10 Octombrie, 2025, 12:09:22 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: De ce mor barbatii inaintea femeilor...  (Citit de 15348 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Martie, 2007, 09:32:16 p.m.
Citit de 15348 ori

Escu

Global Moderator
Am gasit pe un site...

Daca o pocnesti, se cheama maltratarea sotiei. Daca te pocneste ea, e autoaparare. Daca iei o decizie fara s-o intrebi esti nesimtit. Daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata. Daca ii ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina. Daca te roaga ea, iti face o favoare. Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara esti pervers. Daca nu, esti homo. Daca-i oferi flori, urmaresti ceva. Daca nu urmaresti, esti fraier. Daca esti mandru de realizarile tale, esti plin de tine. Daca nu, esti lipsit de ambitie. Daca o doare capul, e obosita. Daca te doare pe tine, n-o mai iubesti. Daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. Daca nu, ai pe altcineva. De aceea barbatii mor mai repede, decat femeile...

Comentam putin, chiar si la misto?
Let's put a smile on that face!

06 Martie, 2007, 09:38:34 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
speranţa de viaţă la bărbaţi este mai mică decât la femei pentru că femeile sunt mai bine protejate hormonal.

altă cauză este că femeile se exteriorizează mai mult. şi dau răul afară.

statistic bărbaţii "se strică mai devreme" din cauza băuturii (nu toţi), sau lucreză în condiţii vătămătoare mai mari...

şi până la urmă...cineva trebuie să îi moştenească...soţia :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

06 Martie, 2007, 09:45:28 p.m.
Răspuns #2

serenity82

Nu stiu pentru ca la mine in familie e exact invers  ;D. Probabil barbatilor nostri le place mereu deasupra  :-\
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

06 Martie, 2007, 10:09:15 p.m.
Răspuns #3

Eve

:laugh: Escu am sa continui cum ai inceput tu. Acum ceva ani o rumancuta ii ghicea mamei: Hauliu conita, mori tanara... traiesti 90 de ani ... si te-ngroapa conasu'!
Acum ce sa zic si eu... nu prea ma dau in vant dupa statistici. Ce zice Semiramis in legatura cu posibilele cauze este adevarat cu amendamentul ca protectia hormonala tine doar pana la menopauza. Tu spui ca femeile sunt sucite si dragii de barbati isi papa zilele sa-i inteleaga. Hmmm si ai abia 4 luni :P
Si sa nu uitam ca e mai usor sa ocolesti raspunsurile decat sa cauti sa rezolvi intrebarile :D
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

06 Martie, 2007, 10:18:31 p.m.
Răspuns #4

Escu

Global Moderator
:laugh: Escu am sa continui cum ai inceput tu. Acum ceva ani o rumancuta ii ghicea mamei: Hauliu conita, mori tanara... traiesti 90 de ani ... si te-ngroapa conasu'!
Acum ce sa zic si eu... nu prea ma dau in vant dupa statistici. Ce zice Semiramis in legatura cu posibilele cauze este adevarat cu amendamentul ca protectia hormonala tine doar pana la menopauza. Tu spui ca femeile sunt sucite si dragii de barbati isi papa zilele sa-i inteleaga. Hmmm si ai abia 4 luni :P
Si sa nu uitam ca e mai usor sa ocolesti raspunsurile decat sa cauti sa rezolvi intrebarile :D

Ei da...nu ma lua in serios...chiar daca am zis "Comentam" , ma astept la misto.Nu caut raspunsuri in asfel de topic-uri, ci cat mai multe post-uri funny.

06 Martie, 2007, 10:28:37 p.m.
Răspuns #5

Eve

Cu riscul de a baleta pe langa topic pun o intrebare: chiar crezi ca te-as putea lua in serios?  ;D  :laugh:
Vezi si din cauza asta mor barbatii tineri. Prea se iau in serios chiar de cand sunt copii (si oare sunt si altfel?)  :D
"plici-pleoci pe sotron:

06 Martie, 2007, 10:30:05 p.m.
Răspuns #6

Escu

Global Moderator
Cu riscul de a baleta pe langa topic pun o intrebare: chiar crezi ca te-as putea lua in serios?  ;D  :laugh:
Vezi si din cauza asta mor barbatii tineri. Prea se iau in serios chiar de cand sunt copii (si oare sunt si altfel?)  :D

da da da da ... 1-0 pt tine, da te prind eu data viitoare...inca va lasam sa credeti ca detineti controlul...

07 Martie, 2007, 05:51:14 p.m.
Răspuns #7

viulian

Administrator
Toti barbatii sunt copii, si toate femeile mici printese ..

08 Decembrie, 2012, 10:37:12 p.m.
Răspuns #8

Sakura

Esti misogin?  ;)Daca toti barbatii gandesc asemenea tie insemana ca am gasit raspunsul: Barbatii mor mai repede fiind misogini! :-*

10 Decembrie, 2012, 04:19:04 p.m.
Răspuns #9

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

12 Decembrie, 2012, 07:23:12 p.m.
Răspuns #10

Lorelei

Sau de inima rea! :D E mai greu sa suporti langa tine o femeie decat un barbat. :p
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

12 Decembrie, 2012, 10:25:39 p.m.
Răspuns #11

Eve

Sau de inima rea! :D E mai greu sa suporti langa tine o femeie decat un barbat. :p
iar cand esti si barbat si te suporti... cum spunea Escu la inceput: De aceea barbatii mor mai repede, decat femeile... :laugh:
"plici-pleoci pe sotron:

12 Decembrie, 2012, 10:36:54 p.m.
Răspuns #12

Paul

Hm... Poate pentru ca barbatii vor sa traiasca putin dar bine :)
Iubesc, deci exist.

28 Ianuarie, 2016, 11:45:39 a.m.
Răspuns #13

sorrana

Din cauza ca fac muncile cele mai solicitante, fumeaza si beau mai mult, nu prea au alimentatie sanatoasa....