Citesc...randuri, vad cine'i online, vad cine ce mai abereaza. Unii posteaza pueril, atlii stramba din nas. Altii ignora, eu doar citesc. Stau si ma intreb ce s-a intamplat cu calitatea oamenilor? Useri noi, useri vechi, parca situatia se impute. Incep sa imi schimb parerea...Ba nu...mint...mi-am schimbat-o de mult. Sunt si schimbari frumoase, dar putine. Cine zicea ca pe lovetime, trebuie sa fie doar lapte si miere? O sa dam in diverse boli, d'aia e si necesitatea asta de "imputiciune". Mai trebuie curatate borcanele din cand in cand.
Cu winamp-ul in surdina, aud "...esti doar un intelectual corcit....luate'ar poponarii....." trag aer in piept si zic..."parazitii - un altfel de cultura".
Revin la forum...mesaje pe private...alte texte parca imi scriu copii de 12 ani, pana si aia pun intrebari inteligente. In fine..ideea e ca fiecare isi merita soarta, dar am obosit sa va citesc, pe unii dintre voi, asa ca pana nu produceti ceva inteligent pentru voi in primul rand...ma duc sa-mi desfac o bere.
Cine mai gandeste ca mine...sa scrie dupa mine, cine are de comentat...sa o faca...si asa nu pun la suflet tampeniile.
Hai noroc.