In octombrie vom implini 15 ani de casnicie.Avem o fata care implineste 14 ani.Anul trecut, la sfarsitul lui octombrie, am aflat ca sotul meu are o relatie.Nu mi-a contestat nici o clipa,mi-a spus ca daca-l pot ierta si pot trece peste asta,inceteaza imediat acea relatie.
Evident,in aceste situatii sunt doi vinovati.Am cautat motivele ce l-ar fi putut determina sa ajunga in aceasta situatie (mi-a spus ca nu reuseste nici el sa inteleaga CUM s-a putut intampla...).Nu erau putine,ma refer la cele pe care i le-am dat eu.Nu mai dormeam impreuna de 10 ani pentru ca,motivam eu,ii este urat copilului sa doarma singur.Locuim cu parintii mei,intimitate nu am avut niciodata,asa ca m-am complacut in aceasta situatie de izolare ... Avea seri in care ma strangea in brate si cu lacrimi in ochi ma ruga sa raman cu el...Eu il pupam frumos pe frunte si plecam...
Situatia incepuse sa fie buna,i-am spus ca voi trece peste asta si ca ii voi da increderea mea, de care avea cea mai mare nevoie.(Din pacate nu fusese o aventura sexuala, ci una cu implicatii sentimentale, se atasase foarte mult de femeia aceea care-i oferea,probabil,toata caldura pe care la mine n-o mai gasea)
Dar... "ala rau" m-a impins sa ma uit in telefonul lui si sa vad ca mai vorbeau.M-a prins, a fost o cearta cumplita,mi-a spus ca avea atat de multa nevoie de increderea mea ca sa putem trece peste ...
Au urmat zile si luni cumplite.Dar incet incet am inceput sa scot din mine tot ceea ce nu-i daruisem atatia ani.Totul a evoluat in bine, astfel incat acum ne purtam mai dragastos si mai cald decat in luna de miere.
Am mai vorbit despre acea femeie si mi-a spus ca ea a inteles ca nu va renunta niciodata la mine,ca e o femeie foarte buna, si ca, da, il mai suna si nu-i poate inchide.
Tot "ala rau" m-a pus si m-am mai uitat iar in telefonul lui.Nu-l suna doar ea, din pacate o mai suna si el.Sunt convorbiri scurte, de 1 minut jumatate ... dar SUNT.Nu mai vreau sa aduc in discutie nimic din acea poveste cu el.Nu ma condamnati pentru asta.Incerc sa-i dau increderea de care are nevoie.Nu ma mai uit nici in telefonul lui, realizez ca-mi faca singura un rau cumplit.
Oare va disparea vreodata femeia aceea din gandul lui? Oare va disparea vreodata CU TOTUL din viata lui? ...