05 Noiembrie, 2025, 12:10:38 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288219 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Noiembrie, 2007, 03:11:12 p.m.
Răspuns #285

Minerva

Am venit si eu mai pe la pranz la o cafeluta si parca am un colt de cer mai alb dupa cateva inghitituri. Somn inca imi este si singurul gand e ca as vrea ca ziua sa fie la fel de frumoasa ca noaptea.
Imi amintesc sfarsitul unei nopti pictat de o domnita Silvia " in zori/ devin doar o spirala/ rupta in bucati/ cautandu-ne unele pe altele/ si lipindu-se oarbe doua cate doua/ in cruce" poate o sa caut toata poezia. Nu-i mai stiu numele dar cum orice cauti gasesti... acum insa... caut doar sa tin ochii deschisi (asta cum si unde s-o afla? O sa-l intreb tot pe nenea google :P )

06 Noiembrie, 2007, 03:34:32 p.m.
Răspuns #286

Semiramis

Global Moderator
nu mai bem cafea. gata. dar stam la bârfă.  :king:
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

06 Noiembrie, 2007, 03:41:49 p.m.
Răspuns #287

Minerva

Chestia cu nu mai bem cafea o fi valabila la tine, reginuto. Eu ma simt bine daca nu renunt. Oi fi tu de os domnesc dar nu poti interzice licoarea mai ales in cetatea domnitei vetiver  :P

06 Noiembrie, 2007, 03:59:28 p.m.
Răspuns #288

vetiver

Eu sunt la jumatatea celui de-al doilea ibric cu cafea  :)
Vroiam sa salut baietii glumetii ;) (scumpi la vorba si eterici ca prezenta) si fetele (domnitele) harnicute ca albinutele dar care profita de momentele de respiro dintre trebusoare si poposesc aici pe taramul "lovetime" :)

just_a_tear, am sa las si aici un scurt comentariu legat de ce ai scris in coltisorul tau de jurnal.
Ai mare dreptate, din pacate, eu insami am fost silita de imprejurari sa ajung la aceeasi concluzie cu tine in privinta atitudinii medicilor si, in general, a personalului medical din unele spitale. (Nu o sa generalizez pentru ca nadajduiesc ca mai exista exceptii).
Si eu am incercat sa gasesc o scuza pentru lipsa de umanism zicandu-mi ca oboseala, lipsa conditiilor necesare (aparatura, medicamente, salarii corespunzatoare) si neimplicarea pe motiv de autoprotectie sunt cauzele pentru care aproape au uitat juramantul lui Hipocrate (in caz ca il mai pomenesc sau mai au habar de el), nu mai au compasiune si respect pentru fiinta umana (de animale nu mai spun nimic).
Dar nu, nimic nu justifica lipsa de suflet, cum bine a spus just_a_tear.

06 Noiembrie, 2007, 04:24:19 p.m.
Răspuns #289

inda

Nu s-a schimbat, dar nu avem cafea.
Nu stiu unde sunt fetele.  ;D
Of... mai si recunosti.  ;)
Daca e la fel ca ieri....  :-\

charlie, n-am stiut ca esti de servici, maica, cred ca te-au pedepsit ca n-ai prea prestat pe aici. Bine ca nu te-au pus sa speli cestile  :D

Deci, nu mai avem cafea... nu mai vin, ca ceaiuri beau degeaba
Nu stii unde-s fetele, inseamna ca si tu stai pe-aici degeaba
Recunosc treaba aia cu munca si prefacutul doar aici, asa ca pt cei de la servici... degeaba, ca ei tot ma platesc ca si cum as munci

la mine ninge... cred ca plec de la birou ca sa nu mai stau... degeaba
si asa am stat prea mult, am plecat de acasa toamna si ma intorc iarna  :D

poate trec mai spre seara sa vad daca s-a remediat problema cu aprovizionarea  :)
« Ultima Modificare: 06 Noiembrie, 2007, 04:33:28 p.m. de inda_blue »
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

06 Noiembrie, 2007, 07:39:41 p.m.
Răspuns #290

Just

Fetelor,Fetelor si voi domnilor,pe unde umblati?

Eu ,contrar asteptarilor -speeedy gonzales,m-am molesit complet in urma cafelei si am adormit ,nu pentru mult e drep.Asa ca acum tot somnoroasa ,dar pregatita sa ne vorbim ,printre treburi.

Eu fac un ness,orice ar fi-cine mai doreste ,cine mai pofteste?

Nu stiu cum ,dar m-am trezit din somn cu durere de picior .Am facut intindere cred ,tot in somn.Cine stie pe unde am alergat eu in vise sau poate ma credeam Speedy si prea m-am avantat.

:-[
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

07 Noiembrie, 2007, 01:25:03 p.m.
Răspuns #291

vetiver

O cafeluta aromata, aburind :coffee: intr-o zi cu mult frig...

Si cine imprastie zvonuri cum ca nu ar mai fi rezerve de cafea? Ori nu v-am zis ca de asta chiar nu ne putem plange? Aaaah, ca va e voua usor lene sa o pregatiti :D e cu totul altceva.
Deci spiridusul apare si dispare... unde oare? Sper sa nu-si faca un obicei din asta. Da, inda, de tine zic :P
Noroc cu lacramioara :hug: care ne prepara cate un ness bunbunbun si plin de iubire, asa cum numai ea stie. Garantat, sunt pe-aici sa sorb si eu din el, just_a_tear :)

Mdap, mi-e cam frig, asa ca o sa-mi iau cescuta cu cafea, sa sorb si sa ma ivalui putin cu aroma de lovetime si toanele  ;D (tonurile) toamnei vor capata nuante mai dulci si mai calde ;)

08 Noiembrie, 2007, 09:10:21 a.m.
Răspuns #292

Just

Buna dimineata!

Pregatesc tot tu cafeaua ,dar ramaneti datori. :-\
Maine dimineata am sa ma trezesc intentionat mai tarziu si atunci sigur o voi gasi aburinda.De seara trecuta ma tot gandesc la o cafea si imi era pofta .
Voi pe unde sunteti?E timpul sa parasiti asternuturile ,chiar daca e cald si bine acolo.
Astazi ce faceti?Tot frig e afara?

Sa aveti o zi frumoasa ,o cafea cu iubire si o zi plina de tot ceea ce va toti!
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

08 Noiembrie, 2007, 11:36:13 a.m.
Răspuns #293

alexia

Daca am sarit cafeaua de dimineata, o pot primi acum??  ::) Promit sa nu o rastorn!  :P
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

08 Noiembrie, 2007, 12:50:13 p.m.
Răspuns #294

alexia

Da, nu mai aveti cafea si nici macar nu sunteti prin preajma. Aloooooooo! 'Neata, daca nu v-ati trezit pana acum!! Deci, am 2 variante: ori im fac singura cafeaua, ori merg in alta parte! Hmmm, grea decizie!  ::)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

08 Noiembrie, 2007, 01:21:31 p.m.
Răspuns #295

sunshine

Gata, am adus eu cafea ca am dat destul tarcoale pe aici sa astept binevoitorii....hai alexia , te servesc eu cu una mare si aromata( sa ne ajunga toata ziua ca avem treaba) :peck: :coffee:
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

08 Noiembrie, 2007, 07:39:08 p.m.
Răspuns #296

Semiramis

Global Moderator
am băut la cafea azi,  :coffee: de m-am săturat!!!
dar bună rău...cu mult lapte, la filtru... :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

08 Noiembrie, 2007, 08:21:32 p.m.
Răspuns #297

Just

Am baut si eu de numa.Buna rau!
Vetiver pe unde ne mai esti?Ne-ai lasat cafeneaua in grija?
Vai,o sa consuman toata cafeaua pana vii .Stiu ca sunt bune lichidele ,dar nici chiar in halul in care le bem noi.

Cine se trezeste primul prepara cafeaua maine dimineata?
Poate iar am surpriza ca ma trezesc eu inainte de toti...
Of!

Gata ,acum e tarziu pentru cafea .Mai lasati vreun semn!
Noapte buna !

09 Noiembrie, 2007, 12:24:33 a.m.
Răspuns #298

motanel

Nu ma trezesc primul, cu siguranta. Insa ma culc ultimul asa ca o sa pregatesc eu cafeaua si cand se va trezi lumea va fi, sper, placut surprinsa.Cafea pe alese, ca la case mari. Farfurioarele o sa le insir pe masa, o sa pun servetele si apoi cestile pe ele, in dreapta cestii lingurita, iar in stanga globuletul de ciocolata pentru o dimineata dulce si aromata. Restul depinde de gusturile fiecaruia.
Noapte buna, Lovetime! Si totodata, buna dimineata!
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

09 Noiembrie, 2007, 08:37:18 a.m.
Răspuns #299

inda

Cafea? cineva a facut cafeaua ! Aham... trebuie sa fie lucrul lui motanel, 'pisoii' astia umbla noaptea pe garduri  :D
Si eu care credeam ca azi voi fi harnicuta si o voi pregati, dupa care ma furisez pe usa din spate si dispar  :) Macar sa nu incurc cestile! Sa punem langa cescutele fetelor cate o floricica sa faca zambetul sa le infloreasca pe buze. Baietilor... ar trebui sa le ajunga zambetele de langa celelalte cesti  :D

Buna dimineata, lovetime  :) eram doar in trecere... ca vantul. Ma duc sa viscolesc zapezi
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul