11 Octombrie, 2025, 09:00:16 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: coşul de gunoi  (Citit de 10211 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Octombrie, 2007, 01:00:05 a.m.
Citit de 10211 ori

Semiramis

Global Moderator
eu nu sunt de acord ca cei care şterg mesaje şi ajung în coş să aibă opţiunea de a modifica mesajul. eu vreau să văd ce scrie în ele şi de ce au fost şterse.
mai intru din când în când să mă destind, să mai văd o ceartă, o aberaţie, vorba aia...şi când colo, dau de puncte.
rog a se lua măsuri!
am spus!  8)
« Ultima Modificare: 12 Octombrie, 2007, 01:02:25 a.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

13 Octombrie, 2007, 03:56:32 p.m.
Răspuns #1

Zantiala

Este mai bine sa ramana puncte.
Nu vad de ce am incerca sa tinem in vre-un loc postarile nereusite, certurile, s.a.m.d

Ce-a fost rau, sa piara ! :)
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

13 Octombrie, 2007, 06:20:53 p.m.
Răspuns #2

sanchi

Sa piara, daca poporul cere, dar atunci de ce mai tinem cosul de gunoi? Nu ca sa scotocim prin el? :woot:
din auzite...

13 Octombrie, 2007, 06:46:47 p.m.
Răspuns #3

Zantiala

Dar cateodata te poti speria de ce gasesti...  ;)
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

13 Octombrie, 2007, 08:53:25 p.m.
Răspuns #4

Semiramis

Global Moderator
Sa piara, daca poporul cere, dar atunci de ce mai tinem cosul de gunoi? Nu ca sa scotocim prin el? :woot:

corect. eu nu-i mai văd rostul. mai rău mă enervează. ştii, spun o chestie, apoi nu mi-o asum. cam aşa îmi sună mie...în plus, mai şterge iulian câte un post (al meu să spunem), eu nu-l găsesc unde l-am postat şi aşa pot să îi dau de urmă.

13 Octombrie, 2007, 09:20:11 p.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator
ba e bine cu un cos de gunoi, vezi ce ti s-a sters si iti dai seama unde ai gresit.
Let's put a smile on that face!

13 Octombrie, 2007, 10:20:51 p.m.
Răspuns #6

Semiramis

Global Moderator
normal că e bine, dar ori să se scoata opţiunea de a şterge/edita mesajele în coşul de gunoi, ori  sa dispară cu totul coşul de gumoi...că daca putem face ce vrem în el oricum nu îşi găseşte rostul.   :D

13 Octombrie, 2007, 10:43:16 p.m.
Răspuns #7

Escu

Global Moderator
normal că e bine, dar ori să se scoata opţiunea de a şterge/edita mesajele în coşul de gunoi, ori  sa dispară cu totul coşul de gumoi...că daca putem face ce vrem în el oricum nu îşi găseşte rostul.   :D

curiozitatea l-a omorat pe melc, e foarte bine asa, ce daca fiecare isi editeaza prostia. daca a gresit..a gresit, trebuie sa vada toti?

14 Octombrie, 2007, 11:34:33 a.m.
Răspuns #8

Semiramis

Global Moderator
chiar nu vreau sĂ scriu acelaşi lucru de o mie de ori. dacă nu ai înţeles până acum sensul şi inutilitatea, eu nu am ce sa fac.
cu toate astea, ţie o să-ţi dau un exemplu, poate până la urmă o să-ţi fie clar unde bat.
exemplu: eu ma enervez pe tine, avem un schimb de replici şi într-un final, eu ştiind că îmi pot edita mesajele, îţi trag în direct: "escule, ia mai du-te-n .......". după care ca o floare, şterg. că pot, în loc să vază toată lumea caracterul meu vulcanic.
dacă nici acum nu înţelegi, te rog, nu mai scrie punând întrebări şi dând explicaţii care nu au legătură cu esenţa topicului.  ;)

14 Octombrie, 2007, 11:45:04 a.m.
Răspuns #9

Escu

Global Moderator
chiar nu vreau sĂ scriu acelaşi lucru de o mie de ori. dacă nu ai înţeles până acum sensul şi inutilitatea, eu nu am ce sa fac.
cu toate astea, ţie o să-ţi dau un exemplu, poate până la urmă o să-ţi fie clar unde bat.
exemplu: eu ma enervez pe tine, avem un schimb de replici şi într-un final, eu ştiind că îmi pot edita mesajele, îţi trag în direct: "escule, ia mai du-te-n .......". după care ca o floare, şterg. că pot, în loc să vază toată lumea caracterul meu vulcanic.
dacă nici acum nu înţelegi, te rog, nu mai scrie punând întrebări şi dând explicaţii care nu au legătură cu esenţa topicului.  ;)

Pai la ce sa scrii, daca sti ca la urma stergi ? Aici m-ai pierdut. Doar asa de amorul artei de a scrie? Eu am incurcat odata niste topice, si am scris total aiurea la un topic (chiar nu se lega deloc cu ce era scris inainte)....am sters...si editat. La ce folos sa vedeti voi greseala mea? Si parca n-au mai fost certuri de care spui tu de multa vreme. Zic sa ramana asa, ca pana la urma nu stiu pe cati deranjeaza chestia asta.

14 Octombrie, 2007, 12:19:42 p.m.
Răspuns #10

Semiramis

Global Moderator