"Love is like a mustard seed; planted by God and watered by men" (Muda Saint Michael)
Pe zi ce trece realizez ca aceasta cautare a mea, aceasta lupta de a te gasi devine din ce in ce mai zadarnica. Ma zbat zilnic in paianjenisul complex al vietii cotidiene, incercand parca sa ma afund dincolo de ea, sa patrunde in aceea lume magica unde ar trebui sa fi tu. Si nu te gasesc in jurul meu, te gasesc doar in sufletul meu.
Traiesc cu tine in suflet, plimbandu-ne amandoi prin codri adanci, prin poieni inverzite, pe malurile marilor stravezii... privind impreuna apusuri, rasarituri, pieriri incununate de nasteri, si sfarsituri continuate in noi inceputuri. Un rasarit, un apus, o zi sau un an, orice moment al timpului putem sa il traim in adancul sufletului meu, acolo unde totul este inca posibil....
Si totusi, tu esti doar in sufletul meu. Poate ca nu existi nici macar acolo. Poate ca esti doar o egoista reflexia a dorintei mele de a fi iubit... sau poate ca esti o imagine a sufletului meu pereche, imagine sadita in mine de catre insusi Dumnezeu. Poate. Esti o taina ce inca nu o pot pricepe.
Mi-as dori sa vina ziua in care te voi intalni cu adevarat.... ziua in care te voi putea saruta, ziua in care voi putea simti atingerea ta catifelata, ziua aceea magica cand ne vom uni in dragoste si ne vom ridica sufletele pana la nori. Astept aceasta zi de ani. Ani de singuratate, ani de false sperante, ani care in trecerea lor au adus valurile durerii peste sufletul meu, mazgalindu-i chipul cu ridurile negre ale deznadejdii. Ani de izolare, ani de deschidere, ani in care am trait undeva la granita dintre lumea adevarata si lumea mea, penduland intr-un chip nefericit intre cele doua.