11 Octombrie, 2025, 09:28:20 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Retete Culinare - v-ar surade o pagina de web unde sa postati retetele voastre ?  (Citit de 18791 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Mai, 2007, 12:18:13 a.m.
Răspuns #15

viulian

Administrator
Eu azi am mancat numa snitele [multa treaba deh, nu fu timp de diversitate]. Mi se cam apleaca deja, asa ca nu cred ca ai vrea sa fii in locu meu  :-\

07 Mai, 2007, 12:23:51 a.m.
Răspuns #16

Eve

Nici eu n-as vrea in locul tau Iulian daca trimiti gata facut. Nimic nu-i asa bun ca... facut de altcineva. Urasc sa mananc ce gatesc. Nu pentru ca nu iese bun (nu am talente de super gospodina dar nu-s nici catastrofa) dar dupa ce am stat in bucatarie... mi se apleaca. Doua ore cel putin sa nu vad mancare :-[
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

07 Mai, 2007, 12:37:54 a.m.
Răspuns #17

viulian

Administrator
Hehe :D

Stii cum fac io ? Fac mancarea - apoi fac curat bec in bucatarie (spal vase, curat masa, eventual spal aragazul). Dupa vreo 2 ore ma duc si mananc  :-[ am sentimentul ca a venit cineva pe furis si a facut macare si a facut curat :D eu doar sa ma bucur.

07 Mai, 2007, 10:45:45 a.m.
Răspuns #18

Cruella

ha! imi place!
eu nu stiu sa gatesc (stiu sa ard supa la plic, sau sa fac cartofi prajiti negri pe din afara si cruzi pe interior).
dar stiu sa fac sarmale si un fel de mîncare chinezeasca! am sa pun si eu reteta mea de peste dulce-acrisor cu ananas si sos de soia cînd am vreme! si pe bune ca e simplu, daca pîna si mie imi iasa....... :)
My imaginary friend says you are crazy!

08 Mai, 2007, 05:06:19 p.m.
Răspuns #19

Semiramis

Global Moderator
Iulian,
să faci o schemă la "La bucătărie", să pui reţetele într-o ordine: peşte, ciorbe, paste, desert, alea alea...că dacă postăm mai multe o să ne enervăm căutând.
ti pup bre!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

08 Mai, 2007, 08:15:06 p.m.
Răspuns #20

pokemon

la asta ma gandisem si eu :D
si sa fie si ceva pentru salate  ;D
 :-*
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

08 Mai, 2007, 11:41:52 p.m.
Răspuns #21

viulian

Administrator