05 Noiembrie, 2025, 02:38:24 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cafea cu aroma de... lovetime :)  (Citit de 288344 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Noiembrie, 2007, 07:34:36 p.m.
Răspuns #270

Lorelei

Hai ca m-a dat gata! Acum dilema: I-l scriu pe servetel? Sau i-l spun pur si simplu?  :laugh: :laugh: (astea dileme existentiale!) Dar... m-am scos! Mi-a cerut numarul de tel! Ma simt adolescenta!  :laugh: :laugh:
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

03 Noiembrie, 2007, 07:36:55 p.m.
Răspuns #271

motanel

:) A fost eleganta, mi-a scris numarul pe servetel cu o finete si discretie incredibila. Pun servetelul in buzunar, salut pe toata lumea ( nu pot sa nu observ ce discutii aprinse se poarta la ora asta! Poate e mai bine asa, ca nu insista nimeni sa mai raman) si fac pasi spre usa. Pe curand, Lovetime!  :-*
« Ultima Modificare: 03 Noiembrie, 2007, 07:38:40 p.m. de motanel »
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

04 Noiembrie, 2007, 03:23:17 p.m.
Răspuns #272

Sonrisa

Am pregatit cafeaua. :coffee: Deschid fereastra ca aroma ei sa-si ia zborul. Cine stie, poate suna vecinul la usa si ma roaga sa-l invit la o cafea. :laugh:
Of, tot visatoare am ramas! Ar trebui sa nu ma mai uit la reclamele astea tv, imi dau tot felul de idei. :confused:

04 Noiembrie, 2007, 05:21:02 p.m.
Răspuns #273

Escu

Global Moderator
de fiecare data cand luati cate o gura de cafea...gresiti etajul...sti voi...reclama :P
Let's put a smile on that face!

04 Noiembrie, 2007, 05:25:05 p.m.
Răspuns #274

vetiver

:) uite ca aroma asta de lovetime ne-a atras pe mine si pe Escu, deocamdata  :laugh: dar tu, soledad, continua sa prepari cafeaua dupa secretul tau si cine stie cine poate aparea la usa sau in calea ta... 8)

04 Noiembrie, 2007, 06:00:12 p.m.
Răspuns #275

Sonrisa

:( Terminai de bauta toata cesca de cafea si vecinul - nimic. Slabe sperante! De acu incolo nu mai deschid fereastra, ca se raceste degeaba in casa si atat. Nu e buna metoda!
Si sa trag si zavorul la usa, sa nu intre vreun musafir nepoftit. :laugh:
Voi continua sa-mi savurez cafeaua cu aroma de "lovetime"  ;)

04 Noiembrie, 2007, 07:50:27 p.m.
Răspuns #276

George Ene

Cafeaua cu aromă de LoveTime e cea mai bună cafea de pe planetă, vă asigur. Ce parfum, ce dulceaţă suavă dar şi penetrantă totodată! Face înconjurul Terrei! Am văzut oameni simpli precum şi fermieri, culegători de fructe (chiar şi de cafea), medici, dar şi aviatori şi marinari, până şi oameni de stat întrebându-se de unde vine această aromă… Eu ştiam, dar nu le-am spus. I-am lăsat să se delecteze, să viseze – pentru că aroma cefelei de LoveTime predispune la visare… Să aibă cafeaua cu aromă de LoveTime niscai secrete? Cred şi eu. Secretele pregătirii acestei cafele nemaipomenite le ştiu numai Semiuţa, Alexuţa, dona Lorelei (adolescentina), Desdemona, Pokemon, Lady Allia, Inda_Blue, Vetiver, Zantiala şi celelalte fete admirabile, când în preajmă-le se află Escu („şoricelul” cu subtilităţile lui şic, „aruncate într-o doară”), care ştie foarte bine reţeta, dar o păstrează la loc sigur.
…Vă duc dorul, dragilor, indiferent unde mă aflu – tocmai datorită acestei arome inconfundabile. Bine zis: „Cafea cu aromă de LoveTime”! Felicitări pentru tot ceea ce faceţi! Daţi-i înainte, că e frumos şi antrenant!
« Ultima Modificare: 04 Noiembrie, 2007, 08:35:19 p.m. de GeoSteph »
E cantu dinoscitur avis

05 Noiembrie, 2007, 10:30:53 a.m.
Răspuns #277

Semiramis

Global Moderator
cam leneşi luni de dimineţă...fără chef sau doar fără chef?  :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

05 Noiembrie, 2007, 06:24:59 p.m.
Răspuns #278

Sonrisa

Cheful vine .... pana la urma. :) Acu sunt tare in forma.
Ma duc sa pun iarasi de cafea, deschid din nou fereastra, poate a ajuns si vecinul de la serviciu. :P
O seara buna tuturor!  :)

06 Noiembrie, 2007, 08:13:36 a.m.
Răspuns #279

inda

cafeaua mea, cafeaua mea, doamne dor mi-a fost de ea  :D

s-a schimbat orarul de cand n-am mai fost pe-aici sau nu se mai bea dimineata?
feteleeee..... unde sunteti? ca trebuie sa fug. imi incalzesc doar putin degetelele de cana si plec sa muncesc (adica sa ma prefac da tot aia e  :D)
zi insorita tuturor !
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

06 Noiembrie, 2007, 08:58:47 a.m.
Răspuns #280

charlie

s-a schimbat orarul de cand n-am mai fost pe-aici sau nu se mai bea dimineata?

Nu s-a schimbat, dar nu avem cafea.

feteleeee..... unde sunteti?

Nu stiu unde sunt fetele.  ;D

imi incalzesc doar putin degetelele de cana si plec sa muncesc (adica sa ma prefac da tot aia e  :D)

Of... mai si recunosti.  ;)

zi insorita tuturor !

Daca e la fel ca ieri....  :-\
You believe but what you see
You receive but what you give

06 Noiembrie, 2007, 09:21:14 a.m.
Răspuns #281

Lorelei

Buna dimineata. Eu mi-am luat deja cafea. Nu stiu inca daca e cazul sa injectez in vena, poate mai tarziu cand o sa simt ca nu mai pot. Deocamdata o savurez din cana.  ::)
Zi frumoasa tuturor!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

06 Noiembrie, 2007, 09:30:09 a.m.
Răspuns #282

Just

Buna dimineata !
Eu cum am deschis ochii m-am dus in bucatarie sa fac cafelele.Dar abia pot sa scriu pentru ca metoda cana nu este la fel de rapida ca metoda vena.Asa ca pana "trag" din cana dureaza sa apara efectul ,dar am sa revin cu viteza lui Speedy Gonzales-garantat.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

06 Noiembrie, 2007, 09:53:51 a.m.
Răspuns #283

charlie

Asa ca pana "trag" din cana dureaza sa apara efectul ,dar am sa revin cu viteza lui Speedy Gonzales-garantat.

Ghici cine-i  :D

You believe but what you see
You receive but what you give

06 Noiembrie, 2007, 10:24:30 a.m.
Răspuns #284

Escu

Global Moderator
neatza va zic si eu...chiar daca nu beau cafea.
Let's put a smile on that face!