05 Noiembrie, 2025, 12:21:01 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: VANT LA PUPA - SARUTUL MARILOR  (Citit de 323853 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Martie, 2007, 08:16:03 p.m.
Răspuns #330

pokemon

asteptati ma si pe mine dragilor!

o intarziata va roaga sa o primiti si pe ea caci v am urmarit mult inainte sa am ocazia sa ma alatur voua!am fost in preajma si cand ati poposit in turcia,dar din pacate atunci ati scapat fara sa ma imbarc...acum insa,nu va las sa plecati fara mine...

si...dupa cum stiu,fiecare trebuie sa aibe cate o functie...ei bine imi permiteti sa fiu ajutor de dj-ei?
sau cineva deja a ocupat postul acesta...
daca e *busy* atunci mi ar placea sa ajut si eu la dadaceala copiilor....caci imi sunt mai dragi decat soarele dimineata....
voi hotarati dragii mei,numa sa mi dati de stire cand va veti fi hotarat...si daca dispar,sa ma iertati,inca mai am mult de invatat  ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

21 Martie, 2007, 08:40:39 p.m.
Răspuns #331

diana_nistor

Vizitator
Ma bucur ca ai hotarat sa ni te alaturi, draga pokemon! Fii binevenita! Eu sunt Diana, amfitrioana corabiei, adica slujitorul cel mai fidel al tuturor!
Mi-e teama ca postul de ajutor de DJ e ocupat de simpatica Bebe. Ea impreuna cu Crocantzel s-au "legat" sa ne tina tonusul ridicat si sa ne ajute in lupta cu raul de mare! :) Daca vrei sa intri in echipa lor... cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ei. Si in cazul asta iti recomand sa te pregatesti temeinic pentru "interviul" la care te vor supune! Sunt tare nastrusnici dar pretentiosi totodata! :)
Daca vrei sa fii in preajma coopiilor, te rog sa ceri consimtamantul lui LoveGirl si a lui Just_a_Tear si, bineinteleeees, al copiilor. Pe ei ii vei cuceri usor. Daca stii cantecele si povestioare le vei capta atentia si inimile intr-un moment!
Vrei sa iti spun ceva in taina? Apleaca-ti putin urechea spre mine! Stii, corabia noastra cred ca e singurul loc in care poti sa ocupi mai multe posturi si sa faci doar ceea ce iti place! ;) Important e sa ni te alaturi!
Semi, dupa descrierile tale nici nu mai stiu ce vreau! Sa plecam? Sa mai stam? Credeti ca am exploatat destul aceasta minunatie de insula?
Cum stam cu cadourile pentru Iulian? Ce s-a adunat pana acum? Credeti ca trebuie sa numim un responsabil direct al acestei "misiuni": "Responsabil cu suveniruri pentru cei de acasa". Cum vi se pare ideea? Propuneri? Se ofera cineva?
Zantiala s-a retras in cabina lui. Sper sa ii placa!...

21 Martie, 2007, 08:56:24 p.m.
Răspuns #332

pokemon

ma bucur draga diana sa te cunosc!
ma bucur ca m am alaturat voua!
indraznesc sa ma alatur fetelor si sa sa ma ocup de copii.
acum...pentru ca e timpul sa adorma,iar eu mi am facut lectiile,deja,incep cu un cantec de leagan....

Inchide ochii dulci
Caci viata-i doar o clipa,
Mai bine sa te culci,
Pe-a visului aripa

Inchide ochii dulci
Caci viata-i o minciuna,
In vise-i fericirea,
Copile noapte buna!

si inca mai sper la un post de dj-ei asa ca am pregatit ceva si pentru copilasii mai mari de pe corabie,
]http://www.youtube.com/watch?v=wtv7KDfiOYk]

http://www.youtube.com/watch?v=kt7L4X4li_k

http://www.youtube.com/watch?v=lnbcWxpuqc0

acum...va rog decat sa imi spuneti ce preferati....
« Ultima Modificare: 21 Martie, 2007, 09:03:08 p.m. de pokemon »
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

21 Martie, 2007, 10:41:16 p.m.
Răspuns #333

Semiramis

Global Moderator
ce altceva am putea să-i luăm lui Iulian mai nimerit decât o sticlă de metaxa şi...un borcan cu măsline cărnoase şi bunuţe?  :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

21 Martie, 2007, 10:47:19 p.m.
Răspuns #334

crocantzel

Vizitator
Hey, ce interviuri? Adica ce, am ajuns interviuratorul corabiei?:P Pokemon, da si tu ceva acolo si gasim destule posturi pt tine. Si asa trebuie sa se termine Postul Pastelui, tre` sa gasim altul.

Si ziceti ca mergem in Italia, ha? Pai...sper ca aveti Pepsi Light atunci...

(apropo, si eu p`aici...ce-i cu cadourile?)

21 Martie, 2007, 10:56:49 p.m.
Răspuns #335

Semiramis

Global Moderator
"(apropo, si eu p`aici...ce-i cu cadourile?)"

nici eu nu ştiu exact, am prins ideea din zbor şi m-am băgat în seamă... 8)
vreau şi eu cadou.....!!!!! :'(
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

21 Martie, 2007, 11:16:12 p.m.
Răspuns #336

diana_nistor

Vizitator
 :laugh: :laugh: :laugh: Nu, dragutilor, nu despre cadouri pentru voi era vorba! Voi sa vi le faceti singuri!  :P  Spuneam mai demult ca ar fi frumos sa ii luam cate un suvenir lui Iulian de prin porturile in care vom ancora. Asta pentru ca e baiat bun si fara el...vorba lui..."NEMA" calatorie!  ;D sau  :(
Deci...ce facem? Ne ocupam cu totii de treaba asta sau numim pe cineva responsabil? Vrea cineva sa aibe grija de aspectul asta? E important!
Semiramis, ideea cu sticla de Metaxa e excelenta! A luat cineva ceva din Insula Serpilor si din Istanbul? Daca nu, veniti cu o idee si IngerulNostruViu va zbura sa "repare greseala".

Nu am inteles ideea cu Pepsi Light! Poate ma "light" si pe mine cineva! :)

Pokemon, Cezara ma trage de fusta si ma intreaba cu ochisorii cine e tanti asta care canta asa frumos! Cu voia amabilelor doici, sper sa iti mai auzim glasul, atat noi mari dar mici, cat si cei mici dar...mari! :)

21 Martie, 2007, 11:18:28 p.m.
Răspuns #337

crocantzel

Vizitator
Cum nu pot sa uploadez(din nou) o poza, nu pot decat sa-ti ofer verbal un buchet de flori.
Poftim :) Sper sa-ti placa. E un buchet mare de crini si ghinturi, asortate pe ici pe colo cu cate o margareta mare.

21 Martie, 2007, 11:22:57 p.m.
Răspuns #338

crocantzel

Vizitator
Dianaaaa, nu stii reclama la Pepsi LIght. Adica ma jignesti si pe mine si intreaga familie spunandu`mi ca nu mi-ai dat pepsi light pana acum?

21 Martie, 2007, 11:27:16 p.m.
Răspuns #339

diana_nistor

Vizitator
Multumesc pentru flori! Le voi pune in vaza cea mai eleganta din casuta mea! Iar vaza... o voi pune in fata ceasului cu pendula cu care va forma o armonie minunata!

Stiu bautura Pepsi light, dar nu as da-o nimanui pentru ca o consider o porcarie! Asa ca nu te supara ca nu iti dau si tie! Intentiile sunt onorabile! :)Reclama la Pepsi Light...nu, nu o stiu! Imi pare rau! :( Poate mi-o povestesti tu? :) Sunt numai ochi si urechi!

21 Martie, 2007, 11:32:52 p.m.
Răspuns #340

crocantzel

Vizitator
Haha...Poate sunt eu caraghios ::) , dar nici chiar asa :) E destul de draguta, dar sa nu regreti ca nu ai vazut-o  ;D Ceva de genu`: Pepsi Light, prea bun ca sa fie Pepsi  :laugh: (varianta pepsitzel :-X )

21 Martie, 2007, 11:40:11 p.m.
Răspuns #341

diana_nistor

Vizitator

22 Martie, 2007, 07:59:50 a.m.
Răspuns #342

pokemon

s-a trezit gradinita!
faceti loc ca iesim sa facem *miscareeee*!

Buna dimineata,
Draga gradinita!
Un baiat ti-aduce mama
Si are si'o fetita.

Baietii: Eu sunt cel mai mare
Vezi ca-mi sade bine;
Fetitele: Dar nici eu nu-s mititica
Uita-te la mine.

Baietii: Am adus o casca
Si-o racheta mare
Educatoarea: Pentru tine baietele
Nu e de mirare.
Fetitele: Si eu o papusa
Cu ochi ca de fraga,
Cand o culc ii cant intr-una
'Nani, nani mama draga' .

si apoi trecem la papica....
ce frumos e azi afara ...
haideti,nu ni se mai alatura nimeni in plimbarea pe care o facem?

22 Martie, 2007, 11:22:42 a.m.
Răspuns #343

Zantiala

Jurnal...
A doua zi de calatorie...

M-am asezat in cabina, aducand cu mine bagajele, pe care le-am desfacut, instalandu-ma cu tot comfortul. Pe pat, am intins paturile cele mai alese, iar pe jos, am intins un covor persan - armonie de culori - moale, si placut la atingere talpilor. Peretii i-am impodobit cu tablourile cele mai alese ale artei spaniole si ale artei franceze... vechi si nou, trecut, prezent si viitor.

Stau acuma la masa si scriu... dar pana nu vrea sa plece parca din mainile mele. I-as spune amfitrioanei ca inainte sa mergem catre pamanturile calde ale Siciliei, sa ne indreptam si spre misteriosul Rasarit, catre Cipru, celebra insula a Afroditei. Apoi, de ce nu, mergand spre miazazi, sa poposim la Alexandria, pe vechiul tarm al Egiptului. :)

Dar pana atunci , voi mai iesi pe punte pentru a ma bucura putin de viata pe aceasta corabie.... Frumoasa domnita Pokemon s-a dus sa plimbe copii din corabie. Ma voi alatura langa ea cu mult drag, caci eu iubesc copiii foarte mult. Poate asa, se va trezi si restul echipajului, adormit in alintul leganat al valurilor noptii.

"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

22 Martie, 2007, 11:41:21 a.m.
Răspuns #344

catty

cum corabia este a nostra si calatoria de asemenea a nostra...putem face cate schimbari dorim...asa ca...
se pare ca Italia ne va mai astepta o vreme iar Grecia ne va ramane gazda inca cateva zile...
Dupa dorintele scumpului nostru echipaj...intoarcem la 180 grade si ne indreptam spre Pireu unde ghid sper ca ne va fi Semiramis.

Astept propuneri, sugesti si plangeri  :P

Zantiala...vezi ca ti-ai uitat jurnalul pe masuta de pe coridor...sper ca nu te superi ca ti-am citit randurile dar altfel nu aveam cum sa imi dau seama ale cui sunt...si cred ca nici dorintele tale...daca toata lumea este deacord...cand batrana Grecie va fi pregatita sa ne lase sa plecam ne v-om indrepta spre insoritul Egipt...

Plimbare cu copii ziceti...vin sa iti aduc notitele si poate ma primesti alturi de tine intr-o mica plimbare in urma copiilor...sper sa va gasesc la fel de zambareti si incantatori...