Mie nu prea mi-a placut atitudinea ta ,dar ma rog ,asta conteaza mai putin .
Ceea ce am vrut sa spun este ca ai intrat astazi la ora asta tarzie si ai vazut rapid la Recent Posts : "Ceai la Bucuresti" ,"Roborovsky hamster " ,"Cleo ,Benny si Aida" plus "Ce muzica asculti acum " si te-ai legat de ele.Ei bine astazi noi am discutat si despre o "Imagine de sine " la psihologie, astazi am intampinat si un nou venit ,tot astazi Katya scrisese un raspuns consistent ,spun eu la "Voi ati murit vreodata..." ,cineva a scris frumos despre sine la "Ma regasesc in " deci chiar ca nu ne putem plange de subiecte lipsite de importanta sau de monotonie pe forumul nostru .Crede-ma se poate mult mai rau.
Legat de animalutele de care am vorbit ,nu inteleg unde este problema? Nu s-a exagerat cu pozele ,nu s-a scris prea mult acolo si la alte subiecte prea putin.Iar mai apoi asa cum unora le place sa citeasca si sa discute despre literatura ,asa altora le place sa creasca ,sa iubeasca si sa povesteasca despre un suflet necuvantator -in fond iubirea o putem oferi nu numai unei persoane, poate ca artei ,poate ca naturii sau poate ca unui animalut ,deci chiar este in ton cu subiectul forumului acea rubrica.
Si pentru ca tot ai fost tu cel care a aruncat primul piatra :"Oricum, la aceasta ora, pe forumul nostru predomina anunturile de rendez-vous care nu tin seama decat de o mica parte a membrilor, rubrica de animalute, probabil sub pretextul "si ele merita iubire", "Ce muzica asculti acum" ca si cand nu am stii cu totii de you tube si programele de download, replici in 2 peri, gasite in varful degetelor, pretexte cat mai multe pentru a trimite felicitari si urari de toate genurile " ,de ce nu vii tu cu o schimbare?

Tot cu prietenie ma semnez,
Just_a_tear.
Ps:Si inca o mica precizare.Am cautat pe forum si chiar mi-am amintit ca am mai avut un subicect in legatura cu politica ce a sfarsit prin a fi inchis deoarece s-au incins spiritele.au fost amintiti Bekali ,Constantinescu ,Iliescu si gasca .La inceput s-a discutat frumos ,dar apoi cand se ivise o parere contra s-au prea incins spiritele.Deci s-a mai incercat o astfel de discutie...