04 Noiembrie, 2025, 10:56:26 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288197 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

21 Iunie, 2008, 03:39:50 p.m.
Răspuns #420

Just

Foarte fain ca am companie ,nu se cadea sa beau singura cafeaua .
Vai ! ferice de tine ca te-ai scapat de sesiune cand unii nici macar nu au inceput. Acum parca te si vad cum iti arunci hartiile si bei cafeaua linistita fara stress plus eu cred ca ai si uitat ca trebuia sa cumparam impreuna vreo nota doua.

Ah! macar are loc si laptopul asta pe birou .
:coffee: :peck:
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

21 Iunie, 2008, 08:44:41 p.m.
Răspuns #421

Switty

Buna, fetelor  :)..m-am infiripat si eu pe-aici la o cafeluta, caci resursele mele s-au epuizat, trebuie sa ies la cumparaturi. Ah, vad ca Bllue e "autorul" astazi - multumim, multumim.. :)
Draga just_a_tear, sa stii ca subscriu la ideea cu piscina ;), insa cred ca va trebui sa angajam pe cineva sa puna ideea in practica, deoarece colegii nostri sunt ocupati, se pare.. :P Hmm..imi imaginez deja cum ar fi..soare, cald, apa cristalina, un cafe frappe..si noi, la o tacla.. :angel:
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

24 Iunie, 2008, 05:12:22 a.m.
Răspuns #422

Just

Buna dimineata ,Lovetime !
Cafeaua e cu aroma de iubire in dimineata asta . Eu am sa o servesc in gradinita pentru ca nu vreau sa ratez rasaritul soarelui ,iar daca vreti sa mi v-alaturati avem scaune suficiente si pe langa biscuiti deliciori de vanilie .

Sa aveti o zi plina de zambete!
:)
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

24 Iunie, 2008, 05:35:27 a.m.
Răspuns #423

Switty

Buna dimineata tuturor si tie asemenea, Just!  :)
Mmmm..am mirosit eu bine a cafeluta proaspat rasnita si pregatita cu drag - multumim.. :-*
Voi privi rasaritul cu tine, intinsa lejer pe sezlong, ascultand cum se strecoara o noua zi printre faldurile noptii..ce spui de putina muzica? Ia sa vedem ce gasim..
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

24 Iunie, 2008, 11:00:33 a.m.
Răspuns #424

Minerva

Buna dimineata! :coffee: yam yam! mi-a gadilat placut narile aroma cafelutei. Am venit ca somnambulicii pana aici (sau poate ca c3po ca tot suntem cam robotizati)
Vad ca si azi miroase a soare mult si caldura... parca n-as mai pleca din gradina... si pasare... Brrrrr...era sa atipesc iar :angel:. Mai bine mai iau o cafea. Zi frumoasa tuturor!

24 Iunie, 2008, 11:28:20 a.m.
Răspuns #425

inda

Ia uite cine a venit sa traga cu ochiul (sub pretextul cafelutei  :D ) sa vada cum e pe la cafenea. Io cred ca intentioneaza sa redecoreze pe la han si vrea sa vada cine mai este pe aici ca sa faca sa fie totul chiar pe placul celor ce-i vor trece pragul. Stie ea Hangita ce stie, mereu s-a adunat lumea in jurul ei ! Oare pentru ea sa fi inflorit muscatele de pe terasa?
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

24 Iunie, 2008, 12:03:36 p.m.
Răspuns #426

Minerva

As trage eu cu ochiul Induta dar intai si intai trebuie sa-l deschid. Cat despre redecorat... pacatele mele de o luna tot renovez si n-am terminat (nu-mi mai trebuie cel putin 5 ani schimbari :laugh:)
Cafeaua e prima zi cand trebuia sa o fac singura dupa 2 anotimpuri asa ca recunosc am venit ca poate poate... ;D

24 Iunie, 2008, 01:25:24 p.m.
Răspuns #427

inda

:coffee: cafeaua ta, Zeita !
Sper ca nu s-a racit ca initial luasem berea sa ti-o aduc si mi-am amintit pe drum ca voiai sa te trezesti nu sa te racoresti!

Deci ai redecorat, de-abia astept sa vin sa gasesc ceva de comentat  :D

24 Iunie, 2008, 02:01:48 p.m.
Răspuns #428

Minerva

Saru'mana, Sefa Induta!
Uite piesa alba -de rezistenta- a dormitorului. Ce ziceai? Carcotesti?

24 Iunie, 2008, 02:15:02 p.m.
Răspuns #429

inda

Waaauu... gata, no coment, daca mi-ar fi pregatit si mie cineva asa un dormitor... stelute, lumina si blanita... eram la fel de "cumintica" precum rasfatata ta!

24 Iunie, 2008, 02:20:19 p.m.
Răspuns #430

Minerva

Dormitorul e pregatit. Ce zici? :D
Dar tu faci cafeluta ;)
Revin cu precizarea: piesa de rezistenta e covorasul patruped :) (sa nu le incurci cumva)
« Ultima Modificare: 24 Iunie, 2008, 03:21:13 p.m. de Minerva »

24 Iunie, 2008, 10:49:34 p.m.
Răspuns #431

Semiramis

Global Moderator
se lasă cu invitaţii la cafea în dormitor??? hmmm...suspect. curat suspect!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

27 Iunie, 2008, 08:18:44 p.m.
Răspuns #432

Minerva

Apai eu si Induta... mereu suspecte.
Acum insa nu stiu de ma mai iubeste... Niciurma de cafea calda :'(

27 Iunie, 2008, 08:19:50 p.m.
Răspuns #433

Semiramis

Global Moderator
pai dacă vii din an în paşti...ce cafea vrei? ha?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

27 Iunie, 2008, 08:53:25 p.m.
Răspuns #434

Minerva

Turceasca? Irish? Ce aveti din astea 2 (n-am pretentiiiiiii)