11 Octombrie, 2025, 09:28:20 a.m.
11 Octombrie, 2025, 09:28:20 a.m.
Forums
Forums
Board
Topic
Pagina de Start
Ajutor
Căutare
Calendar
Autentificare
Înregistrare
Vizitator
Profil pe Forum
Setări Cont
Subiecte Necitite Recente
Subiecte Actualizate
Totul despre Iubire
→
Romanian discussion room
→
Noutăţi, comentarii, sugestii
→
Retete Culinare - v-ar surade o pagina de web unde sa postati retetele voastre ?
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
[
2
]
Mergi Jos
Autor
Subiect: Retete Culinare - v-ar surade o pagina de web unde sa postati retetele voastre ? (Citit de 18791 ori)
0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
07 Mai, 2007, 12:18:13 a.m.
Răspuns #15
viulian
Administrator
viulian
Administrator
Mesaje postate: 1942
Gen:
:)
Re: Retete Culinare - v-ar surade o pagina de web unde sa postati retetele voast
Eu azi am mancat numa snitele [multa treaba deh, nu fu timp de diversitate]. Mi se cam apleaca deja, asa ca nu cred ca ai vrea sa fii in locu meu
memorat
07 Mai, 2007, 12:23:51 a.m.
Răspuns #16
Eve
Eve
Mesaje postate: 382
Re: Retete Culinare - v-ar surade o pagina de web unde sa postati retetele voastre ?
Nici eu n-as vrea in locul tau Iulian daca trimiti gata facut. Nimic nu-i asa bun ca... facut de altcineva. Urasc sa mananc ce gatesc. Nu pentru ca nu iese bun (nu am talente de super gospodina dar nu-s nici catastrofa) dar dupa ce am stat in bucatarie... mi se apleaca. Doua ore cel putin sa nu vad mancare
memorat
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"
07 Mai, 2007, 12:37:54 a.m.
Răspuns #17
viulian
Administrator
viulian
Administrator
Gen:
Re: Retete Culinare - v-ar surade o pagina de web unde sa postati retetele voast
Hehe
Stii cum fac io ? Fac mancarea - apoi fac curat bec in bucatarie (spal vase, curat masa, eventual spal aragazul). Dupa vreo 2 ore ma duc si mananc
am sentimentul ca a venit cineva pe furis si a facut macare si a facut curat
eu doar sa ma bucur.
memorat
07 Mai, 2007, 10:45:45 a.m.
Răspuns #18
Cruella
Cruella
Mesaje postate: 218
Gen:
Re: Retete Culinare - v-ar surade o pagina de web unde sa postati retetele voastre ?
ha! imi place!
eu nu stiu sa gatesc (stiu sa ard supa la plic, sau sa fac cartofi prajiti negri pe din afara si cruzi pe interior).
dar stiu sa fac sarmale si un fel de mîncare chinezeasca! am sa pun si eu reteta mea de peste dulce-acrisor cu ananas si sos de soia cînd am vreme! si pe bune ca e simplu, daca pîna si mie imi iasa.......
memorat
My imaginary friend says you are crazy!
08 Mai, 2007, 05:06:19 p.m.
Răspuns #19
Semiramis
Global Moderator
Semiramis
Global Moderator
Mesaje postate: 2884
Gen:
dor de duca...
Iulian
,
să faci o schemă la "La bucătărie", să pui reţetele într-o ordine: peşte, ciorbe, paste, desert, alea alea...că dacă postăm mai multe o să ne enervăm căutând.
ti pup bre!
memorat
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!
08 Mai, 2007, 08:15:06 p.m.
Răspuns #20
pokemon
pokemon
Mesaje postate: 1287
Gen:
VDF
la asta ma gandisem si eu
si sa fie si ceva pentru salate
memorat
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.
08 Mai, 2007, 11:41:52 p.m.
Răspuns #21
viulian
Administrator
viulian
Administrator
Gen:
Umm... O sa incerc sa vad ce iese
memorat
Tipărire
Pagini:
1
[
2
]
Mergi Sus
« precedentul
următorul »
Totul despre Iubire
→
Romanian discussion room
→
Noutăţi, comentarii, sugestii
→
Retete Culinare - v-ar surade o pagina de web unde sa postati retetele voastre ?