10 Octombrie, 2025, 01:06:58 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Te astept  (Citit de 34577 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Iunie, 2007, 11:20:44 a.m.
Răspuns #30

Zantiala

Astazi mai mult ca niciodata sunt convins ca te-am gasit... Te-ai nascut cu numele R. undeva departe, si totusi asa de aproape... esti tot ce mi-am dorit vreodata ! Iti multumesc ca existi, ca ai ales sa imi luminezi viata cu chipul tau ! Te iubesc, iubita a viselor mele !

"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

30 Iunie, 2007, 06:35:21 p.m.
Răspuns #31

Zantiala

Iubirea e armonie creatoare, dar si lupta si neincetata neliniste. (Ovidiu Densusianu, fiul)

Urmeaza sa te intalnesc, iubire...
Timpul a trecut usor, si iata ca de la zbuciumatul nostru inceput, cand parca toate puterile Iadului s-au adunat impotriva noastra pentru a ne sfarama corabia iubirii intr-un chiot viforos, plin de tristete...

Am luptat, prima data am ales gresit, a doua oara insa am stiut ce trebuie sa aleg... am stiut ca nu pot fara tine. Ca daca nu as mai vorbi cu tine , m-as stinge. Ca daca nu ai mai fi in viata mea, nimic nu ar avea sens...

Se apropie clipa intalnirii.... putin timp, cateva zile... si ne vom intalni.
Imi este teama... dincolo de calatoria destul de primejdioasa, imi este teama... caci orisice va fi, voi stii daca ale mele vise s-au implinit sau nu... daca te-am gasit sau nu... sufletul este sigur ca si-a gasit perechea, la fel si inima mea, dar ratiunea, precauta, se ascunde in false temeri si false sperante...

Va fi de bine ? Va fi de rau, vom vedea, iubito....
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

11 Mai, 2008, 07:21:39 p.m.
Răspuns #32

amelie

credeti ca zantiala e asa de fericit langa sufletul lui pereche incat nu are timp sa ne impartaseasca bucuria lui? mi-as dori din suflet sa fie asa!
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

11 Mai, 2008, 07:27:48 p.m.
Răspuns #33

sunshine

asa gandeam si eu aseara cand ii citeam blogul ;)sa speram ca si-a gasit linistea si nimic pe lumea asta nu va reusi sa i-o rapeasca. :)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\