10 Octombrie, 2025, 11:33:52 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Fete cuminti, sau fete fierbinti ?  (Citit de 16911 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Februarie, 2007, 06:26:12 p.m.
Citit de 16911 ori

viulian

Administrator
Hehehe... ma tot gandesc - in ziua de azi nu mai sunt la moda fetele cuminti.

Eu nu reusesc sa ma decid..
O fata cuminte aproape ca ma sperie. Mi se pare ca nu-i sta gandul decat la casnicie si live happily ever after. Nici nu apuc sa ma relaxez cu relatia, ca deja ma simt sufocat. Fetele cuminti in ziua de azi mi se par ca imediat se vad neveste..

Dar fetele fierbinti.. umm interesant. Palpitant, totul la subiect, nimeni nu se asunde dupa deget, e clar ce vor amandoi. Dar noah, am un sentiment de banal cumva, adica nu prea mai exista profunzime, nu prea mai exista anticipare..

Ma enerveaza opozitia asta  ::)

22 Februarie, 2007, 06:28:26 p.m.
Răspuns #1

Escu

Global Moderator
just fall in love dude...and feel the wave...
Let's put a smile on that face!

22 Februarie, 2007, 06:33:05 p.m.
Răspuns #2

viulian

Administrator
Adica sa orbesc temporar si sa nu ma mai deranjeze  :-[ ?

22 Februarie, 2007, 06:43:08 p.m.
Răspuns #3

Lady Allia

Fetele cuminţi...pot fi şi fierbinţi...!  ;D :-[ ;D...! Tocmai eu m-am trezit să răspund...uuooffff  :-[ :-[ :-[:laugh:

22 Februarie, 2007, 07:14:43 p.m.
Răspuns #4

pokemon

lady mi ai luat vorba din gura!cand am vazut titlul topicului exact asta am zis :D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

22 Februarie, 2007, 07:17:24 p.m.
Răspuns #5

Lady Allia

Ufff Pika-Pika...mă bucur că mi-ai sărit ca de obicei în ajutor...! Deja mă simţeam...fâstâcită... :-[ ;D :-[!

22 Februarie, 2007, 07:25:15 p.m.
Răspuns #6

viulian

Administrator
Pai nu zic ca nu pot fi fierbinti si cele cuminti, ci doar ca esti verificat/testat/sondat/incercat intr-o mie de feluri ca sa dovedesti ca esti cu adevarat interesat - suficient cat sa-mi piara orice chef sa mai vad si latura fierbinte.
Cu cele fierbinti esti ales imediat, fara o mie de alte piedici si inhibitii, si imagini sociale de aparat si eeetc, dar pe de alta parte nu prea ai ce vorbi..

Uooof  :'(

22 Februarie, 2007, 07:29:17 p.m.
Răspuns #7

Lady Allia

Hmm... ::)...! Iulian...eu cred că ai avut ghinionul să dai peste fete de alea super-cuminţi...care au raze X în loc de privire şi trec prin tine până văd din ce eşti alcătuit... :laugh: :laugh: :laugh:...! Lăsând gluma la o parte...nu e chiar aşa nici cu alea... La urma urmei când cineva îţi place...dă-le încolo de teste...până le termini te trezeşti că "el" dispare şi ai rămas cu ochii în gol... ;D...!

22 Februarie, 2007, 07:37:14 p.m.
Răspuns #8

Escu

Global Moderator
Pai nu zic ca nu pot fi fierbinti si cele cuminti, ci doar ca esti verificat/testat/sondat/incercat intr-o mie de feluri ca sa dovedesti ca esti cu adevarat interesat - suficient cat sa-mi piara orice chef sa mai vad si latura fierbinte.
Cu cele fierbinti esti ales imediat, fara o mie de alte piedici si inhibitii, si imagini sociale de aparat si eeetc, dar pe de alta parte nu prea ai ce vorbi..

Uooof  :'(

io zic ca esti pretentios...am dreptate sau ma insel ?

22 Februarie, 2007, 07:49:03 p.m.
Răspuns #9

viulian

Administrator
Pt Lady:
Tu esti o fata cuminte dar citind http://www.lovetime.ro/community/index.php?topic=1243.msg44781#msg44781 vad ca de fapt ai experienta :) totusi si nu se mai aplica.. Acum, da, privesti altfel lucrurile :D

Plus, ca mai e si atasamentul de care ziceam.. adica nu doar ca e cuminte, ok ok.. Dar DUPA acel moment, parca vor cu tot dinadinsul sa mi se cuibareasca in suflet.. devin dependente cumva.

Ma rog, cazuri si cazuri, poate da, am avut eu 'norocul' sa dau doar peste exceptii  :angel:

Pt Escu:

Te suspectez ca ai dreptate :)

22 Februarie, 2007, 08:06:28 p.m.
Răspuns #10

Escu

Global Moderator
Pt Lady:
Tu esti o fata cuminte dar citind http://www.lovetime.ro/community/index.php?topic=1243.msg44781#msg44781 vad ca de fapt ai experienta :) totusi si nu se mai aplica.. Acum, da, privesti altfel lucrurile :D

Plus, ca mai e si atasamentul de care ziceam.. adica nu doar ca e cuminte, ok ok.. Dar DUPA acel moment, parca vor cu tot dinadinsul sa mi se cuibareasca in suflet.. devin dependente cumva.

Ma rog, cazuri si cazuri, poate da, am avut eu 'norocul' sa dau doar peste exceptii  :angel:

Pt Escu:

Te suspectez ca ai dreptate :)

man...sti celebra "pana la fat frumos...multe broaste trebe sa pupi" ...ehh e cat se poate de adevarata, pupa si tu niste broaste, pana se transforma in pritesa, mai coboara "o leaca" standardele...si voila!
ai reteta perfecta, scrisa de dr. Escu
Cu multa placare dragul meu prieten.

PS: ce ai de pierdut ?(si daca zici timp, pana acum l-ai pierdut moka )

22 Februarie, 2007, 08:12:36 p.m.
Răspuns #11

charlie

PS: ce ai de pierdut ?(si daca zici timp, pana acum l-ai pierdut moka )

macar e gratis in situatia asta...
You believe but what you see
You receive but what you give

22 Februarie, 2007, 08:21:20 p.m.
Răspuns #12

Lorelei

Imi zicea mie cineva candva a propos de alegerea fetelor: alea mai mici n-au experienta, habar n-au ce e cu ele, alea de varsta mea sunt toate niste profitoare si alea mai mari ma vor pentru sex. Cam asa faci si tu, imparti fetele in doua categorii din care nu-ti convine niciuna si na! ramane frustrarea. eu zic sa creezi o categorie intermediara: fetele cumBINTI. Alea cuminti in suflet, dar care nu viseaza musai si instant nunta si copchii, si care au potential sa devina fierbinti, mai sunt si un pic filozoafe sa aveti cu ce sa intrati in profunzimi si daca iti mai fac si masaj seara inainte de culcare deja tre' sa te ciupesti ca inseamna ca visezi...  >:D Acu' ca ti-am ridicat moralul... sa ne anunti cand gasesti fata!  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

22 Februarie, 2007, 08:59:38 p.m.
Răspuns #13

Zantiala

Eu unul prefer fetele cuminti (daca mai exista in zi de azi, HELLO  !!!  :wub:  )
Prefer relatiile linistite, relatiile calme... cand vine vorba de iubire si de relatii sunt o fire foarte conservatoare.

Acuma fireste, exista o asa de mare diversitate de gusturi, exista oameni care sunt gata sa isi asume riscuri, oameni care sunt adeptii "provocarilor" - fireste, pentru acesti barbati femeile "cuminti" , oarecum mai conservatoare si rigide din punctul lor de vedere, li se par plictisitoare, lipsite de farmec, etc.

Depinde foarte mult de caracterul fiecaruia, de ceea ce ne dorim sa avem parte in viitorul apropiat sau indepartat, etc.

"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

22 Februarie, 2007, 09:01:17 p.m.
Răspuns #14

viulian

Administrator
Uf  - ideea de masaj mai mult imi adanceste dilemele decat mi le limpezeste  :angel: