Vreau sa-ti povestesc visul meu de cand te-am cunoscut...Mi-am dorit sa devina realiate si chiar a devenit!...Cand m-am trezit? Cand am visat? In noaptea aceea, cea mai frumoasa, am avut un vis, cel mai frumos: am visat... ca iubeam.Si iubeam asa cum numai in vis se poate iubi...Visam ca obrazul imi era culcat pe pieptul tau... Pe inima ta... Calda... Buna.... Dar n-a fost vis....a fost real... Si mi-am dat seama ca bataile ei mi-au transmis siguranta...siguranta ca intr-o buna zi fiecare trezire din vis va fi langa tine...cu capul pe pieptul tau....pe inima ta...calda...buna! Ascultandu-i bataile, am inteles ca sarutarile tale... alintul tau... dragostea ta... sunt tot ceea ce am visat in viata... in noaptea aceea tu si eu ne-am iubit atat cat se poate iubi...pentru o noapte... si m-am convins ca iubirea noastra a fost ( si mai este) adevarata si mare chiar daca tu ai fost iubitul meu numai o noapte! O noapte de vis...sau...un vis de-o noapte?Inima ta mi-a soptit? sau m-am convins si eu ca visele se repeta mereu....si ca se pot transforma in realitate...?