04 Noiembrie, 2025, 10:57:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288202 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

20 Iulie, 2008, 12:46:11 p.m.
Răspuns #450

valentina

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,ce aromata este ...are gust de amelie,faci cafea buna.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

21 Iulie, 2008, 06:20:50 a.m.
Răspuns #451

Switty

Pai, cum sa nu ti se faca pofta de "una mica", atunci cand esti servit cu "dedicatii" cafeinizate ca cele ale lui motanel si ameliei?  :P Multumim, multumim! Ce bine prinde sa gasesti din cand in cand cafeluta aburinda.. ;)
'neata celor care s-au trezit deja, vise placute celor ce mai dorm inca..si o zi buna tuturor, fara deosebire de orar!  :)
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

27 Iulie, 2008, 10:12:25 a.m.
Răspuns #452

Switty

Si tot eu, cu adictia mea.. :coffee:..e destula si pentru altii ce doresc sa o savureze..duminica insorita tuturor  :)

27 Iulie, 2008, 11:37:36 a.m.
Răspuns #453

Lorelei

Si eu sunt cu o cana mare cu cafea in fata, viata pare traibila cand ai in fata o cana mare de lapte cu cafea.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

27 Iulie, 2008, 11:40:03 a.m.
Răspuns #454

motanel

O "Irish " se poate?Daca da, vreau si eu, daca nu , o sa astept pana mai tarziu cand o sa apara cheflii din noaptea trecuta sa se dreaga. :angel:
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

27 Iulie, 2008, 11:41:08 a.m.
Răspuns #455

Just

Eu ,din pacate ,trec de partea alor cu ceaiuri.
Si de-ati stii voi ce mult imi placea mie cafeaua si cat ma tenteaza ea zi de zi ...
DAAAR ,se putea si mai rau !

:-\
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

27 Iulie, 2008, 11:54:11 a.m.
Răspuns #456

Switty

Ma bucur sa te revad, just draga  :-*..sper ca totul e bine cu tine..avem si ceaiuri, e in regula, stim ca nu toata lumea e cu cafeaua in vene ca unii.. :P..iar daca acum trebuie sa te abtii..sau sa te lasi..eu stiu cat iti place sa o sorbi dimineata, pe racoare, insa gata, nu mai zic, sa nu-ti fac pofta.. :-X
E posibil sa mai avem un strop-doi de Irish whiskey, motanel..eu o servesc cu Bailey's pe-a mea..iar Lorelei cu lapte..combinatii de "n" luate cate "k".. :)
Hai, noroc!
« Ultima Modificare: 27 Iulie, 2008, 11:55:55 a.m. de Switty »

30 Iulie, 2008, 06:55:37 a.m.
Răspuns #457

Just

Buna dimineata!

"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

30 Iulie, 2008, 10:05:40 a.m.
Răspuns #458

charlie

Asta e mai frumoasa  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

30 Iulie, 2008, 10:19:04 a.m.
Răspuns #459

Just

Bine ,atunci a mea o pastrez pentru mine ca e mai amuzanta si mai delicioasa . Punct .
:'(

30 Iulie, 2008, 10:23:39 a.m.
Răspuns #460

charlie

Hai nu plange acum, ca te vede Escu si se ia de noi.  :laugh:

Oricum, interesanta maimutica.  ::)
You believe but what you see
You receive but what you give

30 Iulie, 2008, 06:49:01 p.m.
Răspuns #461

lumycriss

Vizitator
eu nu beau cafea de obicei, asa ca va fac voua cadou cafelutele din clipul urmator...  :-*
dar daca stau sa ma gandesc mai bine, la cat de dragute sunt, banuiesc ca sunt si gustoase!  :-\ n-ar fi exclus sa ma apuc in curand de "sportul" asta!  :laugh:

http://www.metacafe.com/watch/88475/coffee_art/

02 August, 2008, 03:51:04 p.m.
Răspuns #462

motanel

Hello!
Si ecoul: Hellloooo!
Anybody home?
Si ecoul:anybody hooome?
N-a mai calcat nimeni pe aici in ultimele zile.S-o mai gasi vreo cafea, fie ea si instant  sau un ice coffe si pentru mine?Se pare ca nu. O fi plecat chiar toata lumea in weekend sau in concediu?Okay, am sa improvizez pe aici niscaiva cafelute ca poate totusi cineva s-o indura sa treaca pragul daca nu la cafeaua neagra macar la un frappe sau un  cocktail sau macar  la un ceai rece. Daca nu acum poate mai tarziu macar la o sueta, in umbra si racoarea cafenelei.
Cafeaua si specialitatile sunt pregatite, sa vedem clientii.
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

03 August, 2008, 12:21:16 a.m.
Răspuns #463

Switty

Helloooo..si nici macar ecoul nu mai raspunde.. :P
Oricum, desi mai tarziu, mai bine decat deloc..o sa inhat un frappe - multumim producatorului.. :)
Si poate mai vine lumea, chiar si la un ceai, ca uite, il fac eu..fierbinte, parfumat, de tei pentru cei ce nu pot adormi usor sau verde, pentru cei ce-si doresc antioxidanti .. ;)
Weekend placut tuturor colegilor! Cheers! :coffee:

03 August, 2008, 12:33:29 a.m.
Răspuns #464

motanel

Mda, ar merge un ceai avand in vedere ca am depasit limita de cafele azi . Un ceai aromat de tei, asa fierbinte si cu nitel rom eventual.  :P Multumiri produca....Multumiri si atat ca suna urat si interpretabil si iar cad in gura domnitelor :-[.
Mda, cred ca un ceai calmant ar fi bun ca incep sa aberez.Promit sa fac cafeaua dimineata inainte de a pleca. O noapte frumoasa tuturor. Sarut mana pentru ceai Switty!