09 Octombrie, 2025, 11:40:06 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Singur de revelion..  (Citit de 12322 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Decembrie, 2007, 11:08:37 a.m.
Citit de 12322 ori

viulian

Administrator
Se pare ca de revelion voi fi singur.. N-am facut nici un plan, iar toti prietenii mei si-au rezolvat pe la "cucuietii din deal".

Voi ce ati face in locul meu, aveti vreo recomandare ?

15 Decembrie, 2007, 11:19:45 a.m.
Răspuns #1

Lady Allia

1. Nu ştiu tu cât de des te vezi cu părinţii şi nici dacă ai fraţi, dar eu aş încerca o reuniune de familie...uneori poate fi frumos să fi din nou acasă...mai ales de sărbători!  :)

2. Vezi un local în oraş care să îţi placă...chiar dacă nu inviţi pe nimeni, uneori se pot întâmpla surprize frumoase  :D...

3. Propune pe forum... ;D! S-ar putea să fie şi altcineva în situaţia asta şi să "o puneţi de un chef"  :laugh:!

4. Dacă nu rezolvi nici cum...te sun eu şi te ţin de vorbă la telefon toată noaptea  :laugh: :laugh: :laugh:...

15 Decembrie, 2007, 12:13:04 p.m.
Răspuns #2

viulian

Administrator
De ce nu, interesanta ideea cu forumul  8)

Om vedea. La local sa merg e ok, dar singur ajungand acolo, nu stiu cati ma vor 'accepta' in grupul lor.
Cu familia n-am chef!
Iar banutii tai nu ti-i cheltui :D

15 Decembrie, 2007, 12:25:42 p.m.
Răspuns #3

Little Rose

n-am petrecut nici un revelion fara familie. deci ar fi o varianta.
in centrul oraselor de obicei se organizeaza focuri de artificii, spectacole.
o a treia solutie: mai ai putina rabdare si poate vei fi surprins sa-ti gasesti companie, sau compania sa te gaseasca pe tine. You never know! :D
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

15 Decembrie, 2007, 01:13:30 p.m.
Răspuns #4

Trilulilu

Daca chiar vrei sa petreci revelionul cu cineva, du-te intr-un supermarket si intra in vorba cu prima femeie frumoasa pe care o vezi singura, apoi invit-o sa petreaca revelionul cu tine. Cand va auzi ca esti singur, ori accepta, ori te invita la petrecerea ei  :D Ce zici? Sau la focurile de artificii noaptea, eu am gasit multe oferte in momentul ala. O sticla de sampanie in mana face minuni ;) Nu te mai chinui atat sa faci planuri, mai ales ca probabil nu pleci pe nicaieri si nu ai nevoie de rezervari. Ceva ceva o sa se rezolve. Mi-as dori sa fac si eu revelionul in 2, dar nu stiu daca se poate.  :P

15 Decembrie, 2007, 03:16:47 p.m.
Răspuns #5

Minerva

:offtopic: Iulian, inca mai ai idee cum se fac snitelele din piept de pui? De curiozitate ;)

15 Decembrie, 2007, 05:54:10 p.m.
Răspuns #6

viulian

Administrator
E cam dificil sa ma bag in vorba nedorit. Cate sanse sunt sa nimeresc peste o tipa si ea la fel de... singura :) ?

minerva Dap, mai stiu, si-mi ies delicioase :)
« Ultima Modificare: 15 Decembrie, 2007, 05:56:07 p.m. de viulian »

15 Decembrie, 2007, 07:03:36 p.m.
Răspuns #7

Sonrisa

Daca tot mergi in supermarket (sau hipermarket, ce-o fi!), cauta la raionul de alimente naturale sau la cel de detergenti pentru curatat mobila, parfumat locuinta. ;) Si nu te bagi in vorba nedorit  ;), ceri un sfat de la o persoana care are cunostinte despre domeniul respectiv. :D

15 Decembrie, 2007, 10:04:38 p.m.
Răspuns #8

Escu

Global Moderator
E cam dificil sa ma bag in vorba nedorit. Cate sanse sunt sa nimeresc peste o tipa si ea la fel de... singura :) ?

minerva Dap, mai stiu, si-mi ies delicioase :)

vrei de fapt sa spui ca esti un timid si ti-e frica  :D  :D
Let's put a smile on that face!

15 Decembrie, 2007, 10:27:00 p.m.
Răspuns #9

valentina

Care de aici de pe acest forum sunt sunguri?De ce nu va ganditi la o petrecere ,de ce nu organizati ceva ?
      Imi cer scuze daca propunerea mea deranjeaza.Eu ca in fiecare an cu familia,adica cei patru membri si poate prietenii.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

16 Decembrie, 2007, 09:43:23 p.m.
Răspuns #10

Trilulilu

Ei, gasesti nu gasesti...dar e un mod al naibii de placut de a-ti petrece timpul o data ce ti-a trecut jena de inceput  :D

Si, cum a zis si Soledad, la raionul de cosmetice sau cosmetice pt casa sigur poti sa legi mai mult de 10 cuvinte.

17 Decembrie, 2007, 07:21:01 a.m.
Răspuns #11

Rebecka

Iuliane, toata lumea te incurajeaza...eu cred ca asta e din cauza ca esti tu...atotsiteulstapanitor ^:)^ :king:( nu cautati in dex ca nu gasiti :angel:) ...eu te trezesc la realitate..
Anul trecut, atat de craciun cat si de revelion si eu am fost singura..la cumpana dintre ani, eram singurica singurica, si printre straini, si mi-am propus sa nu ma gandesc la nimic...dar ma luase foamea, asa ca am prajit niste aripioare de pui, si ...am mancat of course..nu credeam ca e posibil, ca e doar o traditie sa spui ca ce faci atunci faci tot anul...dar ghici ce am mancat eu in exces anul asta...si parca parca as manca si acum...ARIPIOARE DE PUI...si uite-ma, tot singura...si insomniaca, ca si atunci...sper de anul asta sa fie mai bine, dar don`t worry, asta nu inseamna ca va fi la fel de rau si ptr tine :cheers:
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

17 Decembrie, 2007, 09:32:47 a.m.
Răspuns #12

viulian

Administrator
Sper sa fiu incurajat pentru ca empatizeaza cu mine, nu pentru ca sunt  :police:

Rebecka, postul tau m-a inseninat :) e bine de aflat ca nu esti singurul, chiar daca esti singur. Sper ca nu te-ai ingrajat :D la mine mancatul nu e o solutie pentru ca sunt deja... maricel.

17 Decembrie, 2007, 10:24:31 a.m.
Răspuns #13

Escu

Global Moderator
Sper sa fiu incurajat pentru ca empatizeaza cu mine, nu pentru ca sunt  :police:

Rebecka, postul tau m-a inseninat :) e bine de aflat ca nu esti singurul, chiar daca esti singur. Sper ca nu te-ai ingrajat :D la mine mancatul nu e o solutie pentru ca sunt deja... maricel.

Sincer acum nici noi nu stim ce facem de revelion. Asteptam o oferta. Cred ca s-a creat de-a lungul anilor o problema in perioada asta. "Ce fac/facem de revelion?" Well..pentru mie e o zi ca oricare alta, dar in plus se sarbatoreste "ceva". Nu vad chestia cu imbracatul ...elegant...mai ales daca nu te duci pe la vr-un restaurant sau mai stiu eu ce.  Daa...superstitiile...."ca iti trebuie ceva nou" - ca sa iti mearga bine tot anul. Oare cata lume crede chestia asta, sau crede de dragul de a crede ?
Sorry daca am deviat putin de la problema ta...ori agati ceva, ori pe strazi pe la concerte, riscand sa dai "noroc" cu baselu...
Dar mai lumineaza-ne...cam ce ai vrea sa faci?
Let's put a smile on that face!

18 Decembrie, 2007, 09:57:26 a.m.
Răspuns #14

Lady Allia

"Si, cum a zis si Soledad, la raionul de cosmetice sau cosmetice pt casa sigur poti sa legi mai mult de 10 cuvinte."

Degeaba cuvintele dacă nu e ceva în ochii celei care le rosteşte  ;)! Plus că...Iulian merită mai mult decât raionul de cosmetice+10 cuvinte!  :D

Iuli...încearcă raionul de tehnică... ;)...poate, poate la standul de calculatoare găseşti vreo curioasă frumoasă, delicată, inteligentă... :)