Am cules cateva idei cat sa-mi fac o parere , recunosc ca nu am avut rabdare sa citesc tot topicul cap-coada . Am spus-o si eu cu diverse ocazii ca Lady Allia e uneori prea iubitoare , prea mieroasa pana la extreme si asta deranjeaza insa de aici si pana la discutia asta ... cale lunga . Apropos de poza cu ecografia ... desi nu ma numar printre fanele ei , nu vad care e problema ... e de inteles ca , o femeie careia i-a fost foarte greu ani la rand sa aibe un copil , sa fie atat de entuziasmata pe tema asta si sa vrea sa imparta entuziasmul ei cu restul lumii , indiferent ca intereseaza sau nu ... Cine nu e interesat sa nu se uite , nu-l obliga nimeni ... Si mie mi se intampla frecvent ca , numai vazand un reply sau topic semnat Lady Allia , sa nu ma indemne nimic sa-l deschid si il ocolesc pur si simplu ... Dar asta nu inseamna sa ma duc sa deschid un topic si sa acuz in fata tuturor ce nu-mi place la ea .
Pana la urma fiecare aici e in lumea lui , nu ? ... scrie ce simte , ce are chef , dupa cum ii pasa si are inspiratie ... Escu scrie la aberatii cand are chef sa faca misto , Lorelei scrie la frunze cand are nostalgii si inspiratie , eu scriu la ganduri care zboara cand am chef sa-mi plang de mila , Iulian deschide topicuri de gen " de ce incep fetele discutia pe chat cu buna " , etc ... cand are si el nedumeririle lui si lista poate continua ... cu ce e Lady mai prejos ca scrie despre ce e important pentru ea in momentul asta ? ... Ce scriu altii e mai placut sau mai valoros ? Irelevant .
Raman la opinia : nu-ti place - nu citi ... e o dovada de rautate sa vii si sa arunci cu bolovani in sentimentele unui om , chiar daca omul ala e Lady Allia ... cu atat mai mult cu cat n-a facut decat sa scrie poezii , ganduri si pagini fie ele si kilometrice despre fericirea , dragostea si copilul ei ... Nu va place lasati-o in pace , sa traiasca in lumea ei , poate asa se simte ea bine , atata timp cat nu jigneste pe nimeni , nu vad care e problema . Fiecare membru are dreptul sa scrie ce vrea si ce simte atata timp cat respecta regulamentul site-ului , ca fiecare utilizator are propriul filtru si alege ce-i place si ce nu - e una ... dar sa jignesti omul pentru gandurile si sentimentele lui mi se pare , iertati-ma , prostie .