne facem o parere mai cuprinzatoare pana ajungem acolo.

Si poate propune cineva si o tema pt petrecere? Ce ziceti de un bal mascat ???  ::) Mie mi-ar placea multtttttt....Mereu am vrut sa am ocazia sa merg la asa ceva... Si as fi foarte curioasa fiecare in ce s-ar costuma...
Imi cer scuze lui Evangeline si lui ONLY_U daca le voi da prea mult de lucru :P

28 Februarie, 2007, 12:37:07 a.m.
Răspuns #251

diana_nistor

Vizitator
Imi place nespus ideea cu balul mascat! Ceilalti ce spun? Si daca petrecerea va fi pe 1 Martie, avem cate ceva de sarbatorit! ;) Surpriza!
Evangeline, ONLY_U, va prindeti sa ne faceti la toti toalete?

Catty, nu-ti fie teama de capitanie! Isteata si harnicuta cum esti, te vei descurca de minune! :) Uite, fara sa iti dai seama ai si preluat conducerea corabiei! Ai descris asa de frumos insula Creta incat eu personal abia astept sa o vizitez!
Dragii mei prieteni, Creta e urmatorul obiectiv! Dar pana ajungem acolo, "daca-i bal, bal sa fie!" :D

28 Februarie, 2007, 12:52:07 a.m.
Răspuns #252

|ngerMorT

Uf... am ajuns si noi in sfarsit! Mai e cineva treaz? ...

Oricum, eu sunt foarte obosita... aripile mele sunt si ele frante.. Valyusk hai sa te conduc in noua ta camera. Vei dormi cu Semiramis, caci acolo mai e un pat liber. Sunt sigura ca va veti intelege foarte bine! Ti-am pus o iconita la capul patului. Oricum, fi fara grija, cat timp eu sunt aici, nu se va intampla nimic rau. Acum te las sa te bagi in pat... maine ii vei cunoaste si pe ceilalti.  :-*

Uf.. sa ma culc si eu..

28 Februarie, 2007, 01:49:35 a.m.
Răspuns #253

diana_nistor

Vizitator
Somn usor, tuturor!Ne vedem dimineata pe punte, la cafea si mic dejun. Pana atunci ne vom gandi la detaliile chefului. Noaptea...sfetnic bun! :)

28 Februarie, 2007, 07:20:50 a.m.
Răspuns #254

catty

Buna dimineata tuturor!!!

O dimineata superba, un vand bland, valuri imbietoare...
Pe punde mirosul dimimineti se amesteca cu cel de cafea proaspata...mmmm...

O zi minunata doresc tuturor si spor la treaba...avem ceva de munca pana la petrecere   ::) ;D