10 Octombrie, 2025, 08:28:08 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Sarea si piperul  (Citit de 18847 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Februarie, 2007, 12:21:21 p.m.
Citit de 18847 ori

Paul

Mustarul si piperul... destul de apreciate, destul de savurate, dar deseori deranjante... cand sunt in exces... Sa gasim si noi o sare si un piper, un mustar si un ketchup picant pentru Lovetime-ul nostru. Te consideri sare si piper, ketchup sau mustar, da-t cu parerea, sa vedem si noi ce ne irita, dar in limita bunului simt, ce ne pisca dar in sensul bun, ce ne impresioneaza dar fara sa ne socheze negativ.
Iubesc, deci exist.

23 Februarie, 2007, 06:16:03 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator

Escu e ca sarea. uneori de nelipsit, alteori poate deranjant pentru unii, insa prezent. caci acolo ii e locul. :P
Lorelei e ca mustarul de Dijon. fin si obligatoriu la o masa buna. permanent doar pentru cunoscatori.
iulian e ca mustarul dulce. nu strica savoarea, o imbunatateste. uneori fura o lingurita de la Lorelei. :laugh:
Bllue ketchup iute. trebuie atentie mare ca la masa sa nu intre in contact cu sarea. amestec periculos.
charlie e ca piperul negru. tace si face.
serenity e ca ketchup-ul dulce. nevinovata si fragila (cu toate ca o suspectez cateodata ca e cam dracoasa).
Lady Allia un mustar dulcel, cu miere. viersul cald si apropiat de orice mesean.
vrajitorul din oz cam rar la o masa...savuros ca sosul de soia. doar pentru cei care stiu.
catty e tot un ketchup dulce. pentru cei sensibili.
IngerMort mustar normal, echilibrat, pentru toate gusturile.
Furia ingerului si desdemona el ketchup iute-iute, ea e ketchup dulce-dulce. el cu limba ascutita  :D ea cu mai multa miere...deh se potrivesc si se compenseaza. ???
lovegirl un piperut mai verde asa. de-o-ntepatura  :-\
diana ketchup dulce tocmai bun de pus pe rana. asta numai de cand a nascut ketchupul cel mititel...a devenit mai echilibrata.
Rudy ca sarea-n ochi.  :D
Minerva tot un mustar iute la minte. ;)
just mustarel bunut pentru mititei la gratar. deci bun. 8)
JS ketchup dulce. bun cu hot dog...tinar in gandire si open minded...oare de ce? ca locuieste in vest?  :-*
moi, cred ca-s cam ca piperul (cel rosu, verde, negru, alb, amestecate toate intr-un cocktail)... 8) te poti poate lipsi de el, dar si daca iti intra in nas... :angel:

ps daca am uitat pe cineva...revin.
« Ultima Modificare: 23 Februarie, 2007, 06:18:11 p.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

23 Februarie, 2007, 11:07:25 p.m.
Răspuns #2

Miss M.

Well ... let's see ...

Semi - ca sarea-n bucate , determina gustul celor mai bune delicatese ... care fara ea n-ar mai fi delicatese  :P
Escu - piper ... clar  ;D nu oricine poate sa-l " inghita " caci provoaca senzatii tari  8)
Lorelei - huh ... cam greu ... de acord cu Semi mustar de Dijon dar as mai adauga ... o bobita de piper cateodata ... ca atunci cand mananci sarmale , toate bune si frumoase si deodata te trezesti cu o bobita de piper in masele ... cam asa e Lorelei , diplomata , tolerabila , calda si draguta dar cu masura bine stabilita  ;)
Catty - un cockteil de mustar dulce + niste piper de la Escu  :-X
Lady Allia - mustar dulce , dulce ... uneori prea dulce  ::)
Diana - ketchup dulce cu putina sare ... asa-mi place mie la pizza  :laugh:
Bllue - e ca mustarul cu hrean  :P
Rudy - eu as zice ca sarea pe rana ;D
Iulian - ca mustarul la mici ... nimeni n-ar manca mici fara mustar  :police:
Eu - piper verde , usor intepator cum zice Semi ... in combinatie cu ceva ketchup dulce  8)

Cam atat am in cap deoamdata ...
« Ultima Modificare: 23 Februarie, 2007, 11:14:20 p.m. de lovergirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

23 Februarie, 2007, 11:10:17 p.m.
Răspuns #3

Semiramis

Global Moderator
si tu lovegirl, cum esti?  :D

23 Februarie, 2007, 11:13:06 p.m.
Răspuns #4

Miss M.

Tocmai de mine uitasem fratilor ... Am modificat sa apar si eu in schema  ;D
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

23 Februarie, 2007, 11:16:16 p.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator
permiteti....eu ma simt ca un amestec de mustar cu hrean, piper...din toate soiurile...unul mai iute ca celalalt...niste chilli ..si putina sare...se pune peste rani...daca mai punem si putin sos de rosii....deja scoateti flacari pe gura si pe nas....de la mine...dar tot eu va servesc si paharul cu apa....la unii intensifica...la altii calmeaza....

bon apetit! >:D  >:D  >:D  >:D  >:D
Let's put a smile on that face!

24 Februarie, 2007, 11:05:47 a.m.
Răspuns #6

valentina

Voi care sunteti mai apropiati sunteti piperul,ca in mai toate va topicurile va gasesc dandu-va calificative,si ridicandu-va in slavi(frumos ar fi din partea voastra sa ne integrati si pe noi)in marea voastra familie,ca altfel ve-ti avea de pierdut,sau ca peste tot se poarta"bisericutele?"
       Iar noi ceilalti suntem sarea de care este atata nevoie,mancare fara sare nu se poate,decat celor care au regim de tinut.Aveti asa ceva?Tineti regim,sunteti bolnavi?Sper ca nu.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

24 Februarie, 2007, 11:20:46 a.m.
Răspuns #7

Escu

Global Moderator
Pai noi acceptam pe oricine..
daca voi nu iesiti la ceai cu noi ...
« Ultima Modificare: 24 Februarie, 2007, 05:00:32 p.m. de Escu »
Let's put a smile on that face!

24 Februarie, 2007, 12:25:46 p.m.
Răspuns #8

Miss M.

Pai ... mey Valy draga ... cum sa zic ... daca ai posta si tu mai mult prin topicurile unde se baga lumea in seama probabil ca ar fi greu sa te evit  :-\ si mi-as da si eu cu parerea despre tine cand mi-as forma una  ::) . Acum depinde si ce postezi , vad ca ai vreo 288 posturi dar sincera sa fiu din toate astea personal nu m-a impresionat mai nimic ... Iarta-ma , nu te critic dar asta simt eu ! Iar postul asta de aici chiar nu-si avea rostul . Eu am dreptul sa ridic in slavi pe cine vreau , nu crezi ? ... N-ai facut decat sa te arati complexata ca nu esti bagata in seama . Sorry  :-\ cam asa vad eu lucrurile ...

24 Februarie, 2007, 03:05:21 p.m.
Răspuns #9

Semiramis

Global Moderator
         Voi care sunteti mai apropiati sunteti piperul,ca in mai toate va topicurile va gasesc dandu-va calificative,si ridicandu-va in slavi(frumos ar fi din partea voastra sa ne integrati si pe noi)in marea voastra familie,ca altfel ve-ti avea de pierdut,sau ca peste tot se poarta"bisericutele?"
       Iar noi ceilalti suntem sarea de care este atata nevoie,mancare fara sare nu se poate,decat celor care au regim de tinut.Aveti asa ceva?Tineti regim,sunteti bolnavi?Sper ca nu.

cu toate ca nu inteleg nici postul tau si nici nu ii gasesc rostul, o sa iti raspund totusi:
Bllue ne-a cerut sa vorbim fiecare despre propria persoana. cum ne vedem noi insine in acest lovetime. mie mi s-a parut haios sa nu vorbesc numai despre despre mine. pe escu il pot numi sare sau pe iulian mustar savuros pentru ca vad cand da un raspuns. la fel si pe ingermort o vad ca este echilibrata sau chiar pe rudy pentru ca este un ghimpe de multe ori. e normal sa nu ii uit. asta a fost unu.
doi: lovetime nu este familia mea. lovetime este un loc unde de cele mai multe ori ma simt bine printre prietenii pe care ii am. familia mea este formata din omul pe care il am langa mine, parintii nostri si bunicii. asa ca, sa nu incercam sa vorbim in numele altora, pentru ca nu ne pricepem. ok?

mai departe nu o sa studiez si nu o sa desfac in patru ceea ce ai scris la acest topic. din motivele spuse de mine in prima propozitie: "nu inteleg nici postul tau si nici nu ii gasesc rostul"
sper sa fi inteles ce am spus. o zi frumoasa iti doresc.
« Ultima Modificare: 24 Februarie, 2007, 03:08:38 p.m. de Semiramis »

25 Februarie, 2007, 05:04:34 a.m.
Răspuns #10

Paul

Pentru voi ceilalti care mi-ati gustat ideea... pofta buna in a savura lovetime in continuare, alaturi de ingredientele care va plac cel mai mult.

Va salut... Si va inteleg... chiar daca nu ma intelegeti.
« Ultima Modificare: 25 Februarie, 2007, 07:29:27 a.m. de Bllue »
Iubesc, deci exist.

25 Februarie, 2007, 07:14:16 a.m.
Răspuns #11

Lorelei

Bllue, tu n-ai vazut ca Semiramis se refera la postul lui valyusk pe care il si citeaza? Mai mai mai, ca repede te mai ataci...  :P

Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

25 Februarie, 2007, 02:16:59 p.m.
Răspuns #12

Just

Iulian -este ketchup-ul pe gustul tau pentru pizza fara de care nu este savuroasa
Lorelei -sarea fara de care mancare nu are gust
Escu -uneori piper negru piscator ,uneori sare pe rana,alteori ketchup dulce
Diana -ketchup dulce ,mustar iute
Semi  -este ketchup picant cu ardei iute ,uneori piper negru care da gust bun supei.
LoveGirl -mustar iute sau piper piscator si uneori ketchup dulce
Catty -este ketchupul dulce (preferatul meu),dar poate fi si o bobita mica de piper negru
Desdemona si Furia Ingerului -combinatia perfecta pe o felie de pizza.Ea e sarea ce da gust ,el e ketchupul .Ori ii iei impreuna ori lasi balta bucata de pizza.
Cv -sare care da gust ,mustar dulce.
Lady Allia -Ketchupul dulce ,delicat la gust.
Rudy -piper piscator sau ketchup iute.
Pokemon -ketchup dulceag ,delicios .
Serenity -mustarel bun fara de care mititeii nu au savoare.
IngerMort -vegeta ce face supa delicioasa si ketchupul dulce care-mi place mie.
Eu -mustarel fin
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

25 Februarie, 2007, 06:33:23 p.m.
Răspuns #13

|ngerMorT

Iulian, Lorelei si JS - ca sarea in bucate.. fara ei nu se poate..lipseste ceva.. incerci sa mananci ca ti-e foame si nu mai poti,
                            dar realizezi ca totusi nu are gust si ca mai bine o lasi balta

Semiramis - condimentul care da gustul... daca fara sare nu poti sa mananci, fara condimentul special Semiramis, desi poti sa
                           mananci,placerea nu este maxima... nu poti sa te bucuri cu adevarat de bucate

Diana - drojdia fara de care painea nu creste

Escu - ardeiul iute cu care mananci ciorba mai cu pofta... p'asta fie il iubeste si musti cu pofta din el, fie nu-l mai cumperi deloc
                   si-i indemni si pe altii sa nu manance.. dar sa-l uiti in borcanul din frigider nu poti frate!

Just a Tear - miericica dulce pe care ti-o pui in laptic si in ceai ca sa nu mai fie asa amar... din cand in cand iti place sa o
                            mananci si goala... iti mai indulceste ziua si iti aduce zambetul satisfacut pe fata

Lady Allia
- ketchup-ul dulce dulce pe care-ti place sa-l mananci, dar la un momentdat de prea dulce ce este iti pica greu la
                     stomac..de aceea trebuie consumat cu masura!

Serenity - mustarul fin, delicat, pe care il intinzi cu grija pe bucate

Charlie - condiment greu de gasit, de lux, nu-i pe la toate tarabele.. si o data ce-l gasesti iti pui asa cate putin, ca sa se
                       termine mai greu

Eu - sos de chilli dulce...il simti dupa cum vrei, dupa cum ti-e gustul: mai iute, mai dulce... e pentru toti dar nu se omoara
                 nimeni dupa el 

:-*

« Ultima Modificare: 25 Februarie, 2007, 08:12:31 p.m. de |ngerMorT »
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

25 Februarie, 2007, 08:05:42 p.m.
Răspuns #14

valentina

Pai ... mey Valy draga ... cum sa zic ... daca ai posta si tu mai mult prin topicurile unde se baga lumea in seama probabil ca ar fi greu sa te evit  :-\ si mi-as da si eu cu parerea despre tine cand mi-as forma una  ::) . Acum depinde si ce postezi , vad ca ai vreo 288 posturi dar sincera sa fiu din toate astea personal nu m-a impresionat mai nimic ... Iarta-ma , nu te critic dar asta simt eu ! Iar postul asta de aici chiar nu-si avea rostul . Eu am dreptul sa ridic in slavi pe cine vreau , nu crezi ? ... N-ai facut decat sa te arati complexata ca nu esti bagata in seama . Sorry  :-\ cam asa vad eu lucrurile ...

Complexata e putin spus,sunt pur si simplu furioasa,pai...mey lovegirl draga...daca ai citi si tu si madam semiramis nu numai cu ochii ci si cu sufletul, ar fi minunat.Daca in loc sa luati tot ceea ce am scris acolo, drept un afront la adresa voastra va inselati.Si cred ca v-am descris cum trebuie"voi piperul",care condimentati nemaipomenit de bine acest minunat site,iar noi,adica eu-sunt sarea caci asta sunt"ca sarea in bucate"-probabil voi fi o soacra acra ,nu numai sarata.Imi pare rau ca va atacati atat de usor.Si eu,nu zic nu ,dar mai luati totul si mai in gluma ,nu chiar in serios.
        Straduiti-va sa oferiti iubire si celor din jurul vostru ,si celor mai putin dotati intelectual.
        Multumesc oricum ca ai citit posturile deschise de mine,chiar daca nu sunt stralucite sunt ale mele,si probabil ca uneori dau cu bata in balta,dar mai mult imi place sa citesc ceea ce se posteaza.Mai ales posturile in care e cantata iubirea,in care se simte acel ceva.Poate ca eu simt mai profund ca tine...
               Simte si traieste fiecare clipa,ca si cum ar fi ultima.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume