05 Noiembrie, 2025, 05:10:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: VANT LA PUPA - SARUTUL MARILOR  (Citit de 324202 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

13 Iulie, 2007, 10:38:47 p.m.
Răspuns #465

Escu

Global Moderator
Nu se bucura nimeni de mare? Ahh..ma arunc sa fac o baie...a mi-au amortit oasele stand pe scaun. Poate imi mai vin idei...sa stiu ce va dau sa mancati...pana atunci....sa nu faceti prostii fara mine!
Let's put a smile on that face!

13 Iulie, 2007, 11:00:44 p.m.
Răspuns #466

diana_nistor

Vizitator
Vai, zapacitule! Ce m-ai speriat cand ai zbughit-o pe langa mine!  :stars: Si Bruno, mai zapacit ca tine, a luat-o la goana ca turbat sa-ti tina isonul, sa se balaceasca si el!   Esculeeee!   :scared: :scared: Veni-ti-ar idei d-alea bune si complicate! Inspirate-ar marea cu retete cu carne de raţă si fructe de mare! Aprinde-ti-s-ar pofta de gatit! Na! Ti-am zis cateva, sa-ti tihneasca de mare si sa ne imbucuri si pe noi mai tarziu! :)  :bounce:

13 Iulie, 2007, 11:02:45 p.m.
Răspuns #467

Escu

Global Moderator
Ce zicii ? Nu te audd!! Apa e asa de minunata...Ar trebui sa o incercati si voi!...Pana si Bruno stie! Ziceai ceva de mancare? Cine are nevoie de mancare...E peste in apa, undite aveti! Declar ca am intrat in concediu!

13 Iulie, 2007, 11:10:55 p.m.
Răspuns #468

diana_nistor

Vizitator
Lasa ca nu trebuie sa auzi neaparat! Vorbele mele isi vor face efectul si daca nu le-ai prins tu! ;) Concediu, ai? Adica odihna dupa zilele libere care au urmat dupa concediu de boala, ca doar erai slabit. Si de muncit cine mai munceste?! Amfitrioana amabila, blanda si calma dar...pana cand?! Feteloooor!!!!!!!!! Stiti ceva descantece pentru... lene? Ma duc sa caut in carti de "specialitate". Nu ma asteptati! Dar sa stiti ca vin! :P

13 Iulie, 2007, 11:39:04 p.m.
Răspuns #469

diana_nistor

Vizitator
I-auziti ce descantec am gasit in jurnalul de bord al fostului comandant al corabiei! Se vede treaba ca a avut si el probleme semanatoare cu ale noastre. Asta-i si bine si rau.
Am adaptat descantecul la "situatia" noastra ca sa scapam de necaz!

Lene zurlie
Cu pene capruie
Si la maţe şuie
Sa pleci din casa!
Pe Escu il lasa!
Zmeii tai sa fuga
Si sa nu ajunga
Pe Escu să-l zdrobească,
Să-l zdruncinească,
Din somn să mi-l deştepteze,
Că eu cu focul te-oi arde,
Cu mătura te-oi mătura,
Cu apă te-oi îneca,
Cu toporul te-oi tăia.
 Dupa asta ne invartim de trei ori in sensul acelor de ceasornic, batem de 3 ori din palme si de trei ori cu picioarele in pamant, si reluam descantecul. Ritualul se repeta pana la apusul soarelui.

Asteptam si alte idei! Poate ca "monstrul" din bucatarul nostru nu e fricos din fire si nu pleaca dupa tot ceremonialul asta. :)
« Ultima Modificare: 13 Iulie, 2007, 11:51:09 p.m. de diana_nistor »

16 Iulie, 2007, 09:52:10 p.m.
Răspuns #470

diana_nistor

Vizitator
Va aduceti aminte?

http://youtube.com/watch?v=ndPJRh_K2yc

Puteam sa trecem prin Grecia si sa nu il vizitam?

24 Iulie, 2007, 06:08:59 p.m.
Răspuns #471

Semiramis

Global Moderator
cald şi la atena... :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

24 Iulie, 2007, 07:20:14 p.m.
Răspuns #472

diana_nistor

Vizitator
Ahhh! Ma dor picioarele de atata umblatura prin toate ugherele portului. M-am cocoţat pe una din stancile din apropierea tarmului. Picioarele mele lovesc apa cu nerabdarea unui copil care isi asteapta cadoul de Craciun. Iar apa clipoceste vesela la fiecare contact cu ele... E cald... infiorator de cald... dar nu ma gandesc la asta decat asa... in mici flash-uri ce apar cand imi simt nasul fierbinte, bronzat bine. Imi amintesc uneori de expresia pe care o foloseam in asemenea momente: "M-a prins soarele!" ...zambesc... Pantalonii mei sunt sufulcati pana la glezne, dar apa a cucerit de mult teritoriul acesta, ajungand pana aproape de genunchi. E asa de racoroasa incat ma las in voia ei.
Mainile mele stau puternic rezemate de stanca pe care m-am asezat dar cred ca de la o oarecare distanta nu e foarte clar: stanca le sprijina pe ele sau invers?
Imi arunc ochii spre corabie destul de des, cu miscari aproape involuntare si repezi. Sper mereu sa apara unul sau altul din membrii echipajului si sa sfarseasca intr-un fel aceasta nerabdare. Cuvintele imi stau inmarmurite pe buze. Abia astept sa le arunc si sa ma simt eliberata de povara ce simt ca o poarta: "Ce facem? Cat mai stam in Atena? Cand plecam? Incotro?"... Vinovatia fata de aceste minunate locuri isi va gasi linistea imediat ce vom ridica ancora, stiu eu! Stiu prea bine!

24 Iulie, 2007, 07:36:21 p.m.
Răspuns #473

Escu

Global Moderator
O lunga plimbare impreuna cu Bruno dupa mirodenii si de ale gurii o zaresc pe Diana cocotata mai ceva ca o pasare pe o stanca. Ma opresc si ma uit la Bruno. Ce zici Bruno, o speriem putin? E prinsa in lumea ei si cred ca i-ar prinde bine o baie Parca m-a inteles ca un om matur si a inceput sa alerge, iar eu, ma iau dupa el....Dupa un mic sprint, sarim in apa ca doi nebuni aproape de stanca pe care era cocotata Diana. Valuri mari o uda din cap pana in picioare. Bruno latra ca un caine turbat, de fericire ca in sfarsit a scapat de caldura. Nici eu nu sunt mai prejos...tip...in gura mare... Dianaaaa....esti uda toata!!!!

24 Iulie, 2007, 07:43:12 p.m.
Răspuns #474

Semiramis

Global Moderator
sincer aş mânca o musaca. Escule, o faci tu sau mă apuc eu de ea...că mi-e o foame...iar ţie văd că îţi arde de giumbuşlucuri.  :D
poate diseară ne oprim la o terasă, mai stăm de poveşti...

24 Iulie, 2007, 07:48:35 p.m.
Răspuns #475

Escu

Global Moderator
Nu gatesc, am de gand sa ma balacesc langa corabie, e prea cald. Daca va strangeti sa mergem la o terasa...spuneti-mi si mie...parca ma loveste si pe mine foamea cateodata... ::)

24 Iulie, 2007, 07:51:01 p.m.
Răspuns #476

diana_nistor

Vizitator
Ha ha ha ha! Mi-ai facut-o, Escule! Mi-ai imprastiat toate gandurile in mare! Semiramis, poate ma ajuti sa mi le adun! Hai, sirena iubita, ca ti-oi face eu musaca daca bucatarul nostru e inca in vacanta sau daca, dupa cum vezi, se tine de glume! :)
Soare, prieten drag, imi vei usca hainele inainte sa ma apuce vreo raceala? Ca de dezbracat... nu e locul! ;)

24 Iulie, 2007, 11:29:28 p.m.
Răspuns #477

Semiramis

Global Moderator
terasa am găsit-o, e la poalele Acropolelor. veniţi? Diana, Escu... :cheers:

24 Iulie, 2007, 11:39:56 p.m.
Răspuns #478

diana_nistor

Vizitator
Eh, normal ca vin! Are cineva o chitara? Mi-ar place sa cantam ceva stand la terasa si band o bere - doua. Ca mai mult... nu ma tine! :)

27 Iulie, 2007, 07:40:05 p.m.
Răspuns #479

diana_nistor

Vizitator
Terasa asta are un miros pronuntat de... fiecare miscare a aerului imi strecoara pe sub nari o alta aroma. Oriunde intorc capul vad platouri mari de mancare. Incerc sa vad ce se afla pe ele, insa imi dau seama ca devin de-a dreptul nepoliticoasa. La o oarecare distanta de masa la care m-am asezat oarecum stinghera (caci Escu si Semiramis inca nu au catadicsit sa apara!!!) , e petrecere mare. Se pare ca e un colt mai special al restaurantului. Se sparg pahare, farfurii in ritm si pasi de dans. Lumea striga "palamakia!!!" (sau asa inteleg eu) si am inteles ca asta inseamna "petrecere" Superb! Superb!

Imi desprind cu greu ochii de la petrecareti caci o fetiscana cu pielea putin tuciurie mi-a adus meniul. Vreau sa ma "documentez" putin intrucat... in lumea aceasta chiar nu se cade sa te abtii de la cele ce astampara foame, sete si pofte nebanuite! ;)

Bauturile de aici au nume ce poarta povara istoriei si mitologiei grecesti. Berea "Mythos", de exemplu Inteleg ca e cea mai populara. Culoarea ei, aurie, e foarte apetisanta. Hm! Sa nu ma opresc la prima tentatie!
Cocktails: Acropolis, cu ouzo, suc de lamaie, rodie, sifon. Cred ca e acru. Mi s-a facut gura punga!
Altul! Afrodite; are Batida de Coco (ce-o fi aia?!), Blue de curacao (asta stiu ce e) si suc de ananas. Suna bine! Mai vedem. Alexander the Great. Uau! Wiskey, Metaxa, inghetata de vanilie... prea dulce! Hm! Nu e usor sa alegi!
Sex on the beach  greek style! ha ha ha ha!!! Metaxa, lichior de piersici, apple schnaps si suc de ananas. Zice ca se serveste cu un prezervativ si cu un stegulet grecesc.  :laugh: Rad singura! As face bine sa ma abtin pana vin si ceilalti, sa ne distram impreuna. Sau macar sa nu fiu caraghioasa!

Mai bine ma uit la mancare. Aici desdemona mi-ar fi tare de folos! imi voi comanda o supa deocamdata. Supa Avgolemono. contine carne de pui, lamaie, ou, pare usoara si racoroasa. Si... ii astept pe ceilalti! Intre timp parca s-a mai lasat caldura... cred ca vom avea o seara placuta.
« Ultima Modificare: 27 Iulie, 2007, 07:51:41 p.m. de diana_nistor »