04 Noiembrie, 2025, 10:57:11 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288202 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

31 Octombrie, 2007, 10:56:17 p.m.
Răspuns #210

Minerva

Eu pot sta la cafea. Maine am liber... iar. Oamenii astia o tin tot intr-o sarbatoare :laugh:
Incep sa realizez cum vine treaba cu 2 job-uri

31 Octombrie, 2007, 10:58:36 p.m.
Răspuns #211

inda

daca ai 2 job-uri ai 2 sarbatori?  ::)
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

31 Octombrie, 2007, 11:14:29 p.m.
Răspuns #212

Minerva

Ai. Si ai si miercuri 6 ore in loc de 8, respectiv jumatate din jumatatea de norma :D
Te prinzi? (la al 2-lea job)

31 Octombrie, 2007, 11:27:03 p.m.
Răspuns #213

inda

dar as putea sa mi iau vreo trei 'al doilea job' si sa renunt la primul?  ::)

31 Octombrie, 2007, 11:33:25 p.m.
Răspuns #214

Minerva

Trei jumatatici de norma, puiuta? E mai bun unul dar tot cu amendamentul... renuntand la primul :laugh:
In plus stiu personal un ministru din landul meu... necasatorit. Un job la el ceva... :D
N-am idee dar cred ca tot de el tine si pescuitul (a pescui/ pescuiesc= a prinde peste sau alte animale acvatice)
« Ultima Modificare: 31 Octombrie, 2007, 11:37:44 p.m. de Minerva »

31 Octombrie, 2007, 11:43:03 p.m.
Răspuns #215

inda

pui tu o vorba buna? :-[ ca eu trebuie sa merg la culcare, altfel o sa-mi inghit mouse-ul de atata cascat...

deci... noapte buna lovetime, ca mi-e atat de somn de nici nu mai pot merge pe topicul cu urarile de rigoare...

31 Octombrie, 2007, 11:48:05 p.m.
Răspuns #216

Minerva

Ca doar nu intrebam daca nu ofeream si ajutor. ;)
Fug si eu... se face aproape 11 la ceasul meu si... casc.

01 Noiembrie, 2007, 12:04:51 a.m.
Răspuns #217

vetiver

Mai, mai, mai... ce de lume aici.  :)
Asa da, mai zic si eu 'lovetime'  :D

Mai, nu stiu daca trebuie sa mai repet dar o fac totusi, pentru noii veniti. Intrati si serviti-va cu tot ce va place voua. E deschis oricand si chiar daca nu sunt eu pe-aici faceti-va de cap, libertatea e totala si se accepta aproape (stiti voi de ce zic aproape) orice. Daca vi se pare mai palpitant si mai ghidus s-o faceti pe ascuns, o sa ma prefac a nu sti si a nu vedea nimic.  ;)

Deci noapte buna, pe maine!

:-*

01 Noiembrie, 2007, 12:11:41 a.m.
Răspuns #218

Just

Noapte buna ,fetelor .
Eu mai raman putin .Sa nu ma inchizi inauntru ,Vetiver.Stii ca eu tot timpul inatarzii. Mai iau cate o gurita din ceaiul asta amar si imi vad de treaba la birou ,fara sa uit de Refresh -uri .

Hai,Sa va fie somnul usor !
Pe Maine!
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

01 Noiembrie, 2007, 12:23:27 a.m.
Răspuns #219

vetiver

Ia te uitaaaa, just_a_tear  :-*, cum credeai tu ca o sa treci neobservata si o sa ramai singurica aici. Neeee, nici vorba. Si de ce bei ceai amar? Aaaah, pentru ca ai racit. Uoff :( Pai nu lasa plapumioara sa alunece de pe tine sau daca totusi nu ai incotro macar sa nu fie frig in camera. Acuma pune-ti ceva mai gros in jurul mijlocului sa-ti fie cald la spate. Sper sa-ti treaca repede.
Spor la treaba, daca zici ca mai ai ceva de lucru, si vorbim maine. :)

01 Noiembrie, 2007, 12:28:14 a.m.
Răspuns #220

Just

Multumesc frumos de sfaturi ,chiar o sa tin cont de ele.
Nu-i chiar rau ceaiul asta ,dar nici bun nu este .Acum stau la caldurica cu animalutul meu al mic .
Sa dormi bine !Ne intalnim maine la cafea .
:)
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

01 Noiembrie, 2007, 07:18:06 a.m.
Răspuns #221

vetiver

Buna dimineata, fete frumoase si baieti cucuieti! :D
Cafeluta e pregatita si mototrasele tureaza deja gata de actiune. ;D
O zi frumoasa ca voi, va doresc!

:-*

01 Noiembrie, 2007, 08:17:27 a.m.
Răspuns #222

inda

Buna dimineataaaaa  :)
E joi? :D
Hai sa-mi iau si eu cafeluta si sa fug la servici. Vetiver, am luat-o cu tot cu ceasca, o beau in masina . Ne vedem mai pe seara. Zi minunata tuturor  :)

01 Noiembrie, 2007, 08:41:44 a.m.
Răspuns #223

vetiver

heh! m-am grabit sa va salut si de adormita ce eram am scris si aiurea. :laugh: dar voi ati inteles ca vorbeam de motorase (tractorase). (ale mele se pare ca nu erau inca toate in functiune si nu's sigura ca sunt nici acum, dar ce vreti, perfectiune nu exista  :P)

neata buna, inda, spor la treburi si ne vedem pe aici... :)

01 Noiembrie, 2007, 10:47:25 a.m.
Răspuns #224

Lady Allia

Buna dimineata LoveTime... :-*! Am intrat putin aici vetiver sa imi iau o gura de soare ca la mine...ploua...si eu vreau zambet.  :)