10 Octombrie, 2025, 09:20:01 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Mergeti sa faceti sport la sala?

Da
Nu
Mi-am propus sa merg in viitorul apropiat

Autor Subiect: Mergeti la sala?  (Citit de 6598 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Aprilie, 2008, 11:14:38 p.m.
Citit de 6598 ori

Just

De curand am avut o discutie cu o femeie mai in varsta care imi spunea ca e frumos ca fiind tineri sa mergem la sala ,ca acum asa e la moda .Deh! Mie una mi se pare ca sala e destul de inutila.Adica daca am o faleza suficient de lunga ,parcuri cate vreau ,o saltea acasa ca sa fac abdomene sau flotari ,geno-flexiuni si mai am si cateva haltere ca sa-mi mentin musculatura de ce as recurge la o sala platind abonament lunar ? Plus, cred ca e mult mai sanatos sa faci sport in aer liber.  Si totusi de ce merg oamenii la sala si nu fac sport individual?
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

16 Aprilie, 2008, 09:27:21 a.m.
Răspuns #1

charlie

Cred ca sunt din specia "uite-te la mine cat de mare si .... sunt"  :laugh:
You believe but what you see
You receive but what you give

16 Aprilie, 2008, 02:43:21 p.m.
Răspuns #2

digitty

si eu sunt de aceeasi parere. sala nu se compara cu sportul in aer liber.

insa, fiecare aparat lucreaza anumiti muschi. e cam greu sa lucrezi in vreun parc decat muschii pe care ii vrei...

sala mai are un avantaj: nu se holbeaza si nu comenteaza nimeni la tine cand faci exercitii. daca alergi prin parc, nici nu vreau sa ma gandesc cati incearca sa se bage in seama si cate comentarii aud.

am avut si eu abonament la sala, o luna, iarna asta ;D .. apoi s-a facut frumos afara si am schimbat sala pe stadion...aer liber  ;D
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

16 Aprilie, 2008, 03:41:49 p.m.
Răspuns #3

Cruella

Mie mi-ar prinde bine sala ca sigur nu m-as duce singura. Si singura NU ma misc deloc :D
Deci eu una nu as face acasa sau in parc sau pe stadion nimic, dar daca ar reusi careva sa ma convinga sa merg la sala, poate poate :)
Eh... m-au convins colegele sa mergem la inot. Si am fost.De DOUA ori din noiembrie! Iuhu!
My imaginary friend says you are crazy!

16 Aprilie, 2008, 10:17:32 p.m.
Răspuns #4

Iosif

Da, merg la sala din cand in cand, din pacate nu prea am timp. Motivul pentru care apelez la varianta "sala" in loc de aer liber este timpul limitat si varietatea de aparate existente acolo. Cum s-a mai spus, la sala se poate lucra fiecare muschi in parte, apoi, dupa exercitiile de culturism trec la cardio, adica alergat pe banda, bicicleta, trepte, etc. Acestea din urma ma fac sa transpir destul de tare, mai ales treptele. Dupa 10-15 minute de trepte, o ora de banda mi se pare relaxare. Transpiratia este una din probleme, pentru ca de obicei nu am timp prea mult la dispozitie sa ma duc la stadion (care e totusi aproape) si sa ma intorc sa fac o baie si sa ma schimb si apoi sa plec iar.. prefer sala.
In oridinea desfasurarii lor, aleg sala pentru ca:
- ma pot duce la orice ora din zi sau noapte, e deschis non stop
- pot lucra fiecare muschi in parte
- exista aparate ce sunt greu inlocuibile in aer liber daca stai la oras (de exemplu treptele, solutia ar fi munte, dar cum nu sunt munti in Timisoara..)
- sauna (e cam aiurea sa alerg pe caldura imbracat ca de iarna doar ca sa facilitez arderea grasimilor)
- dus (apa calda mereu si la discretie in acelasi loc unde este nevoie)

Am incercat si varianta "stadion" insa pierdeam prea multa vreme si sincer ma simt aiurea sa urc in masina tot transpirat si sa vin acasa sa ma spal, daca e seara sau poate chiar noapte, trebuie sa stau o gramada pana vine apa calda.... unori uita sa mai vina si ma vad nevoit sa fac baie cu apa rece..

Asadar si prin urmare, sala ar putea fi o solutie in anumite situatii, problema este ca, cel putin in Timisoara, o sala decenta costa ceva banuti, dar eu zic ca merita.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

16 Aprilie, 2008, 11:55:48 p.m.
Răspuns #5

sic

Vizitator
Nu e totuna sa faci miscare acasa sau in parc, de multe ori singur si stingher, sau sa fii la sala, acolo unde toti oamenii au acelasi scop sau similar, acelasi gen de activitate. Atmosfera care se formeaza la sala e foarte importanta si nu se gaseste in alta parte. E stimulanta, antrenanta, etc.  Plus ca, in mod normal, la sala gasesti un antrenor care poate cel putin sa iti dea un sfat, sa te coordoneze, sa te invete cum si ce exercitii sa practici. Iar daca antrenorul lipseste, te mai uiti la "vecinul" de "aparat", mai inveti, te mai inspiri. :)

17 Aprilie, 2008, 10:37:00 a.m.
Răspuns #6

Cruella

Joey, cum poti spune ca nu sunt munti in TM? Chiar acum ma uit pe geam, si la capatul Sagului spre Metro sunt munti intregi de gunoi! :))Ce frumos mai stralucesc ei in lumina soarelui...
Iar de trepte nu ma plang. Stau la etajul 9, iar o data la doua saptamani liftul intra in greva citeva zile. UF!
My imaginary friend says you are crazy!

17 Aprilie, 2008, 09:44:35 p.m.
Răspuns #7

Iosif

Mda... in unele zone e chiar munte de gunoaie sau in cel mai bun caz, moloz de la constructii... dar nu simt nevoie sa ma excursionez pe ele... Cat despre urcat la domiciliu.. am stat si eu la 10, stiu cum e.... Totusi, prefer sala sau muntele... :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

23 Aprilie, 2008, 10:17:17 p.m.
Răspuns #8

Semiramis

Global Moderator
nu merg la sală. că mi-e lene. şi mă plictisesc. aş alerga. dar si la asta când mă gândesc mă apucă lenea. cu înotul e la fel. dar poate o sa mă duc totuşi. bicicletă am, dar nu am cu cine să mă "dau", iar singură, evident, mi-e lene. şi nici nu are mare efect mersul pe bicicletă decât dacă faci foarte mulţi kilometri.
 :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

03 Mai, 2008, 10:14:55 p.m.
Răspuns #9

Johnny Love

nop...nu am nevoie am  8) alerg prea mult la fotbal ca sa mai fac si sala ;D :angel:
When one door of happiness closes,another opens,but often look so long at the closed that we do not see the one that has been opened for us...

20 Mai, 2008, 01:24:22 a.m.
Răspuns #10

In Love

Vizitator
Poate in viitorul apropiat! :angel:

09 Ianuarie, 2009, 02:29:29 p.m.
Răspuns #11

angel_s

Vizitator
mi se pare ca a merge la sala e o idee destul de buna...insa nu ma dau in vant dupa ea. am mers de cateva ori, dar prefer dansurile si miscarea care o fac de cateva ori pe saptamana pana ajung la cladirea unde se fac dansurile, care e situata in varful unui deal. si am de urcat la scari...si apoi 2-3 ore dansez :) e mult mai placut si mai distractiv decat la sala. majoritatea prietenelor mele imi spun ca trebuia sa mearga la sala, si seara le gasesc la chioscul de kebab :P.  si cum instructorul le zice sa nu manance "prostii", ele fac exact invers. cand le zice cineva ca nu au voie aia sau aia, exact aia fac. eu una sunt foarte multumita de mine, mai ales ca merg la dansuri din placere si nu din faptul ca "trebuie", si am si avantajul ca ma mentin in forma.

09 Ianuarie, 2009, 02:38:09 p.m.
Răspuns #12

ARIDANA

Vizitator
 ;) Intru totul de acord cu tine...
Sala mea e cea mai buna!... :happydance: :happydance: sau,mai degraba ,stilul de-a merge "la sala". :stars: