04 Noiembrie, 2025, 10:55:20 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288194 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

29 Octombrie, 2007, 11:16:18 p.m.
Răspuns #180

vetiver

Buna seara, inda! :)
dormi linistita, cineva probabil te va trezi atunci cand doresti. eu nu ma bag pentru ca sunt cam uituca nu as vrea din cauza asta sa te trezesti intr-o alta... luni :D

30 Octombrie, 2007, 08:46:55 a.m.
Răspuns #181

inda

Buna dimineata  :( (asta inseamna ca eram morocanoasa).
M-am trezit asa...din obisnuinta, dar ma gandesc, dupa ce-mi beau cafeaua, sa adorm la loc si sa nu ma mai trezesc... pana cand vine Mos Craciun :D
Apropo, sa nu adorm cu intrebarea-n minte, Vetiver oare de ce de-o vreme tot ...i walk alone? Sper ca nu-i din cauza mesei la care stau  :D
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

30 Octombrie, 2007, 12:45:10 p.m.
Răspuns #182

Just

Buna dimineata intarziat sau buna ziua? :-\
 Mi-am preparat si eu un ness cu multa atentie si rabdare ,iar acum va citesc gandurile din ultima vreme.
 Inda,de ce nu-ti iei o pisica ?Eu cand am stat la parinti am avut doua .Sunt foarte dragalase si pot fi cuminti sau nazdravane in functie de cum le cresti de micute. Iar daca intri in posesia uneia sa ma anunti ca atunci nu o sa ne impacam prea bine ,eu avand un hamster de toata frumusetea .
 :) glumesc
 Ma gandeam ca ar trebui si altii sa mai puna poze la "Sufletele necuvantatoare" ,de exemplu poze de la Iulian cu pestii sau de la tine cu un peste prins la pescuit .
 Vetiver? Nu vii la cafea? Cum a fost dimineata ta?Pe aici e senina ,senina ...si la propriu si la figurat .Sper sa ajunga si la voi daca nu toate razele ,macar jumatate.
 Hai ca azi sunt cam vorbareata!Sa ne bem cafeaua...Acum gust.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

30 Octombrie, 2007, 03:13:45 p.m.
Răspuns #183

inda

Inda,de ce nu-ti iei o pisica ?

Ma gandeam ca ar trebui si altii sa mai puna poze la "Sufletele necuvantatoare" ,de exemplu poze de la Iulian cu pestii sau de la tine cu un peste prins la pescuit .

Pai nu vreau sa isc zarva-n casa !  :P  Ca pisoii cand sunt mici sunt curiosi si n-as vrea atenteze la pasiunea lui Iulian, ca hamsterul tau mai fuge si oricum pisoiul nu-i cu mult mai mare decat el, dar pestii  :D

Mai bine beau o gura de cafea, imi incarc bateriile si fug mai departe ca-s grabita si-s grabita...

30 Octombrie, 2007, 06:08:25 p.m.
Răspuns #184

vetiver

Buna seara, pup fetele  ;D. Abia acum am ajuns aici fiind prinsa cu niste probleme ce trebuiau rezolvate fuguta si degraba.
Si aici a fost o zi insorita de mai mare dragul :)
just_a_tear, nici nu stii cat de mult imi place ca esti vorbareata :-* iar tu, inda, nu stiu pe unde te ascunzi (oare ca Tarja, prin paduri salvand copiii rataciti?) ma uit dupa tine si nu te zaresc. ;)
Dar tu, Estu? te vad prin zona  :) esti ok? sper!

O seara placuta, tuturor! :D

30 Octombrie, 2007, 07:23:20 p.m.
Răspuns #185

motanel

Cioc cioc… Mai e deschisa cafeneaua? Asi vrea si eu o cafea “imbunatatita” cu un strop de coniac… si o feliuta de chec, daca nu cer prea mult. Cat costa? CE costa? Ce MA costa?  :P
« Ultima Modificare: 30 Octombrie, 2007, 07:25:34 p.m. de motanel »
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

30 Octombrie, 2007, 07:47:02 p.m.
Răspuns #186

Semiramis

Global Moderator
nu te costă. te serveşti.
eu am trecut să văd dacă mai e careva. mă duc să îmi iau vaccin antigripal. :D
râd eu râd dar nu e râsul meu. că după asta, urmesază înţepătura...auuuuu
poate mă fofilez  8)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

30 Octombrie, 2007, 09:01:05 p.m.
Răspuns #187

vetiver

Da, motanel, intra... 'cafeneaua' e deschisa non-stop. :)
aici te servesti singur, cum bine zice Semiramis ;) cu orice iti pofteste sufletelul si, numai daca vrei, ne povestesti ceva, orice iti trece prin minte atunci.

Semi, eu am scapat de gripa desi m-a tot incercat. Am speriat-o cu ceaiuri calde cu miere si sucuri cu lamaie.
Mda, nu stiu cum s-a intamplat dar aproape toti cunoscutii mei au facut o forma mai usoara sau mai severa de raceala/viroza/gripa... ca nici nu stiu cum sa-i zic acestei capricioase care umbla de capul ei printre noi.
Deci ai grija, iar eu iti tin pumnii sa nu te "viziteze" si pe tine.

30 Octombrie, 2007, 11:04:07 p.m.
Răspuns #188

Semiramis

Global Moderator
vaccinul e în frigider. mâine...nu mai scap.
mă bucur ca ai scăpat tu în schimb. cică circulă o tulpină cam nasoala "insulele solomon" îi zice. de ce un virus atâ't de urât poartă un nume atât de frumos? asta e ca şi cu uraganele...toate au nume frumoase. deh.
nu mai bem cafea, e târziu.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

31 Octombrie, 2007, 03:30:17 p.m.
Răspuns #189

inda

Bine m-am gasit :D ca vad ca iarasi nu e nimeni pe-acasa...
Am ajuns si eu cam tarziu pe ploaia asta, asteptam sa treaca sa nu ma intalnesc din greseala cu vreun virus pe drum.
Curaj Semira, nu poate fi chiar atat de rau  :D

31 Octombrie, 2007, 03:42:37 p.m.
Răspuns #190

vetiver

bine te-ai gasit :P si te-am prins, inda  :D

altfel, pe-aici e soare iar eu oscilez intre ceai si cafea  ;D
cu voi, bineinteles!
 :-*

31 Octombrie, 2007, 03:56:38 p.m.
Răspuns #191

inda

Bine-ai venit fata frumoasa  :-* tocmai eram pe picior de plecare. Am sorbit pe indelete o cafea, cu deosebita satisfactie, ca si cum as fi baut-o pe ascuns in timpul orelor de servici  :D ca oricum nu ma vedea nimeni :laugh:

Acuma trebuie sa plec, ploua si e aproape intuneric. Sa nu ma prinda seara pe aici. Sa am grija cum trec strada... uff... ce complicat devine totul...
Tu pe unde mi-ai umblat?

31 Octombrie, 2007, 04:14:32 p.m.
Răspuns #192

vetiver

indutule :hug:, ai grija pe unde si cum calatoresti...
ca vantul, ca gandul,
acum esti, acum dispari
dar in calea mea rasari
cand cu gandul nu gandesc
dar cu sufletul doresc ;)

iar eu... ca si "lorelei"-legenda sunt pe-acolo si intr-acolo, o apropiere si o indepartare in calea... voastra  :)

31 Octombrie, 2007, 04:34:04 p.m.
Răspuns #193

Minerva

Ziua buna! Vad ca nu v-ati dat inapoi de la aburii cofeinei. Ma opresc si eu la o canita mai marisoara... Astazi cam am ars gazul fara rost. Ce-i drept cam mirosea a vineri (asta pentru ca maine noi avem liber ;) ) asa ca am muncit printre picaturi dar am stat aproape de cafele si taclale :P

31 Octombrie, 2007, 10:05:19 p.m.
Răspuns #194

motanel

Ceva decaf... am gasit! Cu aroma de... ce scrie aici? Poate o sa imi spuna cineva care are vederea mai ascutita ca eu m-am cam ramolit. Dar daca scrie mare "decaf" e perfect. Noapte buna, copiii!
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.