04 Noiembrie, 2025, 03:33:28 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288045 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Septembrie, 2007, 08:44:18 p.m.
Răspuns #105

vetiver

am niste gin, tocmai l-am primit ca spaga  :D Cine mai vrea?

mie imi place ginul in care se simte aroma de ienupar, adica de calitate  :), asa cum apreciez aroma la orice mancare, bautura si uneori, mai rar, la tigari  :-[
dar eu ce sa-ti ofer in schimb ca tu nu bei cafea... ?
poate tura viitoare dau eu un irish whiskey? cine mai vine?

13 Septembrie, 2007, 10:02:01 p.m.
Răspuns #106

George Ene

Vin şi eu, VetiVer, dacă-mi permiteţi. În preajma voastră n-aş avea nevoie nici de cafea, nici de gin, de nimic.
În atmosfera generată de LoveTime, apare şi se instalează sublimul (care e superlativul frumosului şi-al binelui). Or, asta ar fi cam tot ce mi-aş dori, crede-mă.
E cantu dinoscitur avis

14 Septembrie, 2007, 09:44:24 a.m.
Răspuns #107

vetiver

:) buna dimineata, lovetime! ce faci azi? esti mai binedispus?  ;)

GeoSteph, esti binevenit oricand, daca iti face placere - asta conteaza - cine si de ce sa nu-ti permita?  :)

desdemona, multumesc pentru link.  :) stiu demult cum povestesc minerva si ale ei domnite... in ce ma priveste, sunt si prefer sa raman ceva mai ancorata in realitate sperand ca asta nu intineaza cu nimic efortul vostru de a nu schimba "acest loc intr-un forum comun" mai mult decat ati facut-o.
fie ca bei cafeluta aici "pe pietrele astea"  :laugh: cum zice inda_blue, fie ca povestesti alaturi de celelalte domnite la "varful-cu-dor-hanul-viilor" mie mi-e egal  ;D
altceva e important... faptul ca participi  ;)

14 Septembrie, 2007, 01:38:47 p.m.
Răspuns #108

desdemona

e vorba de felul in care participi.
au aparut multe baruri pe forum in care discutia ce predomina era "ce mai bem?"adica participi de dragul "participarii" sau ca ai ceva de transmis celorlalti si ii provoci la gandit?

nu scriem de dragul de a scrie.

nu e tacere ce ne apropie,e tacere pur si simplu.

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

14 Septembrie, 2007, 02:23:58 p.m.
Răspuns #109

vetiver

E corect ce spui: conteaza si felul in care participi dar nu contrazici prin asta ideea de baza: sa participi. Nu de dragul de a scrie, desi nici asta nu e un lucru rau, ci, de dragul de a pastra viu spiritul unui forum: "Totul despre iubire".

Eu am incercat metoda mai putin ortodoxa, recunosc, de a provoca o replica, ceva... doar-doar, chiar cu riscul de a starni antipatii asupra mea.
Asta dupa ce am incercat o apropiere pur si simlplu... si n-a mers.
Mi-am zis sa renunt, sa nu supar, sa nu deranjez, in fond nu e problema mea daca voi preferati in momentul asta "juramantul tacerii".
Totusi ceva imi spune sa mai incerc, poate... poate.

Am citit manifestul acela al lui Escu. Nu stiu in ce moment au aparut problemele astea pe forum dar eu pot spune ca de mult timp se simte tensiunea si raceala si atmosfera de cavou, pur si simplu.
Nu pot spune ca am citit tot ce s-a scris. Unele thread-uri m-au atras mai mult, altele mai putin. Am comentat acolo unde am considerat ca pot sa-mi spun parerea.
"cafea cu aroma de... lovetime" nu s-a vrut un "bar" ci un loc unde ne salutam la inceputul unei zile, asa cum "noapte buna, lovetime" este locul in care te desparti de prieteni inainte de a merge la culcare, deci nu sunt "provocari la gandit".
Daca o sa am o idee care merita sa deschid un thread pe o anumita tema de gandire o s-o fac. Pana atunci, particip, asa cum am spus, la modul respectuos si responsabil, la discutiile deja initiate.

In concluzie, pacat ca va purtati in felul asta intre voi desi sustineti ca apreciati eforturile lui Iulian si ca va respectati reciproc si e foarte urat modul in care ii puneti pe goana pe bietii nou-veniti. I-am propus lui Escu sa faca sau sa mearga cu cine doreste pe un forum privat daca vrea exclusivitate si exclusivism dar ma tem ca v-ati devora intre voi nemaiavand "carne de tun".
Tacere placuta, in continuare, cui doreste asta!

14 Septembrie, 2007, 04:35:57 p.m.
Răspuns #110

Escu

Global Moderator
copii astia, una le zici, alta pricep. cineva s-a suparat. vezi tu, aici noi ne simtim bine intre noi, buni sau rai, ne certam, ne impacam. suntem un grup, o ceata, spune-ne cum vrei tu. ideea e simpla, aici nu provoaca nimeni pe nimeni, si cu riscul de a ma repeta, nu e messenger sau server de chat. nu-ti convine cu noi, cauta-ti alt grup. sincer acum, ca si cum eu si cu desdemona te-am provoca sa scrii poezii. ce zici ? te bagi?
« Ultima Modificare: 14 Septembrie, 2007, 05:53:03 p.m. de Escu »
Let's put a smile on that face!

14 Septembrie, 2007, 06:34:48 p.m.
Răspuns #111

vetiver

nu stiu cine s-a suparat, eu nu  :D
daca totusi e cineva suparat pentru cele zise de mine, imi pare rau. ::)
Escu, mie imi convine cu voi si gata... pace!  :P
sigur ca nu e messenger sau chat, nu asta e ideea, vroiam sa mai dezmortesc un pic atmosfera.
va citesc, sunt alaturi de voi  ;) si voi scrie atat cat ma pricep, verze sau nu  :laugh:

:-*
« Ultima Modificare: 15 Septembrie, 2007, 10:28:40 p.m. de vetiver »

15 Septembrie, 2007, 08:42:16 p.m.
Răspuns #112

valentina

buna seara,la ora asta nu mai beau cafea,pentru ca nu mai dorm.Dar dimineata o savurez cu placere ,acasa si la servici.Imi pare rau , insa doar seara ,am sa va salut cu cate un "buna seara" si un "noapte buna".Si daca se poate as bea ceai la o ora asa de tarzie.Nu de alta ,dar mai vin si eu din cand in cand...
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

15 Septembrie, 2007, 08:49:51 p.m.
Răspuns #113

vetiver

:) buna seara, valyusck
exact acum am intrat si eu sa va salut pe voi "lovetime"  ;D
mie imi face placere sa 'te vad' (citesc) oricand, valyusck, iar ceaiul e foarte bun, de ce nu...
 :-*

16 Septembrie, 2007, 10:29:23 a.m.
Răspuns #114

vetiver

Buna dimineata, lovetime!  :-*
O noua zi... un gand de bine pentru voi si... viata merge inainte  :)

16 Septembrie, 2007, 12:57:49 p.m.
Răspuns #115

Semiramis

Global Moderator
îmi dă şi mie cineva o cafea şi îmi mai povesteşte despre ultimele noutăţi?  8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

16 Septembrie, 2007, 04:24:26 p.m.
Răspuns #116

vetiver

Buna, Semiramis  :-*
uite cafeluta  :coffee:
ultimele vesti sunt nesperat de bune: inimioarele de pe "lovetime" s-au mai inmuiat si incep sa bata in ritmul lor normal  :)
eu nu pot decat sa ma bucur si sa le transmit, la randul meu, multa caldura izvorata din ganduri curate de prietenie.  :hug:  :peck:

16 Septembrie, 2007, 06:01:59 p.m.
Răspuns #117

inda

:) buna dimineata, lovetime! ce faci azi? esti mai binedispus?  ;)

fie ca bei cafeluta aici "pe pietrele astea"  :laugh: cum zice inda_blue, fie ca povestesti alaturi de celelalte domnite la "varful-cu-dor-hanul-viilor" mie mi-e egal  ;D

'Pietrele astea' erau undeva departe de unde nu aveam acces decat cu greu la acest 'aici' :)
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

16 Septembrie, 2007, 09:38:08 p.m.
Răspuns #118

vetiver

imi pare foarte rau, inda_blue, te rog sa ma ierti, am inteles gresit!
nu mi-era clar ce ai vrut sa spui cu pietrele  :) insa am crezut ca e o continuare la cele spuse de desdemona, pentru mine "aici" fiind 'cafea cu aroma de... lovetime' si "acolo cu voi" locul despre care spunea ea, de aia nici n-am mai zis nimic.

imi cer scuze inca o data, de la voi toti, pentru toate neintelegerile.

inda_blue  :peck:, stam oricand la o "cafea" de vorba  :)

16 Septembrie, 2007, 11:12:08 p.m.
Răspuns #119

inda

Nu trebuie sa-ti ceri scuze, n-aveai de unde sa stii ce era atunci in mintea mea si nici pe ce pietre stateam eu  :)
Adevarul e ca scriu cam alambicat, dar asta e...
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul