05 Noiembrie, 2025, 09:42:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: FITI REALISTI!  (Citit de 21388 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Iunie, 2007, 09:42:45 p.m.
Citit de 21388 ori

no_matter

Am zis ca nu mai postez dar deja imi lasa un gust oribil ceea ce postati unii si cum sariti sa "mancati de viu" un utilizator pe forum si mai ales cat teatru aveti unii in voi.

"aici e locul unde toti iti sunt prieteni"

bai frate si vezi pe forum pe cate una "vai, eu fac si dreg, eu sunt sfanta fecioara si asa de buna prietena sunt cu toti" si siropisme de genul! Si cand o iei pe privat îsi arata adevarata faţă. O faţă care te şochează pur si simplu, sau îti lasa intrebarea "bai nene dar asta unde a studiat teatrul?"

Fiti măi oameni si spuneti lucrurilor pe nume. Nu mai umblati cu de-astea si mai iesiti in lume ca v-ati debusolat din cauza netului! Nu mai stiti sa faceti diferenta intre real si virtual, nu mai stiti ce-nseamna a fi un adevarat prieten sau a purta o masca. Si va mai vad pe forumuri cum va plangeti de mila
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

23 Iunie, 2007, 09:50:19 p.m.
Răspuns #1

no_matter

şi ati "darui" si ati "iubi" la nesfarsit cand voi stati ascunsi dupa niste avatare de toata jena, azi am vazut si eu cum e de pe PC, (Bravo viulian e superb forumul) si ati "cunoaste" si ati "impartasi" la nesfarsit cand voi habar n-aveti despre ce vorbiti.

Ca sa cunosti un om nu pretinde lecturarea unei biblioteci literare, ci simplu : "sa şti sa asculti un om, si sa sti sa i te faci cunoscut"!!

Ce sa cunoasca un user cand trimite un "buna" si i se raspunde cu "n-am kef de tine" sau ignoranta iar pe forum toti sunt sfinti si q bratele deschise.. ???

23 Iunie, 2007, 10:01:59 p.m.
Răspuns #2

no_matter

Bun, pe langa asta, vin cu un exemplu, chiar de pe topicul no_matter, postul Serenityei..

Asta-i reactia ta, si asta e adevarata impresie? Pai tati, atunci de ce nu spui ca ti-e frica sa spui lucrurilor pe nume? Nu trebuie sa ma aburesti ca eu cunosc oamenii. Va citesc pe toti. Doar 2 persoane au dovedit caldura cu care m-au intampinat. Se stiu ele. Restul, nu sunt decat niste mascarade atat timp cat nici macar nu stiu ce e ala un amic. Nu mai zic de prietene. Habar n-au. Poate se uita la telenovele si pun pe forum ce mai deduc de-acolo. Dar in rest? Hai sa vad o fata care poate da dovada de prietenie. Toate se vor incrunta. De ce? Pentru ca spun lucrurilor pe nume?

Sunt visator dar sunt realist cand e vorba de lucruri serioase. Eu fac diferenta intre real si virtual. Faceti-o şi voi. V-ar prinde bine!!!

23 Iunie, 2007, 10:14:55 p.m.
Răspuns #3

no_matter

P.S.: apropo, nu ma refer la mine cand spun "mâncati de viu un user" .. ca putin imi pasa de posturile la adresa mea, asta e doar ceea ce vedeti voi pentru ca nu aveti suficienta putere sa priviti dincolo de randuri, insa sunt cateva victime de care se abuzeaza, si una dintre ele chiar imi e draga.

23 Iunie, 2007, 10:26:34 p.m.
Răspuns #4

saab

maiculita... dar ce ai mai scris...

ti-a zis cineva: "vai, eu fac si dreg, eu sunt sfanta fecioara si asa de buna prietena sunt cu toti"?!?
si ai crezut-o?!?
cred ca ar trebui SA FII MAI REALIST!
de fapt EU sunt sfanta fecioara!

23 Iunie, 2007, 10:27:47 p.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator
daca nu ti-a explicat nimeni, vin eu in ajutorul tau. vezi tu, aici fetele...ori sunt date...ori au prieten. nu poti sa le inviti la cafele pe private. nu se procedeaza asa. nu e agentie de dating...iar pentru restul cuvintelor tale...e ca la piata. nu iti place, nu cumperi.
noroc amice!
Let's put a smile on that face!

23 Iunie, 2007, 10:35:38 p.m.
Răspuns #6

no_matter

Eh saab, generajizam la ceea ce posteaza doamnele si domnisoarele. Normal ca nu cred toate tampeniile si siropismele. Ar fi fost prea frumos sa fie cineva inzestrat cu atatea calitati nu? Eu am un mare defect care se mentine in balanta cu toate calitatile: spun lucrurilor pe nume. Nu cred ca tb sa se simta cineva ofensat ci doar sa se uite la el si sa zica : "oare eu cred toate aberatiile ce le postez?" dar asta inainte de a juca teatru. ;)

23 Iunie, 2007, 10:36:26 p.m.
Răspuns #7

Eve

Eu am venit doar s-o contrazic pe saab. Nu stie ce vorbeste... nu ea e sfanta fecioara! :laugh:
Acum una peste alta (sa nu discreditam nici pe cele care se iubesc) cred ca ai primit ce ai daruit.  :D
Si Escu eu merg la cafea. Cine-o da la mine-n colt?

"oare eu cred toate aberatiile ce le postez?" Tu Adisorule, puisorule crezi?
« Ultima Modificare: 23 Iunie, 2007, 10:38:31 p.m. de Eve »
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

23 Iunie, 2007, 10:40:54 p.m.
Răspuns #8

no_matter

Escule, las-o naiba de cafea, ca nu intr-o cafea virtuala imi sta caracterul. Dar aia era una din intamplari, eu nu m-am referit la cafeaua din privat. Dar daca zici cuiva "eu ador sa-mi fac prieteni" si acel cineva zice "bine, uite vreau sa impart o idee cu tine" iar tu îi spui "pai nu amice ca am de postat o alta opera literara sau nu stiu ce telenovela" pai nu e clar ca omul ala are deja o impresie?

23 Iunie, 2007, 10:45:17 p.m.
Răspuns #9

Escu

Global Moderator
te cam lupti cu morile de vant amice...sezi bland in banca ta, e mai bine. parerea mea.
Let's put a smile on that face!

23 Iunie, 2007, 10:45:50 p.m.
Răspuns #10

no_matter

Mai Eve, eu daca postez sunt sincer. Stiu sa ascult un om, stiu sa rad cu el, stiu sa plang cu el, stiu sa ma cert cu el stiu sa ii arat realitatea. SI NU MA ASCUND. Daca sunt mai slab intr-un domeniu sau subiect nu ma bag. Dar unde am pus un cuvant, este cuvant!

23 Iunie, 2007, 10:49:43 p.m.
Răspuns #11

no_matter

Escu, unde vezi o lupta? E doar un punct de vedere si crede-ma asa gandesc toti. Sunt convins ca si tu gandesti la fel, dar intr-un fel forumul asta e jucaria ta. Contrazi-ma sa vezi ce lada de bere trimit la tine =))

23 Iunie, 2007, 11:01:24 p.m.
Răspuns #12

inda

Chiar...nu vrea nimeni o cafea? amara... neagra...?
Mai stam si noi la o barfa... ne mai jucam c-o jucarie... mai fumam o tigara... trece noaptea... ;)
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

23 Iunie, 2007, 11:04:59 p.m.
Răspuns #13

no_matter

Nu aici inda! Va rog mult, mi-am exprimat punctul de vedere si cred ca a fost citit, as vrea ca cineva sa stearga acest topic. Si pe parcurs mai vedeti voi ce faceti..

23 Iunie, 2007, 11:05:29 p.m.
Răspuns #14

saab

"Stiu sa ascult un om, stiu sa rad cu el, stiu sa plang cu el, stiu sa ma cert cu el stiu sa ii arat realitatea. SI NU MA ASCUND. Daca sunt mai slab intr-un domeniu sau subiect nu ma bag. Dar unde am pus un cuvant, este cuvant!"

Acu'... pe bune, no-matter... ce realitate ii arati tu omului? Numai PROPRIA ta realitate. Nu exista o realitate absoluta. Si poate realitatea mea nu corespunde cu a ta. Si atunci... ce faci ?