11 Octombrie, 2025, 06:03:54 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: din nou... de ce ?  (Citit de 26136 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Iulie, 2007, 03:02:20 a.m.
Răspuns #75

no_matter

la fel de maleabil cum poate te-ai fi asteptat. Scuze offtopicul, discutia a luat o alta traiectorie, dar e bine ca m-ai sustinut si totusi ai raspuns in ton cu mine. Asta inseamna ca iti pasa de imaginea ta si de parerea ta despre mine pe care vrei s-o imparti cu ceilalti. Asta a fost tot. Nu mai posta aici pt mine. Poti sa ma faci cu ou si cu otet in topicul no_matter. Asta ca sa fim ontopic.
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

17 Iulie, 2007, 03:07:38 p.m.
Răspuns #76

Rebecka

pai eu ceea ce nu inteleg e de ce spui ca unii judeca fara sa cunoasca persoana in cauza, inseamna dragul meu escu ca te regasesti in ceea ce spui, nu oare faci si tu acelasi lucru? aici toti poate judecam doar dupa ceea ce scrie cineva, si tu faci acelasi lucru, cat despre afirmatii puerile.... :-\ sttt, hai sa trecem peste dragii mei sa nu  sarim peste subiect totusi...iuliaaaaaaaaaaaaan, inchide topicul :'( :laugh: :police:
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

17 Iulie, 2007, 04:39:28 p.m.
Răspuns #77

Escu

Global Moderator
pai eu ceea ce nu inteleg e de ce spui ca unii judeca fara sa cunoasca persoana in cauza, inseamna dragul meu escu ca te regasesti in ceea ce spui, nu oare faci si tu acelasi lucru? aici toti poate judecam doar dupa ceea ce scrie cineva, si tu faci acelasi lucru, cat despre afirmatii puerile.... :-\ sttt, hai sa trecem peste dragii mei sa nu  sarim peste subiect totusi...iuliaaaaaaaaaaaaan, inchide topicul :'( :laugh: :police:

Daca te-as fi judecat pe tine, ai fi spus acelasi lucru. Dar cand vine unu nou (fara sa te fi citit, si totusi te judeca doar asa... la minim..."asta nu scrie ca mine deci e asa")si ti-o tranteste pe a lui. Iti cam vine sa ii zici bland "sezi tu la locul tau". Asa s-a intamplat si aici. Sa ne pastram calmul si sa nu intoarcem cuvintele impotriva celorlalti. Am plecat de la o discutie si s-a ajuns in alta, datorita "noului".
E topicul meu si o sa il inchid. Daca o sa consider ca iar am fost "poluati" voi reveni. Pana atunci, numai bine.
Let's put a smile on that face!