04 Noiembrie, 2025, 11:01:45 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288205 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

11 Iunie, 2008, 01:49:13 a.m.
Răspuns #390

Just

Pai bine ,parca vorbeam de nopti lungi !?
Unde-mi sunteti ,fetelor ? Si acum merge cafeaua daca noaptea -i ziua noastra.

Printre antibiotice si boli ,ca mai tot timpul, ma servesc si din tarta cu capsuni pregatita de Sunrise ca miroase de ma-'nebuneste si mai ales ca se potriveste cu un ness frape.

Ps:Doamne ca numai de dulciuri vorbim la cafea ! Incep sa visez ,asta in lumea reala , numai tarte ,inghetate ,prajituri ,torturi ,bomboane cu ciocoloata ,fursecuri .Aiii!
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

11 Iunie, 2008, 05:52:32 a.m.
Răspuns #391

Switty

Tot noi doua pe metereze se pare.. :)
Hai, sa punem de-o cafeluta ca de obicei si sa ne-asternem la una mica, in timp ce veghem somnul confratilor, ce zici? Eu am pus apa la fiert deja..
Neata buna! :police:
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

11 Iunie, 2008, 05:57:56 a.m.
Răspuns #392

Just

Buna dimineata tie si intregului Lovetime!
Eu niciodata nu spun cafelei Nu.Multumesc ca o pregatesti in dimineata asta .
Pun sa ascultam o melodie in timp ce mai bem din cafeluta : Guns'n'roses -Sweet child o' mine .Ma trezeste intotdeauna la viata si se potriveste de minune culorilor rasaritului de astazi.

Eu azi servesc o cafea mai tare ca i-ar s-a dus noaptea fara somn.Spuneam eu la un alt topic de ce.

"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

11 Iunie, 2008, 06:21:46 a.m.
Răspuns #393

Switty

Cu placere. :) Si mie imi place cafeaua mai tare, asa ca numai bine..
Iar muzica e binevenita de asemenea. Da, cred ca stiu de ce n-ai somn.. :angel:

11 Iunie, 2008, 10:58:38 a.m.
Răspuns #394

Semiramis

Global Moderator
bună ziua. cafea la filtru este?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

13 Iunie, 2008, 08:42:09 a.m.
Răspuns #395

Just

Sunt in cafenea deja ,Switty!
Am pregatit si cafelutele si ceaiul ca sa multumim pe toata lumea.Ar merge bine cu niste biscuiti de vanilie ,dar vad ca iar nu mai sunt si pe cuvant ca nu i-am mancat eu . Hehe!Am privit si azi rasaritul ,ca ma intrebai la alt topic .Asa incepi ziua cu zambetul pe buze.

Ps:Nici nu se putea sa alegi ai bine melodia de-nceput de zi!

;)

13 Iunie, 2008, 09:19:30 a.m.
Răspuns #396

Switty

Hei, ma bucur ca esti aici si ca iti place melodia! :)
Si sarut mana de cafeluta! :-* Uite, niste biscuiti cu vanilie pentru tine, ca stiu ca-ti plac..:D Si de ciocolata pentru mine si cine va mai dori.
Vad ca suntem tot singure in cafenea..ei,lasa, ca poate le ajunge aroma celor preparate de tine la nari si ii vor lua urma..:P
Pana una-alta, hai noroc, colega! :)

14 Iunie, 2008, 05:56:25 a.m.
Răspuns #397

Switty

Azi e randul meu, daca nu ma insel, sa pregatesc lichidele..;D
Asadar iata meniul: cafeluta aromata la filtru, ceai verde, de tei si de menta, ness cafe, cafe frappe, cappuccino, latte, ciocolata calda. Am uitat ceva? Ah, da, si biscuitii (avem vanilie, colega :D), piscoturile si inghetata aferenta. Ca deh, daca-i bal, bal sa fie! ;D

15 Iunie, 2008, 05:08:52 p.m.
Răspuns #398

motanel

De vreo jumatate de ora ma tot invart pe aici prin fata cafenelei, afara ploua si bate vantul, as vrea si eu o cafea, aburinda, dreasa cu un whisky irlandez, sau cu nitel rom, uitat in vreo pivnita de pe vremea lui Che Guevara. As savura si o bombomboana cu rom si nuca de cocos. Poftiti de serviti!
   Ia te uita, vechiul tonomat, gasesc si o moneda ratacita cu care sa-l induplec si caut ceva bun pentru cafea .Mda, cred ca asta ar fi... http://www.imeem.com/people/hKPlz7/music/1wg0yhzn/bia_mariana/
   Poate mai apare cineva, la o sueta...
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

15 Iunie, 2008, 05:24:32 p.m.
Răspuns #399

inda

Ah, de cand am asteptat eu o cafea dintr-asta, dar lumea pe aici bea ceaiuri si cafea cu diferite arome (mai putin de whisky irlandez ) si nu cred ca se cuvenea  ca doamnele sa ceara asa ceva. Dar acum daca tot ai facut pentru tine, poate mi-ai turna si mie putintica  :D as avea cel putin scuza ca eram fara pretentii si beam si eu ce se gasea....
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

15 Iunie, 2008, 05:43:15 p.m.
Răspuns #400

motanel

Eh, nu stiu cum e vremea pe la voi, dar aici la mine ploua ca-n "luna lui Marte", asa  ca avem si noi o scuza sa "dregem" cafeaua aia cu ceva. Vorba "ceea:"E vreme de numarat bani si ....", dar bani nu avem, altceva...."N-ai cu cine..."(vorba reclamei), asa ca ... :-["Ne con(tro)versam" si noi  pe aici "prin mansarde" cu o ceasca de cafea "imbogatita", sperand sa nu se prinda nimeni ca e mai "rafinata" cafeaua asta chiar decat "uraniul imbogatit" ;)  :laugh:
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

15 Iunie, 2008, 06:01:51 p.m.
Răspuns #401

inda

Bineinteles ca nimeni nu se va prinde (sau cel putin nu va lasa sa se vada ca s-a prins) si intre timp noi vom fi terminat de savurat "cafeaua" si vom putea spune fara nici un fel de remuscari ca nu faceam decat sa cautam o solutie ca sa putem intoarce timpul sa-i mai vad/vedem odata chipul ( ca de la atatea grade de cofeina se cam vede...dublat)  :D

15 Iunie, 2008, 06:42:56 p.m.
Răspuns #402

motanel

Hac! :-[Eu zic sa fie intr-un ceas bun, cu conditia sa nu fim chiauni dimineata cand, va fi luni, iarba nu va creste, cineva va trebui sa munceasca si...nu in ultimul rand sa se trezeasca de dimineata sa prepare cafeaua, pura, de data asta :P
  Hai noroc!(si as vrea sa nu fie nevoie sa prepar eu cafeaua de dimineata) :angel: 

15 Iunie, 2008, 07:16:27 p.m.
Răspuns #403

inda

Poate ca se indura cineva si nu va trebui sa-ti ispasesti "greselile irlandeze" maine dimineata. Am vazut ca de obicei Switty e matinala si poate va face dimineata mai luminoasa  :)

Eu mereu am o problema cu ziua de luni asa ca refuz sa ma gandesc inca de pe acum la ea! Oricum o sa apara  :(

16 Iunie, 2008, 08:19:09 a.m.
Răspuns #404

Switty

Mda, inda draga, sunt..si multumesc.. :) Iar tu, Miaunel..:P..asa, carevasazica..dai iama la butoiul de whiskey si "dregi" beuturile..tztz..vad ca sunt singura in zona, asa ca voi pregati cafeluta (nealterataaaa..8)), ca lumea se pregateste sa mearga la munca si trebuie sa aiba mintea limpede si productiva.:angel:
Na, c-am zis-o! :P

Buna dimineata! :-*
« Ultima Modificare: 16 Iunie, 2008, 08:25:28 a.m. de Switty »