E corect ce spui: conteaza si felul in care participi dar nu contrazici prin asta ideea de baza: sa participi. Nu de dragul de a scrie, desi nici asta nu e un lucru rau, ci, de dragul de a pastra viu spiritul unui forum: "Totul despre iubire".
Eu am incercat metoda mai putin ortodoxa, recunosc, de a provoca o replica, ceva... doar-doar, chiar cu riscul de a starni antipatii asupra mea.
Asta dupa ce am incercat o apropiere pur si simlplu... si n-a mers.
Mi-am zis sa renunt, sa nu supar, sa nu deranjez, in fond nu e problema mea daca voi preferati in momentul asta "juramantul tacerii".
Totusi ceva imi spune sa mai incerc, poate... poate.
Am citit manifestul acela al lui Escu. Nu stiu in ce moment au aparut problemele astea pe forum dar eu pot spune ca de mult timp se simte tensiunea si raceala si atmosfera de cavou, pur si simplu.
Nu pot spune ca am citit tot ce s-a scris. Unele thread-uri m-au atras mai mult, altele mai putin. Am comentat acolo unde am considerat ca pot sa-mi spun parerea.
"cafea cu aroma de... lovetime" nu s-a vrut un "bar" ci un loc unde ne salutam la inceputul unei zile, asa cum "noapte buna, lovetime" este locul in care te desparti de prieteni inainte de a merge la culcare, deci nu sunt "provocari la gandit".
Daca o sa am o idee care merita sa deschid un thread pe o anumita tema de gandire o s-o fac. Pana atunci, particip, asa cum am spus, la modul respectuos si responsabil, la discutiile deja initiate.
In concluzie, pacat ca va purtati in felul asta intre voi desi sustineti ca apreciati eforturile lui Iulian si ca va respectati reciproc si e foarte urat modul in care ii puneti pe goana pe bietii nou-veniti. I-am propus lui Escu sa faca sau sa mearga cu cine doreste pe un forum privat daca vrea exclusivitate si exclusivism dar ma tem ca v-ati devora intre voi nemaiavand "carne de tun".
Tacere placuta, in continuare, cui doreste asta!