hmmmmmmmm.........
din pacate da, are vacanta uneori, pentru unii oameni. dar eu i-as spune somaj. pentru ca nu e deloc placut sa-ti fie sufletul "out of order". eu ajunsesem la un moment dat in cea mai groaznica stare cu putinta. nu simteam nimic, imi pierdusem telul, am renuntat, dar din pacate am renuntat la tot. eram departe de casa (a fost alegerea mea, e drept), si nu mai imi pasa nici de mama. incercam sa ma fortez sa-mi pese de ea. dar nu imi pasa. deloc. nici nu sunasem acasa de citeva luni bune, renuntasem la telefonul meu, nu vorbisem cu nimeni (decit cu necunoscuti) aproape jumatate de an si nici nu imi pasa daca am sa traiesc sau nu, daca familia mea mai traieste sau nu, daca isi fac griji pentru mine sau nu. chiar nu imi pasa de nimic. nu stiam sa zambesc, nu stiam sa plîng, nu stiam sa rîd, nu schitam nici un gest.
apoi brusc am dat intr-o depresie cumplita, care a fost cel mai fericit moment din viata mea! sufletul meu isi terminase vacanta! revenise! negru, sumbru, zdrentuit, dar se facea simtit! am plîns ca o cretina citeva zile, ba de bucurie, ba de dispera, ba de tristete, apoi m-am intors in Romania si incet incet, impreuna cu familia, am inceput sa-mi revin.
sper ca nu veti incerca nicicare din voi vreodata sentimentul de a fi fara suflet! a fost de nedescris cind am inceput sa simt ura! am simtit CEVA, nu mai conta ce!
apoi bucuria nebuna ca simteam ceva! era o invalmaseala.
deci da, in unele cazuri (extrem de rare sper), sufletul someaza.... din pacate