10 Octombrie, 2025, 01:23:03 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: O noua viata  (Citit de 22979 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Februarie, 2008, 12:39:30 a.m.
Răspuns #15

Zantiala

Ma bucur din inima ca, cuvintele pe care le-am spus odata si-au gasit raspuns in viata ta...
Sa iti ajute Dumnezeu in toate ! :)
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

21 Februarie, 2008, 12:29:46 p.m.
Răspuns #16

dyanastoiceasca

sincere felicitari si sa ai parte de o noua viata plina de fericire si multe bucurii!!!! :-*
E greu...

E greu a rade...
Cand ochii sunt plansi
Cand ultima speranta
Din viata ti s-a stins
.............
Scriu aceste randuri mici
Sa te ajunga si sa plangi
Ca asa m-ajuns pe mine
Cand ma tot gandesc la tine
.............

16 Iulie, 2008, 04:56:11 p.m.
Răspuns #17

Lady Allia

Sis...mi-e dor de tine si de nebunia frumoasa din tine!
Mi-e dor sa te vad, sa stam cocotate in varful patului, sa ne tinem de maini si sa ne povestim...multeeee!
Mi-e dor de zilele in care o sa putem merge toti sapte ca si doua familii in concediu  ;)!
Sper sa va simtiti fericiti si bine si sa aduceti multeeee fotografii si amintiri si povesti  ;D!

Sis...ai grija de tine si de cei de langa tine! te iubesc!

01 August, 2009, 05:13:17 a.m.
Răspuns #18

Gynutza_ingeras88

buna Lili ma bucur ca ai inceput o viata buna si noua sa ai grija de tine si de ai tai...salutari din partea mea si a familiei si a bebe meu care pe vremuri era in burtica mea si tea auzit si o data si o data o sa te  cun pooop de aici de unde sunt si inca o data iti mult petru sfart..... :-* :-* :-* :-* :-* :happydance: :cheers: :ok: :ok: :hug: :wub: =D> :coffee: :king: :icescream: si o data am sa te invit la o inghetata cand am sa ajung aici...pooop

13 Mai, 2011, 07:17:09 p.m.
Răspuns #19

sunshine

Valentina...am recitit acest post acum si ma simt oarecum vinovata ca nu ti-am multumit pt cuvintele frumoase. MULTUMESC!Inseamna f mult pt mine ,mai ales ca nu cred sa ne cunoastem(daca memoria ma inseala, te rog iarta-ma).
 Acum o sa te contrazic putin. Nu femeia din mine a fost puternica atunci ci MAMA din mine.Daca nu as fi fost mama ,poate acum nu mai existam pt ca ce am trait eu in prima casnicie m-a ros putin cate putin si in exterior si in interior. Ajunsesem o umbra .Fiul meu cel mare m-a convins  ca merit altceva .Valoarea mi-au dat-o copiii ,nici in ziua de astazi nu pot sa ma gandesc cum ar fi fost viata mea fara ei. De aceea nu regret ca l-am cunoscut pe tatal lor. Pt nimic in lume nu mi-as fi dorit alti copii. Deci D-zeu a avut un scop , asa cum si noi avem fiecare menirea lui in aceasta lume.Eu nu m-am "debarasat" de trecut atunci ci de prezentul pe care il traiam. Ce a urmat dupa "marea debarasare" :)...ei bine aceea a fost o dovada a puterii mele ca om.
 Acum totul mi se pare un vis,urat dar care a trecut si din care m-am trezit exact la timp.
 Alex :-*sigur ca ai avut dreptate doar  mi-ai inseninat sufletul ,nu puteai sa te schimbi .
 Sis! Sisuletul meu nebun! Doamne ce dor mi-e de voi si acum fac o promisiune pe care o sa mi-o respect: VARA ASTA VOM DANSA IN VARFUL PATULUI!VA IUBESC MULT!
 Ginutza, copil frumos, iti multumesc pt gandurile frumoase, iti doresc din suflet sa-ti gasesti si tu linistea alaturi de ingerasul tau si cel care te merita, dupa cat ai suferit. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

14 Mai, 2011, 08:04:13 a.m.
Răspuns #20

sunshine

Paul...ce dor mi-e de discutiile noastre! Multumesc din suflet ca nu m-ai uitat ,multi de aici imi sunteti f aproape sufletului meu si veti avea mereu un loc special in inima mea. Ce vremuri! Am fost norocoasa sa va cunosc. Tu, om frumos si sensibil, meriti tot ce e frumos in viata. Sper sa citesti aceste randuri si sa-mi dai un semn.Ai grija de tine, oriunde te-ai afla :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\