Cunosti si tu acea senzatie cand te trezesti dintr-un vis frumos la realitatea cruda.Cand inima se rupe de durere intr-o tacere surda si incordata.Ai pierdut increderea si incet te transformi intr-o masca de gheata care nu mai poate atinge sau iubi..ei bine destul de sad dar am trecut prin asemenea momente tragice

cand a aparut el

atat de atragator...atat de atent ...de simpatic ...
Hi5-ul ne-a apropiat, prin el am avut prilejul sa ne cunoastem...din intamplare intrasem pe profilul lui si o anume piesa de acolo mi-a curs ca un balsam la corazon

..ciudat ...nici acum nu am aflat cum se numeste anyway am facut schimb de idu-ri si asa a inceput totul.Ne-am intalnit ..of si inima imi batea nebuneste, eram toata un pachet plin de emotii ..care cu timpul au disparut, am vorbit si totul mi-i s-a parut ok la el...linistit,glumet,fara impresii supermegaextra de treaba si intelegator dezvaluind si o latura mai sensibila.. exista totusi o problema...TIMPUL

pur si simplu nu aveam timp sa ne intalnim ...era genu busyman ...(scoala de soferi,lucru la apartamentu' lui frate'so,etc)...l-am inteles dar nu la infinit ...ne intalneam din cand in cand vreme de doua luni apoi, am inceput sa devin stresanta ...sa-l controlez..

desi nu numai eu am fost d vina ca si el...ne-am certat m-a jignit(era nervos ) mi-a inchis telefonul in nas, dupa care m-a sunat din nou si nu i-am raspuns...nu a mai trecut mult timp si ne-am desaprtit la comun acord.THE END sau nu?? NU!!pentru k dupa cateva luni i-am trimis un mesaj cum ca mi-e dor de el si am reluat legatura

cu speranta ca o sa fie mai bine cu "timpul".A fost o vreme bine asta pana cand s-a angajat la o firma d instalatii,lucru peste program de luni pana sambata inclusiv de dimineata pana aproape seara.Noua ne ramanea sa ne intalnim duminica adica o data pe saptamana ...e si asta ceva ...dar acum apar iar discutii , probleme ex(ce fac eu in timpul liber, etc).Tin la el prea mult(si poate ca nu i-am
prea spus lucru asta) si el simte la fel dar nu mai stiu ce sa fac nu-l insel, nu-l mint desi el se indoieste, semne nu i-am dat never,dar simt ca nu e incredere totala intre noi.Ce as putea sa mai fac?? helpp