16 Septembrie, 2025, 07:42:07 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 259494 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Martie, 2008, 01:14:51 p.m.
Răspuns #345

Just

Deci sa inteleg ca astazi tot eu pregatesc cafeaua?
:'(
Fie,dar astazi nu mai fac ness ,ci fac Jacobs cu alint aroma ca asa poate poate va adun si pe voi in gradina (ca astazi e soare si 20 de grade).Daca cineva pofteste ceai avem si de menta si de tei in dulapior.L-a pus bine Vetiver pentru voi ,avem si ness si cappucino.

Sa aveti o zi cu soare-n suflet!
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

30 Martie, 2008, 01:28:58 p.m.
Răspuns #346

motanel

De la o cafea zau ca nu m-as da nici eu inapoi, e cea mai buna, mai ales cand e pregatita de altcineva  :P
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

31 Martie, 2008, 09:45:58 a.m.
Răspuns #347

amelie

offf....dupa schimbarea asta de ora as avea nevoie de mai multe cafele ca sa fac fata zilei de azi...si as bea una din ele in gradina lovetime-ului....alaturi de prieteni dragi....dar o fi cineva pe-aci? sau o beau singurica? :P
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

02 Aprilie, 2008, 12:00:49 p.m.
Răspuns #348

Semiramis

Global Moderator
cafeaua pe care am băut-o de dimineaţă era cam tare...bleah.

în schimb am râs de asta:
http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-junior-vrajitor/338319/1

enjoy!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

02 Aprilie, 2008, 12:34:06 p.m.
Răspuns #349

motanel

Pauza, cafea, tigara, e miezul zilei, m-am adapostit aici de ploaia si vantul de afara, as ramane si la o sueta, dar parca e cam pustiu, as depana o amintire, as baga si un banut in tonomatul din colt, daca mi-ar spune gandurile oamenilor, dar nu stie.Asa ca o sa sorb o gura de cafea fierbinte, o sa aleg The Christians-Words, ca  asta fredonez de dimineata, iar pana la sfarsitul cantecului voi fi din nou, plecat, in drum spre nicaieri.Poate cand m-oi intoarce, cineva isi va fi pus gandurile in tonomat, langa celelate viniluri si va fi timp si de o sueta si un pahar de vin.
http://www.youtube.com/watch?v=kPp_0sOZr4E
« Ultima Modificare: 02 Aprilie, 2008, 12:36:52 p.m. de motanel »
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

09 Aprilie, 2008, 06:55:39 p.m.
Răspuns #350

Just

Ne adunam in seara asta la un pahar mic de vin si poate o cafea pentru cei de lucreaza de noapte?Eu sunt aici si pregatesc atmosfera ,poate vine si Vetiver poate vin si altii sa ma ajute.Astazi nu-i mai zi cu soare de stat in gradina .E cerul luminat de fulgere si masa tremura din cand in cand la zgomotul tunetelor. Parca asta seara e vreme de povesti cu prieteni,de-o septica americana sau una romaneasca ,e vreme de stat la umbra lumanarelelor depanand amintiri frumoase .Poate asta seara se va umple cafeneaua .Veni-vor poate oaspeti multi la o cana cu ceai sau cu ce or vrea.
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

16 Aprilie, 2008, 10:07:53 a.m.
Răspuns #351

Just

Buna dimineata,oameni buni!
Mai beti cafea sau v-ati lasat? Eu una am pregatit un ness cat mine de mare pe care nici n-am timp sa-l savurez apoi am plecat ca Speedy Gonzales catre serviciu.

Mai vrea careva?

23 Aprilie, 2008, 10:27:49 p.m.
Răspuns #352

Semiramis

Global Moderator
am băut la cafea în ultimele 24 de ore de m-am săturat. am şi uitat când am dormit ultima dată... :(

27 Aprilie, 2008, 10:46:20 p.m.
Răspuns #353

vetiver

Buna seara, dragii mei!  :)

Stiu ca nu e o ora potrivita pentru a bea cafea, totusi... m-am nimerit prin zona si am zis sa va salut.

Emotia revederii a fost intrecuta de surprizele descoperite asa, la iuteala, cum ar fi faptul ca Iulian gaseste mereu resurse de a infrumuseta si reinnoi acest loc de intalnire al nostru, apoi, ca mereu a fost cate cineva care a preparat un ceai sau o cafea si a iesit cu sufletul sau cald in intampinare celor goniti din urma de treburi sau framantari, ba chiar au trimis si celor absenti un gand de bine...   :) apoi, felicitari Semiramis dar felicitari si tie, Lorelei si multumiri pentru tot ce mi-ati adus odata cu cele scrise de voi!

Ma bucur sa va revad, inda_blue, just_a_tear, motanel, amelie, alexia, Minerva si pe voi, toti ceilalti!
O imbratisare tuturor si cele mai bune ganduri!

Paste fericit!
« Ultima Modificare: 27 Aprilie, 2008, 10:47:51 p.m. de vetiver »

27 Aprilie, 2008, 11:56:32 p.m.
Răspuns #354

Semiramis

Global Moderator
ooo, vetiver,
în cinstea ta voi bea o cafea.  ;)
sper să vii mai des pe aici, cu poveşti noi şi cu gânduri bune.

28 Aprilie, 2008, 08:05:18 a.m.
Răspuns #355

vetiver

Buna dimineata, copiii mosului!  :hug:

Iaca v-am pregatit cafeluta, nessul si ceiutul cu miere, dupa preferinte iar platoul cu felii de cozonac si pasca va asteapta  :)

E inca devreme si zi de sarbatoare... Pentru ca trezirea sa va fie lina, pun alaturi si un cantecel

Mai tarziu, poate ciocnim si cate un ou rosu si un pahar cu vin, in cinstea sarbatorii si a revederii.  :cheers:

:peck: :-h

21 Mai, 2008, 03:54:39 p.m.
Răspuns #356

inda

Atunci :coffee: sa fie, dar sa nu va obisnuiti cu asta !

Vetiver, iarasi ti-ai luat concediu maica? Ai lasat inlocuitor si nu stiu eu? ;) ca ar trebui sa verificam daca n-a expirat autorizatia de functionare, tocmai ne-a spus Joey ce probleme are bietu' Noe din cauza autorizatiilor si n-am vrea, doamne fereste, sa ne inchida cafeneaua !
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

21 Mai, 2008, 07:42:58 p.m.
Răspuns #357

sic

Vizitator
Sa nu te recunosc in hainitele astea movulii, draga Inda! Iti vin tare bine! Sa le porti sanatoasa si sa iti fie de folos, atat tie cat si ... altora ;).
Treceam pe anga cafenea si mi-a lasat gura apa la gandul unui frappuccino cu ciocolata rasa si nucsoara deasupra. In materie de cafea am tot felul de curiozitati din cele mai nastrusnice. Ce zici? Incercam?

21 Mai, 2008, 08:27:03 p.m.
Răspuns #358

inda

Multumesc de urare, deh... oameni milostivi s-au indurat si de hainele mele ca erau din colectia toamna-iarna  ;)

Hai sa vedem ce facem si cu cafeaua aia ! Sa stii ca nu am gasit nucsoara, nu stiu pe unde o fi pus-o Vetiver, crezi ca o putem inlocui cu scortisoara? Eu nu prea ma pricep la specialitati  :( dar tot incropim noi ceva.
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

21 Mai, 2008, 09:41:00 p.m.
Răspuns #359

sic

Vizitator
Hm... scortisoara imi place, am mai baut cafea cu aroma asta. Ok, punem scortisoara azi si ii lasam un biletel lui Vetiver cum ca nu am gasit nucsoara si o rugam sa ne spuna unde o tine. Da' cutia cu fondante stii unde e? Erau intr-o vreme unele cu creme brule, mmmmm, o minunatie! Le-o fi mancat Semiramis pe toate?