04 Noiembrie, 2025, 10:56:26 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288199 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

16 Iunie, 2008, 08:36:14 a.m.
Răspuns #405

motanel

:-[Eh, ma "indulcii" si eu nitel la "delicatese" si repede ati sarit pe mine :'(.Avand in vedere faptul ca e luni si e dimineata, pot sa ma transform in "Porcusorul agresiv" si sa zic ca whisky-ul era de acasa? :-\
  Sau pot sa va "indulcesc " cu ceva sa primesc si eu o cafea maaaaare si neagra sa ma dezmeticesc si eu, ca ... e luni, indurati-va de un biet misel care s-a dedat "dulceturi" :angel: ???
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

16 Iunie, 2008, 08:44:18 a.m.
Răspuns #406

inda

Bine ca stiu de unde mi se trage durerea de cap si nu voi da iarasi vina pe nesfarsita zi de luni! Deci cafea? Mai este sau m-am lins pe bot precum motanelul pe mustacioare?
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

16 Iunie, 2008, 08:55:09 a.m.
Răspuns #407

motanel

Bine, bine, o aduc eu de acasa(cafeaua), doar sa nu ma mai certati :-[.Draga inda, whisky-ul a fost bun, si de la urmasi lui Chuchulainn pe deasupra.Capul, ma doare si pe mine, dar eu zic ca e din cauza materialului(romanesc) :angel:Asa ca...o lavazza si la munca.
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

16 Iunie, 2008, 09:13:32 a.m.
Răspuns #408

Switty

Bine, hai, ca te vedem spasit si cu coada-ntre picioare, mai, motanelule..cu conditia ca data viitoare - adica in weekend - sa ne astepti tu pe noi, fetele, cu ceva specialitati de cafea: cu Bailey's, Kahlua, ceva "subtire" ca pentru noi..:angel:
Si uitam incidentul.. :P
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

16 Iunie, 2008, 09:23:47 a.m.
Răspuns #409

motanel

Sarut mana si raman dator :PPromit sa ma revansez cu specialitatile alea :P:Bailey, Sheridan si ce v-o mai fi dorind sufletelul, doar sa iasa buna cafeaua aia.Cat despre dumneavoastra...adevarate "lady". Si cum "obrazul subtire cu cheltuiala se tine...", va mai "mituiesc" si cu niste bomboane cu rum si cocos asa, ca sa fie  rasfatul complet :angel:
  Own you once!
  Delicioasa cafeaua. :P

20 Iunie, 2008, 05:24:21 a.m.
Răspuns #410

Switty

Multumim si noi de bombonele, motanel..ne inveti cu narav, asa ca ai grija..:P Si ce, chiar asa de mult te-au costat? La o adica, poti sa le iei en gros, mai scoti si tu o reducere..ca deh, nu vrem sa te ducem la sapa de lemn..:angel:

Si hmm..iar e randul meu sa fac cafeaua, ceea ce nu ma deranjeaza..insa ar fi fost placut sa am companie in timp ce trebaluiesc la bucatarie..Anyone?..:chef:

P.S. Voi crea si ambianta cu ceva muzica..ahh, buna dimineata, just_a_tear! :hug:
« Ultima Modificare: 20 Iunie, 2008, 05:35:21 a.m. de Switty »
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

20 Iunie, 2008, 02:16:17 p.m.
Răspuns #411

Just

:-[

Am cam intarziat astazi la cafea ,dar m-am lasat prinsa de treburi si numai bine ca s-a racit si cafeaua.Nu-i bai si asa e o caldura insuportabila ,e mai bun un nesscafe frape cu doua ,trei cubui de gheata . Cine mai pofteste ca il pregatesc eu ?

Switty ,sa inteleg ca in fiecare dimineata aproape la ora cinci pregatim cafeaua impreuna si vedem si rasaritul,hm ?Lasa ca asa e fain ne tinem de urat una la alta ,mai stam la povesti ,mancam ceva biscuti si ascultam si muzica poate atragem si alti somnorosi in cafenea.

Plec...
Zi frumoasa!
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

20 Iunie, 2008, 03:19:53 p.m.
Răspuns #412

inda

Un frape ? gheata? oare am auzit bine? dati si la pachet?
Eram doar pe fuga si cu bateriile aproape descarcate, tare bine mi-ar prinde si mie o cafeluta.
Apropos, pana la ce ora stati aici daca veniti de la cinci dimineata? Nu cumva chiuliti o zi intreaga in detrimentul bunului mers al economiei?  :D

20 Iunie, 2008, 03:26:49 p.m.
Răspuns #413

Just

Pregatesc unul special si pentru pachet ,cum nu!? Pun gheata ,crema si un pai ,apoi il ambalam frumusel intr-o cutiuta ca sa nu se verse pe drum si gata-i treaba .Ah ! Si mai avem (desigur pentru oaspetii speciali) biscuiti proaspeti de vanilie sau de cioco ,dupa cum ti-e pofta inimii ca sa-ncarcam bateriile .Ne aprovizioneaza Switty in fiecare dimineata cu bunataturi dulci.

Eu sunt rau sucita ,adica noaptea-i zi si ziua-i aproape noapte ,nici nu mai stiu ,dar e bine sa mai pierdem cateodata notiunea asta de timp -il mai pacalim si noi putin cum putem .

Ma intorc la economie si la hartii .

Ps:Inda ,ia cafeaua si fugi si tu la treburi .Spor!
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

20 Iunie, 2008, 04:22:54 p.m.
Răspuns #414

Semiramis

Global Moderator
mda, dacă se poate aş dori şi eu o cafea. direct în perfuzie.  8)
poate aşa mă mai trezesc şi eu.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

20 Iunie, 2008, 04:26:36 p.m.
Răspuns #415

Just

:-\

Merge si un expresso dublu!?
Eu inca mai am din frappe-ul ala ,dar de la atata caldura s-a topit si gheata .
Macar daca ne-ar amenaja vreun cavaler o piscina in gradina cafenelei ca e vara si parca mai fain merg cafelutele baute in timp ce suntem cu picioarele in apa.

Ehe...

21 Iunie, 2008, 09:50:32 a.m.
Răspuns #416

Paul

Am preparat un ibric de 5 l de cafea macinata columbiana. Avem, pentru pretentiosi frisca, lapte, zahar, la discretie. Pentru cei care prefera espresso, avem pregatita masina de cafea.
Iubesc, deci exist.

21 Iunie, 2008, 10:44:12 a.m.
Răspuns #417

inda

Ia te uita! Bllue la cafenea! S-a intors lumea cu susul in jos, are si el apucaturi omenesti?  Hai sa vedem!
Primesc si eu cafeluta? N-are importanta de care, doar ca mi-as dori sa fie pe farfurioara si o floricica albastra de cicoare sa ma conving ca-i dimineata de vara! Sa vreau sa ma trezesc !

21 Iunie, 2008, 02:54:19 p.m.
Răspuns #418

Just

Primesc si eu o cafeluta ca numai ce am mancat si mi-e asa pofta ?
Voi ce mai faceti ,doamnelor /domnilor?
Si astazi e o calduta teribila de iti vine sa lasi toate treburile ,hartiile ,economiile si sa tot lenevesti .

Mai bea careva cafea ?

21 Iunie, 2008, 03:25:26 p.m.
Răspuns #419

Emma

pai..nu pot să te las să bei singură bunătate de cafea!!! vin şi eu...uite, mi-am pus o ceşcuţă...şi ..stai puţin să aprind şi o candelă cu aromă de "indian massage"...aşa ca să miroasă frumos...poate ni se mai alătură cineva...de dragul aromei măcar... ;D

PS: candela nu degajă căldură pentru că am cumpărat una "ice"  :P , aşa că draga mea, nu-ti face probleme, nu va fi mai cald decât era...
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)