11 Octombrie, 2025, 09:29:45 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Aş scrie ceva, dar...  (Citit de 10293 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Aprilie, 2007, 08:01:56 p.m.
Citit de 10293 ori

Lady Allia

;D...nu ştiu ce se întâmplă...! Mai mult ca şi sigur că nu doar eu trec prin perioada aceasta, pentru că mă uit la "Users online", la "Who's online", la "View the most recent posts on the forum." şi...nimeni nu scrie nimic!
  Nu ştiu...aş scrie ceva, dar mi-au murit toate ideile...! Poate e de vină primăvara, poate e de vină bucuria care mă face să ţopăi prin casă...nu ştiu, ştiu doar că îmi trec atât din multe prin cap, mi se înghesuie care să iasă primele şi... :o...pauză...: când vreau să scriu...parcă mi se termină toate ideile brusc... :)!
  Vouă vi se întâmplă?

17 Aprilie, 2007, 09:17:41 p.m.
Răspuns #1

Semiramis

Global Moderator
există ca în toate, perioade moarte. au mai fost deschise topicuri pe acest subiect...nu avem ce face.  :P
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

17 Aprilie, 2007, 09:24:08 p.m.
Răspuns #2

Lady Allia

Da, ştiu că au mai fost astfel de topicuri, dar pe mine nu ştiu de ce... - probabil dacă m-ai vedea cum mă frământ, cum mă agit ca şi o apă minerală... - ai înţelege şi tu  :laugh:... începe să mă distreze "despre mine"! Şi...să vezi cum mă uit mereu dacă a ami scris cineva...Îmi tot vine să zic: hai...scrieţi nu staţi asemeni unor "peniţe leşinate" ca şi mine şi aştept, aştept... :) ;D :)...şi...booom..nimic!!! Zău...nu ar trebui, dar mie mi-e nostim de mine!

18 Aprilie, 2007, 11:19:03 a.m.
Răspuns #3

crocantzel

Vizitator
Ping! Idee! Daca s-ar putea face inca o sectiune a forumului, eu stiu, numita Sugestii, unde sa facem topicuri noi, nu conteaza cat de aberante. Cele la care se posteaza, sa zicem mai mult de 10-14 posturi, sa fie mutate in categoriile mari, iar celelalte sterse sau arhivate. De asemenea acolo se pot muta acele topicuri de peste tot care nu au reply-uri destule. Cand are timp Iulian sau Joey sa dea un ochi pe aici, sa ne zica daca se poate face asa ceva, in limita spatiului disponibil. :)

19 Aprilie, 2007, 03:07:37 p.m.
Răspuns #4

Lady Allia

Meiiiii, iar dormiţi şi mă lăsaţi să mă uit de-a moaca la "View the most recent posts on the forum." ???  ;D :laugh: ;D... Offf astenia asta!!!

19 Aprilie, 2007, 03:24:29 p.m.
Răspuns #5

Little Rose

o sa treaca si astenia. te asiguram. trebuie doar sa ne incalzim putintel. cu vanturile astea este putin cam greu.
 :)
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

19 Aprilie, 2007, 04:16:26 p.m.
Răspuns #6

Miss M.

Citat
...nu ştiu ce se întâmplă...! Mai mult ca şi sigur că nu doar eu trec prin perioada aceasta, pentru că mă uit la "Users online", la "Who's online", la "View the most recent posts on the forum." şi...nimeni nu scrie nimic!
  Nu ştiu...aş scrie ceva, dar mi-au murit toate ideile...! Poate e de vină primăvara, poate e de vină bucuria care mă face să ţopăi prin casă...nu ştiu, ştiu doar că îmi trec atât din multe prin cap, mi se înghesuie care să iasă primele şi... ...pauză...: când vreau să scriu...parcă mi se termină toate ideile brusc... !
  Vouă vi se întâmplă?

Sincer ma mir sa aud ca tocmai tu spui asta ... pentru ca in ultimul timp ai scris destul de mult pe site ...
de fapt parca tu sutezi - tu dai cu capu'   :D ;D  :D
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

19 Aprilie, 2007, 04:31:25 p.m.
Răspuns #7

serenity82

eu nu mai am inspiratie, am atatea de spus si nu stiu cum ca sa aiba efectul dorit  :'( asa ca mai bine ma abtin pana le dau forma buna
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

19 Aprilie, 2007, 04:32:23 p.m.
Răspuns #8

Lady Allia

" Sincer ma mir sa aud ca tocmai tu spui asta ... pentru ca in ultimul timp ai scris destul de mult pe site ..." ;D ;D ;D...asta numeşti tu mult din partea mea????  ;D :D ;D

Şutez deoarece sper că până ajung la minge să o mai prindeţi şi voi din când în când, dacă nu...mă mulţumesc să joc "păsuţa"...adică eu şutez-eu fug după minge... :laugh: :laugh: :laugh:!!!

19 Aprilie, 2007, 04:36:59 p.m.
Răspuns #9

Lady Allia

...niaaa..Serenity iubita...uneori mai scriem şi bazaconii, orice ne trece prin minte...de dragul distracţiei...!
 Cu alte cuvinte, nu scrii doar pentru că "musai" ceea ce scrii trebuie să aibă o formă bună ci şi pentru a te delecta, a te desprinde de cotidian...! Important e să nu lezeze pe alţii şi să fie de bun simţ (ceea ce la tine nu se pune pentru că nu e cazul... :)) în rest... scrie...scrie orice! Ai să vezi că te vei simţi mai bine  ;D.

19 Aprilie, 2007, 04:55:17 p.m.
Răspuns #10

serenity82

nu e vorba de forum ci pur si simplu singurul lucru despre care as scrie ar fi ce simt, ce frustrari am acum, despre lucruri care nu le inteleg, pur si simplu incerc sa caut o forma ca ceea ce vreau sa spun sa fie inteles de cine trebuie. din cauza asta nu ma mai pot gandii la alte bazaconii. am luat o decizie destul de importanta pentru mine insa acum ramane de vazut cum o voi aplica astfel incat sa-mi ating obiectivul. o sa ma rog lui Dumnezeu sa imi lumineze mintea si sufletul si sa ma ajute sa reusesc. Daca voi reusi sa fac ce mi-am propus o sa pot lupta pt orice si nu o sa mai imi fie frica de nimic  :-* :-* :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

19 Aprilie, 2007, 08:07:43 p.m.
Răspuns #11

pokemon

serenity sunt in aceeasi situatie ca si tine!
am atatea de spus,dar parca nu le gasesc locul si nu stiu cum sa le formulez!
lady...incanta ne tu in continuare si poate reusesti sa ne trezesti din *adormirea* care ne a cuprins
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

19 Aprilie, 2007, 11:41:29 p.m.
Răspuns #12

viulian

Administrator
Lady, ma inscriu pe lista de "i need help" cu postatul :)

Save me!

Si eu am atatea sa zic... dar cand ajung seara acasa obosit dupa atata munca, atata trafic, atatea pus in lista ce trebuie facut mai intai cu banii, sa am grija ce mananc (vreau sa slabesc), schimbat serviciu, reparat masina, dileme legate de viitor, de varsta, de "the meaning of the purpose" - scop in viata, ce compromisuri sa mai fac, daca vreau sa am o relatie ok, sa sa astept una magnifica, oooooof.

19 Aprilie, 2007, 11:44:20 p.m.
Răspuns #13

Semiramis

Global Moderator
eu nu mai zic nimic... 8)
dar nici nu mă înscriu pe listă  =D>
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

20 Aprilie, 2007, 07:32:00 p.m.
Răspuns #14

Lady Allia

Hihiii...dragul meu cum a sunat... :

"Lady, ma inscriu pe lista de "i need help" cu postatul  :)   Save me!"....

Te salvez...stai liniştit...sau dacă nu pot te bag şi mai rău în ceaţă...asta ca să nu uiţi niciodată de faptul că pentru asta există prietenii... ;D... :hug: :peck: :hug:!!!

Iar la ceea ce ai scris...
- "Si eu am atatea sa zic... dar cand ajung seara acasa obosit dupa atata munca, atata trafic, atatea pus in lista ce trebuie facut mai intai cu banii, sa am grija ce mananc (vreau sa slabesc), schimbat serviciu, reparat masina, dileme legate de viitor, de varsta, de "the meaning of the purpose" - scop in viata, ce compromisuri sa mai fac, daca vreau sa am o relatie ok, sa sa astept una magnifica, oooooof." - am să îţi răspund ...probabil astăzi..., ca să ştii cum te văd cu adevărat cei cărora le pasă de tine... ;)!