Iulian...sper sa fiu nevoita ultima data sa raspund pe acest topic in legatura cu acest subiect!
Raspund din respect pentru tine si alti useri care probabil asteapta o explicatie la ceea ce ai scris tu mai jos.
"Mie mi se pare deplasata atitudinea - dar fie."
Nu esti tu in aceeiasi situatie!
"Cand toata clasa se revolta si spune copilului galagios sa nu mai repete insistent acelasi lucru - nu vad de ce s-ar simti el dat afara. Decat daca fix asta dorea, sa ii forteze sa fie atent la el, si acum ca e clar ca nu reuseste, nu mai are decat un sg. lucru de facut si anume sa plece."
Nu am spus nici o clipa ca EU vreau sa plec! O fac din respect! Tocmai pentru ca exista persoane care sunt plictisite de mine si nu gasesc nimic palpabil in ceea ce scriu eu!
Asa sunt eu!
Nu vad de ce de dragul aparentelor ar trebui sa devin brusc alta persoana!
"Tu nu scrii pentru altii, si nici nu ajuta pe nimeni ce faci."
Uneori nu! Uneori scriu doar pentru sufletul si linistea mea, pentru ca sa imi el;eberez unele sentimente, dar oare numai eu fac asa?
Mai sunt multe persoane aici pe forumm care fac la fel. Ar trebui sa le jigniti si pe ele si sa le tratati ca pe niste placi zgaraiate?
Am raspuns si la unele topicuri la pshihologie, la zona libera, la mottouri...tocmai pentru a oferi ceva, tocmai pentru a va scuti de "placa mea zgariata si plina de dulceata".
Din respect am facut asta!
Din respect fata de cei care se plictisisera de felul meu de a scrie!
Mi-am dat si mie ragaz sa vad daca pot schimba ceva si le-am dat si lor ragaz ca sa vada ca macar incerc sa nu le mai "defrisez" vederea cu textele mele pline de romantism si melancolie.
"Am cautat pe google lady allia - si am gasit si la poezie.ro si la cafeneaua.ro. Si majoritatea comentariilor sunt critice la adresa textelor - iar tu le multumesti. Duh."
Iulian! In primul rand atunci cand scrii ceva pe siteuri literare te astepti la reactii. Altfel ai scrie doar pentru tine! Acolo nu e cazul! Acolo nu scriu ganduri si jurnale...acolo scriu texte ca sa vad daca au vreun impact asupra altor persoane sau sunt doar niste divagatii literare si inchipuite de ale mele.
Ca le multumesc?
Da! Le multumesc in priumul rand pentru ca m-au citit! Puteau sa nici nu o faca, mai ales daca textul nu are valoare artistica. Ei totusi le-au citit si le-au comentat! Unele pozitiv, altele negativ!
Dupa cum vezi...nu am dat in balbaiala si nici nu am plecat doar pentru ca cineva a indraznit sa nu fie de aceeiasi parere cu mine si nu i-a placut ce am scris!
Am ramas! In unele cazuri am perseverat, in altele nu!
Insa...critica este la text nu la persoana!
Acolo daca am scris despre iubire incontinuu nu m-a facut nimeni imorala sau dulceaga sau banda stricata. Mi-a criticat textul si eventual apoi raspunsurile.
Nu vad insa relevanta, dar...asta este!
"Dar nu vezi critica - sa schimbi ceva - vezi doar atentia, si acolo multumesti."
Deci dupa cum bine cred ca ti-ai dat seama...vad si critica!
Am vazut-o si aici si ca atare am incercat sa ma schimb. Sa nu va invadez cu atat de multe siropuri.
Nu plec din cauza criticilor!
Nu plec nici macar din cauza clasei!
Plec pentru ca asa cum bine ai constatat si tu...nu mai daruiesc nimic se pare. Eu doar devin enervanta si agasanta prin placa pe care o tot repet.
Plec nu in ultim rand pentru ca DA...m-am simtit jignita de atitudinea conflictuala a userului Escu in ceea ce ma priveste. Nimic din ce am zis si am facut nu i-a fost pe plac. Cum a prins ocazia cum a jignit!
Alte topicuri repetative si siropoase nu le-a vazut! Alea nu i-au cazut greu la stomac...numai ale mele!
Nu am pretentia sa ma respecte, sa ma placa...., dar faptul ca ma face meschina, ascunsa, mincinoasa, nebuna cu probleme psihice si imorala...nu mi se par cuvinte la locul lor!
M-am saturat ca un tanar frustrat sa ma jigneasca in mod repetat atunci cand prinde ocazia si sa ma trateze ca pe o carpa - fara sa se ia nici o atitudine in ceea ce-l priveste!
Sa nu ma respecte daca el considera ca sunt ceea ce ma vede el ca sunt, dar sa isi pastreze cuvintele jignitoare pentru el, iar daca are ceva de transmis sa o faca in mod civilizat!
Nu m-a deranjat faptul ca a pus in tema problema ecografiei! I-am raspuns!
nici macar nu a considerat de bun gust sa imi raspunda personal inapoi, frumos si civilizat!
Daca pui o intrebare astepti raspunsul si oferi si tu o explicatie, nu?
Daca nu vrei sa accepti raspunsul...atunci nu pune nici intrebarea!!!
Orgoliu Iulian???
Cand deja de atata si atata vreme cand nu aveti subiecte de discutat va cramponati de textele mele si incepeti sa imi tineti morala ca eu is asa si asa, iar apoi imi spuneti ca defapt fiecare e liber sa scrie ce are de scris?
Cum sunt libera daca nu sunt libera?
Adica sa scriu, dar apoi sa ma astept ca daca nu scriu cum va place voua iar o sa se deschida topic in care sa se ridice nemultumiri!!!
Asta e OK pentru tine Iulian? Sau eu iarasi ma simt frustrata si atacata si vorbesc in dodii ca nebunii? D.P.A.D.V ai privit problema Iulian?
Nu e vorba de suparare si jucarii!
E vorba de mine, de respectul si increderea pe care eu vi-am acordat-o si de faptul ca eu in ultima vreme nu pot sa mai scriu nimic fara sa nu fiu luata in vizor...iar toate astea trebuie sa ma faca sa ma simt bine si libera!