04 Noiembrie, 2025, 08:26:15 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288143 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Octombrie, 2007, 10:41:42 p.m.
Răspuns #150

inda

Este cu induta ei  ;) căreia îi vorbeşte atât de frumos despre mare, despre oameni, despre vise...încât pe moment tac şi ascult...Am încercat un sentiment de invidie la început, dar...brusc mi-am amintit: "inima Minervei e atât de mare şi plină de înţelepciune încât...ne poate împărţi din mărinimia, frumuseţea şi dragostea ei la toţi cu aceeiaşi dăruire...".

Intr-un mod cu totul egoist, pentru o clipa m-am bucurat ca am starnit invidie, dar doar pentru o clipa, pentru ca Lady are dreptate, inima Minervei este atat de mare incat poate cuprinde ceata si frunze si vant deopotriva!

Iti multumesc Vetiver pentru locul de onoare, dar socot ca nu-l merit si nici nu-mi place sa fiu in centrul atentiei, asa ca voi ramane aici in coltisor, tragand alene din tigara si privind fumul ce se prelinge peste degete ca o mangaiere. Stii, cafeaua ta are ceva ce ma face sa arunc mereu priviri pe furis catre usa, ca si cum ar trebui sa mai apara cineva!
Tu nu ai senzatia asta?
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

25 Octombrie, 2007, 11:47:42 p.m.
Răspuns #151

vetiver

Stii Inda, de fapt 'lovetime' se reflecta in aroma acestei cafele, adica doar de voi depinde cum este, uneori mai trista, alteori pusa pe glume si sporovaiala, alteori critica si rezervata, alteori tacuta. In orice caz, pentru mine, inca e plina de mistere si da... ma astept sa apara si alte esente care s-o parfumeze sau sa-i de-a gustul, dupa firea si starea lor. :)

Iti poti alege orice loc doresti, mi-am dat seama ca o sa crezi ca vreau sa te expun dar nu, alta era intentia.
Invitata de onoare inseamna pentru mine ca esti asteptata si binevenita oricand si am motivele mele sa spun ca meriti asta. Nu as fi vrea sa te simti stinghera sau sa crezi ca poti deranja pe cineva.

Unele mesaje au darul de a trece pe langa mine fara sa le prind sensul. Ma gandesc ca poate nici nu-mi sunt adresate sau poate e doar un joc...?  :-\

26 Octombrie, 2007, 12:13:55 a.m.
Răspuns #152

inda

Am inteles, stai linistita, voiam doar sa spun ca-mi place in coltisorul asta. Poate pentru ca lumanarea de pe masa aceasta e albastra ?!

26 Octombrie, 2007, 09:17:20 a.m.
Răspuns #153

Semiramis

Global Moderator
eu mă bucur că e vineri. azi îmi fac un ceai.  ;)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

26 Octombrie, 2007, 11:00:13 a.m.
Răspuns #154

Lady Allia

Acum dincolo de gluma: domnita Allia nu ma lauda atat ca musai trebuie sa fac fata exigentelor si zau nu ma mai tin batranetile.

:) :D :)...hehe, lasa nu o lua in tragic! Priveste partea buna a lucrurilor...ti-am inseninat batranetile si ti-am dat de lucru in anii urmatori  ;D! Macar nu imbatranesti singura si stai la gura sobei depanand povesti pentru alti copii ca si mine  :P!

26 Octombrie, 2007, 11:05:15 a.m.
Răspuns #155

Lady Allia

:) Acum ma simt depasita. Ce ma fac? Si cum sa explic faptul ca pot vizualiza toate imaginile splendid create de Lady Allia, Minerva, Lorelei, Semiramis, inda_blue, Pensees, orhideea albastra... ca sa pomenesc doar ce am citit de curand, dar spre ciuda mea, nu pot sa fiu nici pe departe atat de creativa ca si voi? :(
Rog sa-mi fie iertata stangacia...

Draga mea...cum poti sa spui asa ceva?
Daca nu erai tu nu se nastea aceasta cafenea cu aroma de fiecare... ;)!
Tu ai creat-o cu un scop minunat, iar noi o privim fiecare altfel...depinde de cum o percepem, de cum o simtim..., dar sunt convinsa ca cel mai frumos o simti tu...cea care i-ai dat viata  :)!
Creativa?...Ia inchide putin ochii, viseaza si ai sa vezi cum are sa iti curga cuvintele din suflet...Nu le vei mai putea opri  ;D!
Eu cred ca esti absolut minunata si ai multe si frumoase lucruri de spus. Va mai trece un pic si dupa ce ai sa te obisnuiesti cu noi ai sa vezi ca nu e atat de greu sa iti deschizi sufletul  ;).

26 Octombrie, 2007, 11:14:10 a.m.
Răspuns #156

Lady Allia

Intr-un mod cu totul egoist, pentru o clipa m-am bucurat ca am starnit invidie, dar doar pentru o clipa, pentru ca Lady are dreptate, inima Minervei este atat de mare incat poate cuprinde ceata si frunze si vant deopotriva!

Pentru o clipa induta mea?  :)
Nu stiu daca ti-am spus vreodata, dar invidia calda si oarecum altfel decat e invidia...pe care o simt fata de tine e in fiecare clipa  :).
Cine nu e oare invidios pe tine?
Esti creativa, scrii absolut superb, creezi tablouri din cuvinte si le dai aripi...esti spontana, inteligenta si sunt convinsa ca si frumoasa. Daca sufletul ti-e frumos...asa cum fiecare l-am perceput si tu esti frumoasa Micuta Zeita  ;).
Bucura-te draga mea in fiecare clipa pentru ca multi suntem invidiosi pe tine ca ne-ai furat Hangita...care acum nu are timp decat sa iti formeze tie aripile... :) :-* :-* :)!
Dar...stii ca te va lasa si pe tine sa zbori, nu? Pentru mine a fost extrem de dureros cand m-a "aruncat in vant" ca sa invat prima falfaire de aripi singura... :(. Credeam ca ma va tine langa ea mereu... Ma tine, dar m-a lasat sa "cresc" singura. M-a gasit candva, micuta, singura, abatuta, plansa, singura...m-a luat in inima ei, m-a oblojit, m-a ingrijit, mi-a aratat ca dincolo de lacrimi e zambet..., mi-a daruit doua aripi, mi-a spus cum sa le folosesc, mi-a aratat, mi-a dat povesti de drum greu si lung si apoi...zbiiirrr...m-a lasat sa zbor! Inca e langa mine...stiu  ;D, dar acum are incredere ca pot si singura!
Eu...sunt invidioasa de drag de tine induta mea  :-*!

26 Octombrie, 2007, 01:59:01 p.m.
Răspuns #157

inda

Pentru o clipa m-am bucurat de invidie, de zambetul ei ma bucur in restul clipelor  :) E adevarat, ea a fost prima care a sesizat ca am o problema cu ingerul si a hotarat ca zeii imi vor fi mai aproape decat toti ingerii la un loc. Apoi, poate intr-un imbold ca acela pe care-l ai cand aduni pisoii abandonati pe strada, m-a luat pe insula ei. Urmarea...s-a vazut!
Ufff... Lady, daca spui astfel de cuvinte despre mine o sa-mi creezi mari probleme. Lumea ar putea sa le creada iar eu sa ii dezamagesc in fiecare zi  :( Iti multumesc. Poate pentru ca vedem mai bine cu sufletul decat cu ochii, tu poti sa ma vezi asa !

26 Octombrie, 2007, 02:08:22 p.m.
Răspuns #158

Minerva

Domnita Allia, din punctul tau de vedere ai dreptate si totusi... nu-i adevarat ce spui. Sunt atenta la ce scrie fiecare nou venit si daca realizez ca are ceva de spus sau o personalitate aparte il incurajez sa ramana, il fac sa se simta bine, sa prinda aripi cum spui.
Pe de alta parte nu cu toti am un schimb de mesaje regulat sau macar dincolo de acest spatiu. Ii admir, le respect parerile si cam atat.
Sunt persoane aici care-mi sunt mai apropiate decat tine desi ai un suflet cald. Cu Inda, si nu numai, chiar fug sa discut, sa ma intep de cate ori imi permite timpul. Si cu tine imi face placere dar nu in acelasi mod.
Desi dragut scris topicul tau m-a agasat intr-o oarecare masura. Te-am ajutat sa te simti bine la inceput, ti-am fost si iti sunt prietena cum simt eu. Faptul ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda uneori nu-ti da dreptul sa spui ca imi abandonez prietenii. Sper ca nu ai intentionat a afirma asta... macar de drag de induta :) (care nu stie ce o asteapta :D )
Uff, buna cafea dar tareee. M-a facut cam nervricoasa :laugh: Gazda noastra a pus sigur doza dubla de cafea. Tocmai azi cand e vineri si una lume (nu zic care) a avut si liber la somn :D
« Ultima Modificare: 26 Octombrie, 2007, 03:03:22 p.m. de Minerva »

26 Octombrie, 2007, 03:39:26 p.m.
Răspuns #159

Lady Allia

Draga Minerva... daca ar fi sa scriu mesajul precedent asa cum poate ar trebui el scris...as umple pagini intregi  :).
Este normal si omeneste sa nu poti sta de vorba sau schimba regulat vorbe cu fiecare nou intrat... Cine ar putea-o face? Poate am vrea, dar bineinteles nu ne permite timpul  ;) si problemele pe care toti, dar absolut toti le avem in viata reala.
Fiecare dintre noi...alegem oarecum cu cine sa vorbim...cernem in sita noastra persoanele si raman cei pe care ii simtim oarecum ca se muleaza pe sufletul nostru, pe felul nostru de a fi.
Raman cei cu care ne place sa schimbam opinii, cei cu care sa ne "intepam" cum spui tu de dragul unei conversatii bune, sau alte ori haioase... :), raman cei ... care simtim noi ca vrem sa ramana. Uneori se mai adauga altii si altii...

"Desi dragut scris topicul tau m-a agasat intr-o oarecare masura. Te-am ajutat sa te simti bine la inceput, ti-am fost si iti sunt prietena cum simt eu. Faptul ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda uneori nu-ti da dreptul sa spui ca imi abandonez prietenii. Sper ca nu ai intentionat a afirma asta..."

:) Bineinteles ca nu asta am vrut sa se inteleaga...ci din contra! Am spus ca ne lasi sa zburam singuri, ca ne desprinzi de tine dupa ce "ne cresti mari", dar...nu am spus nici o clipa ca pleci sau ne dai uitarii. " Credeam ca ma va tine langa ea mereu... Ma tine, dar m-a lasat sa "cresc" singura." Asa am spus, nu? ;)
Iubita prietena...citeste din nou topicul si ai sa vezi ca defapt e mai adanc decat pare..., iar daca tot la fel vei intelege imi pare nespus de rau  :'(...NU A VRUT SA AGASEZE..., a vrut sa arate ca prietenii adevarati exista si cand nu sunt langa noi mereu. Prietenii adevarati sunt cei care ne ajuta si apoi au incredere in noi! Prietenii adevarati stiu ca putem si singuri, dar sunt mereu in preajma noastra! Asta am vrut sa spun!  :)
Lungimea de unda... :D...nici nu trebuie sa existe mereu  ;D! Ar fi...monoton si eu una sigur m-as plictisi  ;). Schimbarea de atmosfera face bine chiar si unei prietenii, chiar daca pe moment nu asa pare  :angel:!

"Sunt persoane aici care-mi sunt mai apropiate decat tine desi ai un suflet cald."

:-* stiu...am stiut intotdeauna, dar nu m-am plans niciodata si nici nu am sa ma plang. Imi ajunge bucatica din suflet pe care mi-ai daruit-o si mana prieteneasca pe care mi-ai intins-o!  :-*

Te rog inca o data a ma ierta Minerva...daca te-am suparat...categoric neintelegerea a stat in modul meu de a ma exprima.

26 Octombrie, 2007, 03:42:51 p.m.
Răspuns #160

vetiver

Hello! Ma bucur sa va vad dragele mele si dragii mei.  :-* Hmm, chiar asa, Charlie, tu ce mai faci? Nu mai spui nimic... Dar tu Escu, esti bine? Dar sanchi?  ;) Dar ceilalti?
Eu tocmai mi-am preparat al doilea ibric cu cafea, sorb din ea si sorb si din cuvintele voastre  :)

Lady, e asa cum spui, daca as inchide ochii si m-as lasa in voia imaginatiei, poate sufletul ar scoate la iveala si m-ar ajuta sa redau in cuvinte ceea ce simte. Dar... pentru ca mereu trebuie sa fie cate un "dar"  :) parca mi-e teama sa las deoparte catusi de putin controlul/ratiunea... nu stiu de ce  ;D, si atunci, chiar cand am nevoie cel mai mult sa transmit din starile mele, nu pot sau nu stiu. :(
Daca aveti rabdare cu mine, asta e tot ce conteaza. Pana la urma sper sa invat de la voi tot ceea ce sunteti dispusi sa ma invatati.

Sunt pe-aici, in caz ca...  :D

26 Octombrie, 2007, 03:44:28 p.m.
Răspuns #161

Escu

Global Moderator

Mai încolo la o altă masă...e Escu! Pe el îl ştiu oricum  ;D. E...singur. Oarecm trist, oarecum îngândurat...el mereu parcă vrea să ducă în spate toate grijile şi problemele. Uneori din cauza asta uită să fie diplomat...devine agasant, dar...are el ceva care parcă sparge gheaţa. Îi zâmbesc şi el se face că se încruntă  :laugh:, dar eu ştiu că defapt e tot un zâmbet! Am să mă aşez la masa lui într-o zi când afară va ploua şi poate vom avea nevoie de umbrele de soare...

Fiecare isi picteaza tabloul cum il vrea. In ceea ce priveste tabloul meu va asigur ca majoritatea aveti cate o copie falsa. Singuratate? Departe culoarea aceasta in tabloul adevarat. Cand vei invata sa pictezi mai aproape de adevar poate atunci am sa te poftesc sa stai la masa mea. Pana atunci multe panze vei mai strica. Numai bine.
Ma inclin
Let's put a smile on that face!

26 Octombrie, 2007, 03:49:00 p.m.
Răspuns #162

inda

Vetiveeeerr, unde esti cand avem nevoie de tine? ;)

Ia spune-ne de unde luam si noi o cafea 'imbunatatita' ca a dat weekendul peste noi ca zapada peste cei de la drumuri, mereu pe nepregatite  :D
Dupa o saptamana intreaga de muncit, e greu sa se mai inteleaga om cu persoana, asa ca e mai bine sa ne turnam in cafea cateva 'grade' de ceva sa ni se relaxeze mintea :stars: si sa "ne avem ca frati"

26 Octombrie, 2007, 03:52:48 p.m.
Răspuns #163

Semiramis

Global Moderator
încă mai linciuresc a mea cafea de dimineaţă.
tot mi-e somn, azi noapte am fost la dans... :bounce:
discuţii aici, le-am pierdut şirul.
mă duc să bag o ţigărică, d-alea slabe de-ale mele, de nu mai fumează nimeni de la mine  :D.
în rest, ne mai auzim.
minerva, ce faci?
au revoir!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

26 Octombrie, 2007, 03:59:03 p.m.
Răspuns #164

inda

mă duc să bag o ţigărică, d-alea slabe de-ale mele, de nu mai fumează nimeni de la mine  :D.

oare daca mi-as aprinde doua deodata? pot sa incerc? sa ma servesc?  :D nu de alta, dar...daca expira?